Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να υπαρχει ξίγκι και να μην κινδυνεύεισει :P

Η μηριαια ψηλα ειναι εκτεθειμενη. Τα 5 λεπτα που λεει ο Luci μπορει να ειναι και πολλα.

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παρεις διαφανο πλαστικο απο αυτο που ντυναμε τα βιβλια, και το βάλεις στην κάτω επιφάνεια;

σε τι ακριβως θα βοηθησει αυτο ?

Δημοσ.

Η μηριαια ψηλα ειναι εκτεθειμενη. Τα 5 λεπτα που λεει ο Luci μπορει να ειναι και πολλα.

μπορει να φοραει και jean οποτε συνδυαστικα με το ξιγκι θα κανει μια μονωση δε μπορει :P

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι.

Για ποιον φακην λογο πρεπει να ρισκαρει καποιος με αυτα. Σε φαση οκ, μπορει να μη σπασει ποτε, αλλα μπορει και να σπασει, θα ηθελα να αναρωτιεμαι καθε φορα που αραζω στο πιτσι? 

Ή να το ξεχασω και εκει που αισθανομαι ασφαλης, μου κατσει στραβη και κοψω τη μηριαια που ανεφεραν?

Ή να σπασει σε ασχετη φαση και να μου καταστραφουν οθονες κλπ?

Δηλαδη παιζει η απαντηση να ειναι ναι?

• Like 4
Δημοσ.

νταξει ειστε τραγικοι .ευχαριστω

Σοβαρα τωρα, τι απαντηση περιμενεις? Αντι να παιζεις παρε εστω ενα ψευτογραφειο απο ικεα με 40-50 ευρω για να μην κλαις μετα. Να ηταν χοντρο γυαλι οκ, αλλα παχος 3 χιλιοστα μονο? (και 5 παλι λιγο ειναι). Οπως το ειπες, αν ερθουν τα ποδια, τοτε λιγοτερη επιφανεια θα στηριζεται καπου με αποτελεσμα να σπασει ισως και στην μεση. 

• Moderators
Δημοσ.

παρε εστω ενα ψευτογραφειο απο ικεα με 40-50 ευρω για να μην κλαις μετα

Προσωπικα ακομα και σανιδα θα προτεινα ως καλυτερη λυση απο το σκετο τζαμι με πραγματα απο πανω.

Δημοσ.

Περίμενα μια απάντηση του τύπου "Ναι κάνει , όχι δε κάνει γιατί " αυτά για ξυγκιά και αρτηρίες περιττά. Δεν ξέρω ,γι αυτό ρωτάω .το εμπεδωσα από την αρχή ότι δεν κάνει στα 3 χιλιοστά και Τέλος.θα βάλω μια παλέτα που δε θα λυγισει , θα καρφωσω πόδια και έτοιμο. Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Γιατι.

Για ποιον φακην λογο πρεπει να ρισκαρει καποιος με αυτα. Σε φαση οκ, μπορει να μη σπασει ποτε, αλλα μπορει και να σπασει, θα ηθελα να αναρωτιεμαι καθε φορα που αραζω στο πιτσι?

Ή να το ξεχασω και εκει που αισθανομαι ασφαλης, μου κατσει στραβη και κοψω τη μηριαια που ανεφεραν?

Ή να σπασει σε ασχετη φαση και να μου καταστραφουν οθονες κλπ?

Δηλαδη παιζει η απαντηση να ειναι ναι?

Σε φάση γτ έχω αγοράσει από μαγαζί γυάλινο τραπέζι κουζίνας με σκέτο τζαμί που στηρίζεται σε 4 απλα μεταλλικά πόδια (άρα είναι στον αέρα κ αυτό στη μέση) το οποίο είναι στιβαρότατο και σταθερό με μόνη διαφορά ότι το γυαλί έχει 5 χιλιοστά πάχος. Θεώρησα λοιπόν ότι μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο κ με τα 3 αν το ενισχύσω κάπως

Δημοσ.

το τζάμι δεν λυγίζει ιδιαίτερα στη μέση που δεν πατάει κάπου

Γενικά το τζάμι δεν λυγίζει ιδιαίτερα, σπάει κατευθείαν. Και κόβει αφάνταστα το άτιμο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...