jokul7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Gamespot έβαλε 9άρι. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι ο χειρισμός του τέρατος. Διάρκεια περίπου 13 ώρες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για προβληματικό χειρισμό λένε, κάτι που φαινόταν και στα gameplay vids.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και τα γραφικά μαπέ(Τουλάχιστον εμένα δεν μ' αρέσει αυτό το στυλ). 1
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απαράδεκτη απόδοση για τόσο μέτρια γραφικά (ειδικά στο OG PS4) αλλά όπως και να έχει πιστεύω θα είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι κάμερα και χειρισμός μου θυμίζει πολύ τα παιχνίδια του PS2...
vste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απαράδεκτη απόδοση για τόσο μέτρια γραφικά (ειδικά στο OG PS4) αλλά όπως και να έχει πιστεύω θα είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι κάμερα και χειρισμός μου θυμίζει πολύ τα παιχνίδια του PS2... Οχι που δεν θα αρχιζαν να σπρωχνουν τον κοσμο στο Pro. Τι να πω.. Ξευτιλα. Και ειδικα σε ενα παιχνιδι που το μεγαλυτερο μερος φτιαχτηκε σε PS3. Για αυτο το λογο, οσο και να αγαπησα τα Ico και SOTC δυσκολα με βλεπω να το αγοράζω.
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Οχι που δεν θα αρχιζαν να σπρωχνουν τον κοσμο στο Pro. Τι να πω.. Ξευτιλα. Και ειδικα σε ενα παιχνιδι που το μεγαλυτερο μερος φτιαχτηκε σε PS3. Για αυτο το λογο, οσο και να αγαπησα τα Ico και SOTC δυσκολα με βλεπω να το αγοράζω. Και στο pro σε 4k πάλι χάλια είναι. Για να παίξει καλά πρέπει να βάλεις 1080p στο video output της κονσόλας για να ενεργοποιηθεί το 1080p mode στο pro όπως σε άλλους τίτλους που σου δίνουν την επιλογή αυτή από το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις τα settings της κονσόλας.
vste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και στο pro σε 4k πάλι χάλια είναι. Για να παίξει καλά πρέπει να βάλεις 1080p στο video output της κονσόλας για να ενεργοποιηθεί το 1080p mode στο pro όπως σε άλλους τίτλους που σου δίνουν την επιλογή αυτή από το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις τα settings της κονσόλας.Το διαβασα φιλτατε ΑΛΛΑ τουλαχιστον αμα το βαλεις σε 1080p πηγαινει σχεδον παντα σε 30 fps. Για αυτους που δεν εχουν 4k λοιπον (παρα πολλοι και κατα πασα πιθανοτητα μη πελατες για Pro, μια χαρα ευχαριστημενοι με το απλο) η κυρα Sony λεει "μαγκες αν θελετε παιχνιδι και οχι slideshow με ζωακια μια ειναι η λυση". Εχω πει αρκετες φορες οτι δεν με ενδιαφερουν framerates/resolution αλλα 20- μου θυμιζει εποχες 3d σε Amiga ρε γαμωτο. Καλα εκει ηταν 5- αλλα συγκριτικά αυτο ειναι το νοημα. Λεγαμε πριν την κυκλοφορία του Pro οτι θα πεσει downgrade. Ελπιζω να μην γινει κανονας και να σερνονται στο απλο PS4.
gRim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το διαβασα φιλτατε ΑΛΛΑ τουλαχιστον αμα το βαλεις σε 1080p πηγαινει σχεδον παντα σε 30 fps. Για αυτους που δεν εχουν 4k λοιπον (παρα πολλοι και κατα πασα πιθανοτητα μη πελατες για Pro, μια χαρα ευχαριστημενοι με το απλο) η κυρα Sony λεει "μαγκες αν θελετε παιχνιδι και οχι slideshow με ζωακια μια ειναι η λυση". Εχω πει αρκετες φορες οτι δεν με ενδιαφερουν framerates/resolution αλλα 20- μου θυμιζει εποχες 3d σε Amiga ρε γαμωτο. Καλα εκει ηταν 5- αλλα συγκριτικά αυτο ειναι το νοημα. Λεγαμε πριν την κυκλοφορία του Pro οτι θα πεσει downgrade. Ελπιζω να μην γινει κανονας και να σερνονται στο απλο PS4. Όπως και να έχει πιστεύω είναι τέρμα unoptimized το παιχνίδι. To pro το περιμέναμε για να τρέχαμε υποτίθεται τα 1080p στα 60fps όχι από τα 25fps στα 30fps lol. Πάντως έχει πάρει καλές βαθμολογίες το παιχνίδι.
vag.patrick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δε μπορεις να πεις απο τετοιο στουντιο με τετοια ιστορια απο πισω , οτι δυσκολιες και να ειχε οτι ειναι καλες οι βαθμολογιες του 7 με 7.5 και 8 , οταν ακομα και τα 9ρια μιλανε για κακο framerate και δυστροπο χειρισμο. Και υποψιν οσοι γραφουν εδω τουλαχιστον 2 χρονια ισως να θυμουνται πως ειμαι απο αυτους που αγοραζαν day 1 αρκετα παιχνιδια , ενω σε αυτο κρατησα μικρο καλαθι και ειμαι αυστηρος λογω των 9 χρονων που περιμεναμε γιθα να γινει ΚΑΙ φυσικα στην διαρκεια των 9 ετων , ειχαν παρα πολλα παραδειγματα για να βελτιωσουν και τον χειρισμο και γενικα ολο το παιχνιδι.Λογικα ενω φαινεται οτι το κραζω , αυριο μπορει να το αγορασω! Αλλα δε μπορω να μαι επιεικης σε τετοια κατασταση ενω σε στουντιο που φτιαχναν παιχνιδια για psp (Ασχετα το hype) , να επωμιζονται new IP's και σε διαστημα 2-3 χρονων να παραδιδουν ναι μεν μετριοτατα παιχνιδια στο γενικο συνολο, αλλα καπου να ξεχωριζουν. Φυσικα με το πιο κλασικο παραδειγμα αυτο το The Order 1886 που ηταν απαραδεκτο στο συνολο του , ομως στα γραφικα εσκιζε και ολα αυτα απο ενα στουντιο που εκανε τιτλους για psp & ps vita. Δε συγκρινω τα παιχνιδια σε καμια περιπτωση , απλα προσπαθω να δωσω το πραδειγμα στα γραφομενα μου οσον αφορα το βαρος που δινουν στο παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια αναμονης.
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως απο αυτα που διαβασα απο εδω και απο εκει ,ειδα οτι τα αρνητικα που αναφερουν ειναι καμερα frame drops χειρισμος και ισως και η διαρκεια αφου μιλαμε για 12ωρες περιπου χωρις replay value. Κοινως ειναι ενα παιχνιδι που πιο πολυ δειχνει να αξιζει σαν αγορα στα 40ευρω(με price drop δηλαδη)παρα στην παρουσα φαση. Οσο για τα παραπανω σχολια για το Pro,αυτο ειναι που δειχνει την δυναμη του το pro?Για να εχει σταθερα 30fps με 1080p? :D To pro το περιμέναμε για να τρέχαμε υποτίθεται τα 1080p στα 60fps όχι από τα 25fps στα 30fps lol. Εμ ετσι μπραβο. Λεγαμε πριν την κυκλοφορία του Pro οτι θα πεσει downgrade. Ελπιζω να μην γινει κανονας και να σερνονται στο απλο PS4. Γιαυτο αγαπητε και μπαινεις στο forum(ή γενικα στο Internet).Ενημερωνεσαι για τυχον προβληματα τον πρωτο καιρο στα παιχνιδια,και αν σε προβληματιζει η αποδοση περιμενεις για price drop και patches. Κοινως μονο χαμενος δεν βγαινεις
vste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιαυτο αγαπητε και μπαινεις στο forum(ή γενικα στο Internet).Ενημερωνεσαι για τυχον προβληματα τον πρωτο καιρο στα παιχνιδια,και αν σε προβληματιζει η αποδοση περιμενεις για price drop και patches. Κοινως μονο χαμενος δεν βγαινεις Εννοειται οτι πρεπει να ενημερωνεσαι. Το εγραψα και στην αρχη του νηματος. Και ειδικα το review του Jim Sterling (με τον οποιο συμφωνω αρκετες φορες) με αφησε απογοητευμενο. Αντε να το παρει κανενας απο εδω μεσα να δουμε και καποιο hands on.
jim777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Με αφορμή αυτό που βλέπω θα γράψω κάτι που είχα γράψει και στο pc gaming. Αντί να κονσολοποιηθούν τα PC, αρχίζουν οι κονσόλες να παίρνουν όλα τα στραβά των pc: - Με τα ημιτελή παιχνίδια φουλ στα DLC - Με παιχνίδια γεμάτα bugs που θέλουν 10 patches και day one patch σχεδόν πάντα - Με crashes...!!!!! - Με frame drops...?!?!!?!?!?!? - Πλέον με διαφορετικές εκδόσεις κονσόλες κατά τη διάρκεια ζωής της κονσόλας χωρίς κάποιο λόγο και αιτία. Παλιά θυμάμαι χρόνο με το χρόνο δυνατότητες της κονσόλας (PS1-PS2) να τις εκμεταλλεύονται οι developers όλο και καλύτερα και να τρίβεις τα μάτια σου στη σύγκριση των γραφικών κατά τη διάρκεια ζωής της κονσόλας (απλό παράδειγμα που θυμάμαι είναι οι διαφορές στα γραφικά ανάμεσα στα ff7 και ff8-9). Γιατί στο Ps1 και στο Ps2 δεν είχε framedrops ΠΟΤΕ? Δεν είχαν δηλαδή καλά παιχνίδια εκείνες οι κονσόλες και τώρα δε ξέρουμε ποιο να πρωτοαγοράσουμε? Που ολόκληρο PS4 μετά από 3 χρόνια αν με βάλεις να διαλέξω free 10 παιχνίδια νομίζω κάπου στο 5ο-6ο θα πω "φτανει τα άλλα είναι μούφες". Μήπως τώρα που έχει βλέπουμε τίποτα φωτορεαλιστικά γραφικά και δε το καταλαβαίνει το απαίδευτο μάτι μου? Γιατί εγώ στο PS4 βλέπω γραφικά PS3 με καλύτερο φωτισμό και σκιές. Δηλαδή από το 2013 μέχρι σήμερα ποια ακριβώς συνταρακτική αλλαγή έγινε στο hardware που να κάνει τη Sony να νιώσει πίσω? Που πήγαμε από την nvidia 780 στη 1080? Γενικά, οι gamers που απλά θέλαν να παίξουν μερικά καλά παιχνίδια χωρίς να νοίαζονται για το αν κουνιούνται οι τρίχες από τα αρχίδια του πρωταγωνιστή ή αν αντανακλά σωστά το φως πάνω στη καράφλα ενός NPC, είχαν μια διέξοδο τις κονσόλες και θα τη χάσουν και αυτή? Για ποιο λόγο? Για να έχει καλύτερη κίνηση η ρόμπα του Assasin's Creed 5371866?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα