xristosxaza Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα,προκειται να αναβαθμισω τον hdd μου.Στο συστημα μου εχω εναν ssd για να τρεχει τα προγραμματα,και τον hdd που αποθηκευονται εκει οτι αρχεια κατεβαζω.Τι θα πρεπει να κανω ετσι ωστε να μην αλλαξει τιποτα με την αλλαγη του hdd?Θα τον συνδεσω και απλα θα κανω clone τον τρεχον hdd στον καινουριο,και θα βγαλω τον παλιο και θα ειναι κομπλε?χρειαζεται να κανω κατι περαιτερω?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι ακριβώς αλλά πριν κάνεις το cloning να κάνεις backup τα αρχεία σου. 2
xristosxaza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 προοληπτικα η ειναι αναγκαιο?μονο εφαρμογες και games εχω κατα βαση και πολυ λιγα αρχεια
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι σωστό το δίλημμα που βάζεις. Μπορείς να απαντήσεις μόνος σου αν γίνει καμμια στραβη και χασεις αρχεια. 1
xristosxaza Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 οκ τον εβαλα..αλλα υπαρχει ενα προβλημα..οτι κατεβαζω αποθυκευεται στον ssd + οτι ο ssd απο 56% free space πηγε στο 30...http://prntscr.com/delm2d
N3CR4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 έβαλες το ίδιο letter που είχε ο παλιός και στο καινούριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα