skiabox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι για μέσα στο σπίτι. Αλλά τελικά δε με βολεύουν πολύ. 1
Haldol Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Οι κλασικές χοντρές μάλλινες του στρατού! Δε τις αλλάζω με τίποτα. Με έχουν σώσει από το κρύο το χειμώνα, ενώ είναι και ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει. Αρκεί να αναφέρω ότι έχω περπατήσει 2+ χιλιόμετρα σε άσφαλτο / τσιμέντο ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έπαθαν το παραμικρό (ενώ οι βαμβακερές σκίζονται και 'φου' να τους κάνεις).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι για μέσα στο σπίτι. Αλλά τελικά δε με βολεύουν πολύ. Για τι θερμοκρασία εσωτερικού χώρου μιλάμε, αν επιτρέπεται; Παντόφλα-μποτάκι στιλ, με γούνινη επένδυση, συν μάλλινη κάλτσα, προβλέπω να βγάζεις τη μπέμπελη. Εκτός αν ζεις σε σκηνή.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Οι κλασικές χοντρές μάλλινες του στρατού! Δε τις αλλάζω με τίποτα. Με έχουν σώσει από το κρύο το χειμώνα, ενώ είναι και ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει. Αρκεί να αναφέρω ότι έχω περπατήσει 2+ χιλιόμετρα σε άσφαλτο / τσιμέντο ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έπαθαν το παραμικρό (ενώ οι βαμβακερές σκίζονται και 'φου' να τους κάνεις). πηγαινε σε καταστημα με ορειβατικα και δες καλτσες ορειβατικες και θα αναθεωρησεις πιστευω για τις μαλλινες τους στρατου.η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα.καλτσες για πολλες ωρες στο κρυο πχ για ορειβατες μεσα σε χιονι οου περπατανε κτλ
Haldol Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 πηγαινε σε καταστημα με ορειβατικα και δες καλτσες ορειβατικες και θα αναθεωρησεις πιστευω για τις μαλλινες τους στρατου.η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα.καλτσες για πολλες ωρες στο κρυο πχ για ορειβατες μεσα σε χιονι οου περπατανε κτλ Δεν αμφιβάλλω ότι θα 'ναι καλύτερες για κρύο + άνεση σε περπάτημα ως πιο εξειδικευμένες, αλλά έψαξα να δω τιμές και τρόμαξα (10-15 το ζευγάρι)! Του στρατού είναι all-around λύση και αρκετά πιο προσιτή. Αλλά μάλλον θα δοκιμάσω και καμιά ορειβατική για τις εξορμήσεις στο βουνό.
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 πηγαινε σε καταστημα με ορειβατικα και δες καλτσες ορειβατικες και θα αναθεωρησεις πιστευω για τις μαλλινες τους στρατου.η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα.καλτσες για πολλες ωρες στο κρυο πχ για ορειβατες μεσα σε χιονι οου περπατανε κτλ Δώστε ρε παιδιά όμως καμιά μάρκα να ξέρουμε τι ψάχνουμε.
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως έχεις και κάποιο θέμα με τα πόδια σου ή με την κυκλοφορία κλπ; Γιατί μέσα στο σπίτι, με 21-22 βαθμούς δεν θα έπρεπε να κρυώνουμε τα πόδια σου ακόμα και με μια απλή κάλτσα πιστεύω. 1
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως έχεις και κάποιο θέμα με τα πόδια σου ή με την κυκλοφορία κλπ; Γιατί μέσα στο σπίτι, με 21-22 βαθμούς δεν θα έπρεπε να κρυώνουμε τα πόδια σου ακόμα και με μια απλή κάλτσα πιστεύω. Είναι το σημείο που έχω το γραφείο που έχει υγρασία. Είναι κλεισμένο μπαλκόνι. 1
johnyboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 αφού είμαι στο ψάξιμο και εγώ, αυτές της nike κάνουν δουλειά, είναι καλές αξίζουν τα λεφτά τους? είναι τσιμπημενες οι τιμές πάντως. έχω ένα κουπόνι μισή τιμή και το σκέφτομαι αν είναι να αξίζουν
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δώστε ρε παιδιά όμως καμιά μάρκα να ξέρουμε τι ψάχνουμε. http://www.alpamayopro.gr/products/list.php?ManufacturerID=17&CatID=30 αυτες εχω εγω http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2379
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 http://www.alpamayopro.gr/products/list.php?ManufacturerID=17&CatID=30 αυτες εχω εγω http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2379 Πραγματικά φαίνονται φοβερές! αφού είμαι στο ψάξιμο και εγώ, αυτές της nike κάνουν δουλειά, είναι καλές αξίζουν τα λεφτά τους? είναι τσιμπημενες οι τιμές πάντως. έχω ένα κουπόνι μισή τιμή και το σκέφτομαι αν είναι να αξίζουν Ποιες λες φίλε. Εχεις κάποιο link?
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 'Εχω heat holders και μαδανε πολύ εσωτερικά ενώ είναι πολύ χοντρές. Δεν τις βρίσκω πιό ζεστές από άλλες, λεπτότερες. Eπίσης έχω κάνει διάγνωση στον εαυτό μου για raynaud's οπότε πάντα κρυώνω με όλες τις κάλτσες. Το ιδανικό είναι οι ισοθερμικές όπως βγάζουν για παιδάκια, που έχουν και κάτι πατουσάκια κάτω? Ε, βγάζουν και για μεγάλους και πήρα πρόσφατα από Calzedonia (4-5 ευρώ). Είναι όσο χοντρές πρέπει, απαλές, δεν μαδάνε και κρυώνω λίγο.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εχει κ αντρικες ? Calzedonia ψωνίζω μαγιό , να παω να ρίξω μια ματιά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα