dterzakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ βλέπουμε ποιες ταινίες\σειρές έχουν ελληνικούς υπότιτλους..https://www.netflix.com/browse/subtitle/el Σειρές:The blacklistGothamArrowThe 100Better call SoulΤαινίεςHorrible bossesArgoBatman BeginsCrazy Stupid LoveInceptionGreen LaternBlood DiamondContagionHall PassJack and the giant slayerJourney 2GremlinsAmerican History XBody of LiesClash of the titansExtremely loud incredibly close10,000 BCA Christmas storyBatman for ever CasablancaA night at the opera2001 a space OdysseyBatman returnsClockwork OrangeBefore SunshineBonnie and ClydeA streetcar desireBatman and Robin 1
kilias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε το Netflix, μόλις λήξει ο πρώτος μήνας θα κάνω νέο λογαριασμό
MechaCorn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μικρο περιεχομενο με ελληνικους υποτιτλους οταν στους τουρκους εχει σχεδον τα παντα. Προσπαθησα να δω με αγγλικους υποτιτλους αλλα κουρασμενος απο την δουλεια δεν ειναι για μενα. Οποτε ληγει ο δωρεαν μηνας και μολις εχουν πανω απο 20-30 σειρες με ελληνικους υποτιτλους το ξανασκεφτομαι. Και ελληνικους υποτιτλους σε ολες τις σειρες και τις ταινιες να βαλει η πλειοψηφια παλι θα τα σκαει στην Nova για να βλεπει μπαλα και επαναληψεις, οι μονοι που θα το χρησιμοποιησουν θα ειναι αυτοι που ηδη ηξεραν για το netflix
heavyrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μεχρι να γινει περισσοτερο γνωστο στην ελλαδα... δε νομιζω καποιος να θελει να σκαει 30αρια (τουλαχιστον) εξτρα για να βλεπει σε σαπια ποιοτητα και ηχο σειρες και ταινιες!
Chrisigia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω μια χαρά είναι το Netflix και η offline αναπαραγωγή προγραμμάτων είναι πολύ καλή κίνηση για να διαφημιστεί στη χώρα μας.
Dam_Peristeriws Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εχω την εφαρμογη σε Home cinema της LG και δεν δινει στην τηλεόραση 24Hz. Εχεις κανείς ίδιο πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα