panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 παιδια καλησπέρα , άκυρη η ερώτηση για το φόρουμ αλλά εχω φάει το τόπο και δε μπορώ να βρώ μια απάντηση. λοιπόν , έχω ένα κομμάτι τζάμι / γυαλί όπως θέλετε πείτε το. το είχα πάρει για να το βάλω σαν προστατευτικό στο τραπέζι της κουζίνας , είναι 1.20 Χ 0.80 και αν δε κάνω λάθος είναι 3 χιλιοστά πάχος. το λοιπόν , επειδή έσπασε το γραφείο μου και επειδή την είδα μάστορας έκανα το εξής . πέρασα φιμέ ζελατίνα στο τζάμι και προσωρινά το έβαλα πάνω σε κάτι γομάρια ηχεία που έχω αντι για πόδια και το έκανα στην ουσία τραπέζι / γραφείο, μέχρι να έρθουν κάτι καβαλέτα που παρήγγειλα . η ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα αντέξει το βάρος που του φόρτωσα ( μια οθόνη 22 αρα φλατ , έναν ενισχυτή και κάτι ψηλά) επίσης , τώρα που είναι πάνω στα ηχεία υπάρχει μεγάλη επιφάνει πατήματος και το τζάμι δεν λυγίζει ιδιαίτερα στη μέση που δεν πατάει κάπου , αλλα αργότερα όταν βάλω τα καβαλέτα για πόδια , θα υπάρχει μεγάλη διαφορά , από το 1.20 που είναι το τζάμι , το 1.0 μέτρο θα είναι στον αέρα και λογικά στη μέση του θα λυγίζει και ίσως σπάσει αν ασκηθεί μεγάλη δύναμη. μπορώ να βρώ κάπου πόση περίπου είναι η αντοχή του λοιπόν ? ξέρει κάποιος? συγνώμη για την έκθεση ... έβαλα και μια φώτο να μ πείτε καμιά γνώμη αν έχετε η καμία καλύτερη ιδέα από αυτή που περιγράφω. ευχαριστώ εκ των προτέρων .
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και λαπτοπ να πάρω ο ενισχυτής και όσο βάρος ασκώ εγώ είναι το θέμα . η οθόνη δε ζυγίζει τίποτα. ασε που με τα λεφτά για λάπτοπ παίρνω έτοιμο γραφείο και μου μένουν
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Απλά να εχεις μαξιλάρια στα πόδια Αμα σπάσει μην κοπεις
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 και αμα σπάσει όταν κοιμάμαι και από την φασαρία που θα κάνει τρομάξω πάθω καμιά ανακοπή και μείνω?
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν σπάσει και σου φάει κάνα μπούτι, έχεις 3 με 5 λεπτά να γράψεις γράμμα για τους δικούς σου. 6
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 γτ να μη τους παρω τηλεφωνο καλυτερα? θα τους δωσω και ψευτικες ελπιδες οτι μπορει και να με προλαβουν
Flaoutistas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν σπάσει και σου φάει κάνα μπούτι, έχεις 3 με 5 λεπτά να γράψεις γράμμα για τους δικούς σου. Μπορει να υπαρχει ξίγκι και να μην κινδυνεύεισει
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 σοβαρά τώρα , πως διαγράφω εντελώς το ποστ ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το τριάρι θα σπασει οπως και να εχει, τραπέζια κάνουμε απο πεντάρια και πάνω, το ιδανικό ειναι ο ποντος σε ανοιχτά τραπέζια και αυτο με προϋποθέσεις 2
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σ ευχαριστώ για την απάντηση . θα σπάσει με το βάρος που περιγράφω οτι έχω τοποθετησει πιστευεις , η αν φαει καμια γερη καταλαθος ? αν βαλω περισσοτερα στηριγματα ενδιαμεσα για να μην ειναι τοσο ανοιχτο γινετε λες , η να το ξεχασω εντελως ? δεν ειναι τοσο τα χρηματα να αγορασω αλλο τραπεζι , απλα το τζαμι το ειχα πληρωσει 40 ευρω και πλεον μου ειναι αχρηστο και ειναι κριμα να το πεταξω η να το εχω ετσι να καθεται αχρηστο .
zio10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πόσο κρατάει αλλά ψιλοεπικίνδυνο μου φαίνεται! Καλύτερα να του βάλεις καμιά ενίσχυση και στο κέντρο ή ακόμα καλύτερα να πάρεις μια επιφάνεια γραφείου από ΙΚΕΑ πχ να είσαι σίγουρος. Και βάζεις και το γυαλί από πάνω αν θες. 2
panos_saxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ναι ισχυει φαινεται λιγο ρισκι αλλα ηθελα μωρε να γλυτωσω τα πολλα πολλα και να φαινονται οσο το δυνατον λιγοτερα ποδια σιδερα κλπ για να κρατησω αυτο το μαυρο π μ αρεσει
panospc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Στο παρακάτω link έχει ένα calculator που υπολογίζει πόσο βάρος αντέχει ένα γυάλινο τραπέζι. https://www.dullesglassandmirror.com/glass-table-top-weight-load-calculator.aspx Επιλέγεις τον τύπο γυαλιού, τις διαστάσεις, το πάχος, την απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων και σου υπολογίζει το βάρος που αντέχει. 1
maik42 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 με κανενα 20αρικο σε αυτες τις διαστασεις περνεις ενα κοματι κρυσταλο 10αρι και μετα αμα θε ανεβα και χοροπηδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα