Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα , άκυρη η ερώτηση για το φόρουμ αλλά εχω φάει το τόπο και δε μπορώ να βρώ μια απάντηση. 

λοιπόν , έχω ένα κομμάτι τζάμι / γυαλί όπως θέλετε πείτε το. το είχα πάρει για να το βάλω σαν προστατευτικό στο τραπέζι της κουζίνας , είναι 1.20 Χ 0.80 και αν δε κάνω λάθος είναι 3 χιλιοστά πάχος.

το λοιπόν , επειδή έσπασε το γραφείο μου και επειδή την είδα μάστορας έκανα το εξής . πέρασα φιμέ ζελατίνα στο τζάμι και προσωρινά το έβαλα πάνω σε κάτι γομάρια ηχεία που έχω αντι για πόδια και το έκανα στην ουσία τραπέζι / γραφείο, μέχρι να έρθουν κάτι καβαλέτα που παρήγγειλα .

η ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα αντέξει το βάρος που του φόρτωσα ( μια οθόνη 22 αρα φλατ , έναν ενισχυτή και κάτι ψηλά)

επίσης , τώρα που είναι πάνω στα ηχεία υπάρχει μεγάλη επιφάνει πατήματος και το τζάμι δεν λυγίζει ιδιαίτερα στη μέση που δεν πατάει κάπου , αλλα αργότερα όταν βάλω τα καβαλέτα για πόδια , θα υπάρχει μεγάλη διαφορά , από το 1.20 που είναι το τζάμι , το 1.0 μέτρο θα είναι στον αέρα και λογικά στη μέση του θα λυγίζει και ίσως σπάσει αν ασκηθεί μεγάλη δύναμη. 

μπορώ να βρώ κάπου πόση περίπου είναι η αντοχή του λοιπόν ? ξέρει κάποιος? 

συγνώμη για την έκθεση ... έβαλα και μια φώτο να μ πείτε καμιά γνώμη αν έχετε η καμία καλύτερη ιδέα από αυτή που περιγράφω.

ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

post-191836-0-77775500-1480530871_thumb.png

post-191836-0-53536300-1480530897_thumb.png

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και λαπτοπ να πάρω ο ενισχυτής και όσο βάρος ασκώ εγώ είναι το θέμα . η οθόνη δε ζυγίζει τίποτα. 

ασε που με τα λεφτά για λάπτοπ παίρνω έτοιμο γραφείο και μου μένουν

Δημοσ.

Αν σπάσει και σου φάει κάνα μπούτι, έχεις 3 με 5 λεπτά να γράψεις γράμμα για τους δικούς σου.

Μπορει να υπαρχει ξίγκι και να μην κινδυνεύεισει :P

Δημοσ.

Το τριάρι θα σπασει οπως και να εχει, τραπέζια κάνουμε απο πεντάρια και πάνω, το ιδανικό ειναι ο ποντος σε ανοιχτά τραπέζια και αυτο με προϋποθέσεις

• Like 2
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση . θα σπάσει με το βάρος που περιγράφω οτι έχω τοποθετησει πιστευεις , η αν φαει καμια γερη καταλαθος ? αν βαλω περισσοτερα στηριγματα ενδιαμεσα για να μην ειναι τοσο ανοιχτο γινετε λες , η να το ξεχασω εντελως ? δεν ειναι τοσο τα χρηματα να αγορασω αλλο τραπεζι , απλα το τζαμι το ειχα πληρωσει 40 ευρω και πλεον μου ειναι αχρηστο και ειναι κριμα να το πεταξω η να το εχω ετσι να καθεται αχρηστο .

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο κρατάει αλλά ψιλοεπικίνδυνο μου φαίνεται! Καλύτερα να του βάλεις καμιά ενίσχυση και στο κέντρο ή ακόμα καλύτερα να πάρεις μια επιφάνεια γραφείου από ΙΚΕΑ πχ να είσαι σίγουρος. Και βάζεις και το γυαλί από πάνω αν θες.

• Like 2
Δημοσ.

ναι ισχυει φαινεται λιγο ρισκι αλλα ηθελα μωρε να γλυτωσω τα πολλα πολλα και να φαινονται οσο το δυνατον λιγοτερα ποδια σιδερα κλπ για να κρατησω αυτο το μαυρο π μ αρεσει

Δημοσ.

Στο παρακάτω link έχει ένα calculator που υπολογίζει πόσο βάρος αντέχει ένα γυάλινο τραπέζι.

https://www.dullesglassandmirror.com/glass-table-top-weight-load-calculator.aspx

Επιλέγεις τον τύπο γυαλιού, τις διαστάσεις, το πάχος, την απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων και σου υπολογίζει το βάρος που αντέχει.

• Like 1
Δημοσ.

με κανενα 20αρικο σε αυτες τις διαστασεις περνεις ενα κοματι κρυσταλο 10αρι και μετα αμα θε ανεβα και χοροπηδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...