Papadopoulospap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum! Εχω την εξης απορια.Πως μπορουν μερικες εταιριες να βαζουν ασφαλεια κλοπης smartphone κτλ.Δηλαδη αν εγω το απενεργοποιησω και πω ταχα μου οτι μου το κλεψαν και το κανω επαναφορα μπορουν να το βρουν?
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μαντεψε.. Κάτι θα έχουν σκεφτεί γ αυτό
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum! Εχω την εξης απορια.Πως μπορουν μερικες εταιριες να βαζουν ασφαλεια κλοπης smartphone κτλ.Δηλαδη αν εγω το απενεργοποιησω και πω ταχα μου οτι μου το κλεψαν και το κανω επαναφορα μπορουν να το βρουν? Αν κάνεις και υπεύθυνη δήλωση στο αστυνομικό τμημα και πάρεις βεβαίωση κλοπής, σαφώς και θα αποζημιωθείς, μην σε ανακαλύψουν μόνο γιατί μετά βλέπω να ανοίγεις και άλλο θέμα και τοτε πέφτεις στην αρμοδιότητα του @paredwse
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 αρχικα το πρωτο που κανουν ειναι μπλοκαρουν το IMEI οποτε πρακτικα η συσκευη ειναι αρχηστη
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το IMEI μπορείς να το αλλάξεις αλλά δεν ξέρω αν είναι απλά εικονικό η αν όντως μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο μ αυτόν τον τρόπο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δεν ξερω τι παιζει με αλλαγη ΙΜΕΙ , παντως υπαρχουν και αλλοι τροποι μια εταιρια να αρχηστεψει μια συσκευη
Papadopoulospap Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άμα "πιάνει" να το κάνω κι εγω αιχιαιχιαα θα σου πω αν πιασει Αν κάνεις και υπεύθυνη δήλωση στο αστυνομικό τμημα και πάρεις βεβαίωση κλοπής, σαφώς και θα αποζημιωθείς, μην σε ανακαλύψουν μόνο γιατί μετά βλέπω να ανοίγεις και άλλο θέμα και τοτε πέφτεις στην αρμοδιότητα του @paredwse αρχικα το πρωτο που κανουν ειναι μπλοκαρουν το IMEI οποτε πρακτικα η συσκευη ειναι αρχηστη Το IMEI μπορείς να το αλλάξεις αλλά δεν ξέρω αν είναι απλά εικονικό η αν όντως μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο μ αυτόν τον τρόπο Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,δεν σκεφτομαι να το κανω ,απλα πηρα μια συσκευη τωρα με τετοια ασφαλεια και μου ηθελα να δω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα