Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , αγόρασα Samsung  50KU6000 και θα ήθελα να μου προτείνετε κατάλληλες ρυθμίσεις για θέαση ταινίας καθώς κάνει θολούρες κάτι που δεν παρατήρησα στο κατάστημα όταν τη αγόρασα

Μια προσωπική άποψη με το συγκεκριμένο μοντέλο θα με βοηθούσε.

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

αλλο παλι και αυτο.τι γινεται με αυτες τις 6000?τι ενοεις θολουρες? τι ταινια εβαλες να δεις? οτι περνει ρυθμισεις περνει.αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να εχει θολουρες που λες. πιο πολυ οι ρυθμισεις ειναι για να εχεις καλητερα χρωματα.εξηγησε λιγο καλητερα τι ενοεις θολουρες να καταλαβουμε.

Δημοσ.

Κι εγώ την ίδια έχω.Νομίζω ότι βλέπω ταινίες με ομίχλη μέσα. Τέλος πάντων. Βάλε Φουλ αντίθεση στο 100 φούλ ευκρίνια  στο 100 ο backlight φωτισμός στο 17 και περίπου στο 55 με 65 η φωτεινότητα.Κάπου εκεί βάλε τις ρυθμίσεις. Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι με το τηλεχειριστήριο στο χέρι και ψάχνομαι συνέχεια για μία πιο καλή ρύθμιση.

Δημοσ.

Η κατεβάστε ταινιες με σοβαρό bandwidth... Αν δεν ειναι το 1080 πανω απο 4GB διάρκειας 90 λεπτων μην μπείτε στον κοπο να το κατεβάσετε. Δεν λεω ο χρονος που θελει ειναι μεγαλύτερος για να κατεβει αλλα...... η εικονα....

Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια είχα σχετικα με την ομίχλη που λέτε.

Δοκιμαστε

backlight 16

Αντίθεση 100

Ευκρινεια 15 το πολυ

Φωτεινότητα 44

Motion off

Χρωμα τυπικό η θερμο

Χρωματική περιοχή αυτοματο

Ισορροπία λευκού όπως τα έχει ο τύπος στο βιντεακι.

Εγώ βλέπω αλλη τηλεοραση τώρα.

Φυσικά όχι βλέποντας αντ1

Δημοσ.

Έκανα τις ρυθμίσεις και οι θολούρες συνεχίζουν . Το αρχείο ήταν 4,20 gb. Τώρα που ευκρίνεια είναι 15 έχει την ίδια ανάλυση με τη fullhd στο σαλόνι .  Μπορεί να διορθωθεί ή είναι ελαττωματική ?

Δημοσ.

Δεν φαίνεται στη φωτο καθώς  είναι πάνω στη κίνηση. Ειναι πιξελιασμενη η εικόνα και θολή όταν κινείτε κάποιος χαρακτήρας καμιά σχεση με το στατικό πλάνο.Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μου το είχαν αναφέρει στο φορουμ όταν μου πρότειναν το συγκεκριμένο μοντέλο.   

Ακομα και σε βίντεο στο youtube σε 1080 και 4κ

Είμαι ο μόνος που το έχω παρατηρήσει αυτό ?? Διορθώνετε ?? 

Δημοσ.

κανεις ?? Οτι ρυθμίσεις κι αν κάνω το πρόβλημα δεν διορθώνετε. Τι να κάνω ??

Αν ειναι τοσο εντονο ισως πρεπει να μιλησεις με samsung.Δεν εχω δει κατι τοσο τραγικο στη δικη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...