Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα για να μην τα πολυλογω μου επεσε τ κινητο κατω και εχει νεκρωσει ολη η αριστερη μερια δεν δεχεται καμια εντολη και οχι τιποτα αλλο αλλα εχω βαλει και μοτιβο ο μαλακας και δεν μπορω να τ ξεκλειδωσω τωρα αφου απο την αριστερη μερια δεν κανει τιποτα ! Ξερει κανεις τι παιζει η εστω πως μπορω να τ ξεκλειδωσω???!!!!! 

Δημοσ.

Δοκίμασε αν μπορείς όταν το γυρίσεις στο πλάι να το ξεκλειδώσεις.

Αλλιώς αν σηκώνει OTG βάλε του κανένα ποντίκι.

Το debugging το έχεις ανοικτό ή όχι;

Δημοσ.

Καλησπερα για να μην τα πολυλογω μου επεσε τ κινητο κατω και εχει νεκρωσει ολη η αριστερη μερια δεν δεχεται καμια εντολη και οχι τιποτα αλλο αλλα εχω βαλει και μοτιβο ο μαλακας και δεν μπορω να τ ξεκλειδωσω τωρα αφου απο την αριστερη μερια δεν κανει τιποτα ! Ξερει κανεις τι παιζει η εστω πως μπορω να τ ξεκλειδωσω???!!!!!

http://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html?m=1
Δημοσ.

Ευχαριστω saruman αλλα δεν ανοιγει για να μπω στις ρυθμισεις πχ πρεπει να βαλω τ γαμωμοτιβο και τ σχεδιο του μοτιβου ειναι απο την αριστερη μερια που δεν ανταποκρινεται :/

Δημοσ.

Γιατί θες να το ξεκλειδώσεις; Για να πάρεις τα αρχεία σου ή για χρήση μετά;

Debugging στο λέει αν το έχεις ενεργοποιημένο όταν βάζεις την USB στον υπολογιστή, σου βγάζει ένα έξτρα εικονίδιο απάνω και στο λέει οτι είναι on το debugging, βέβαια για να μην το έχεις δει λογικά off θα είναι άρα ούτε με ADB δεν...

Δημοσ.

Λοιπον του τραβηξα recovery mode ξανα απο την αρχη ξεκλειδωσε τ κινητο. Τωρα το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δεχεται καμια εντολη ουτε ανοιγει εφαρμογες που ειναι στην αριστερη μερια του ουτε να σηκωσω καν τ τλφ! Ξερει κανενας καποιο app που να με βοηθησει τουλαχιστον οσον αφορα τις κλησεις??

Δημοσ.

Με τίποτα gesture δεν σηκώνει το τηλέφωνο αυτό; Πχ όταν το βάλεις στο αυτί σου όταν χτυπά.

Αλλιώς τα περισσότερα κινητά έχουν να σηκώνεις το τηλέφωνο και να το κλείνεις με το power button, στο προσβασιμότητα θα τα βρεις όλα.

Για αλλαγή digitizer δεν ξέρω αν συμφέρει σκέτο, το E960 έχεις;

Δημοσ.

Με τίποτα gesture δεν σηκώνει το τηλέφωνο αυτό; Πχ όταν το βάλεις στο αυτί σου όταν χτυπά.

Αλλιώς τα περισσότερα κινητά έχουν να σηκώνεις το τηλέφωνο και να το κλείνεις με το power button, στο προσβασιμότητα θα τα βρεις όλα.

Για αλλαγή digitizer δεν ξέρω αν συμφέρει σκέτο, το E960 έχεις;

Γραφω μηνυματα επειδη τ πληκτρολογιο ειναι χαμηλα πχ ανοιγω εφαρμογες που ειναι στα δεξια και αν γυρναει η οθονη στο πλαι γραφω μια χαρα αλλα δεν μπορω να σηκωσω τλφ! Αν καταφερω και σηκωσω  βεβαια ακουγεται μια χαρα ο ηχος και γενικα μουσικη παιζει.Ναι το Ε960 εχω και απο procordia μου ειπαν οθονη+digitizer=140 ευρω

Δημοσ.

Άσε procordia, ψάξε σε μικρά μαγαζιά με επισκευές κινητών. Αλλιώς αν σου λένε παράξενες τιμές και αυτοί πάρε μια οθόνη απο το ali και πήγαινε να στην περάσουν με 10-20€. Τώρα για αλλαγή σκέτου digi δεν ξέρω που και πως... Ψάξιμο θέλει και τηλέφωνα μέχρι να βρεις κανέναν.

Για το πως σηκώνει τηλέφωνα σίγουρα υποστηρίζει έναν απο τους 2 παραπάνω τρόπους, ψάξτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...