Προς το περιεχόμενο

The (Jap) Ring DVD απο το Σινε Συλλογη και ποιοτητα

Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το τελευταιο τευχος της σινε συλλογης για την ταινια. Σαν ταινια μου αρεσε αλλα το προβλημα ειναι αλλου. Η ποιοτητα ειναι ΦΡΙΧΤΗ. Μιλαμε οτι σε καθε σκοτεινη σκηνη κατι τεραστια τετραγωνακια κανουν την εικονα σαν σκακιερα. Και δεν ειναι τα συνηθισμενα τετραγωνακια απο φτωχο encoding. Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει! Και λεει και στη συσκευασια fully digital transfer (λες και σημαινει κατι...) ενω φαινονται και οι κυκλοι πανω δεξια σε κατι frames, σαν σε φιλμ σινεμα

Και καλα θα μου πειτε, πηρες ταινια απο περιοδικο και ηταν σκατα μεταφορα. Καλα να παθεις, αυτα συμβαινουν. Ελα που δεν ειναι ετσι ομως. Σημερα βρηκα στο virgin την κανονικη τριλογια και την αγορασα, οποτε δεν εχει σχεση με περιοδικο, και ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως! Το ιδιο εξωφυλλο (χωρις τη σταμπα του περιοδικου), το ιδιο μενου, η ιδια φριχτη ποιοτητα.

Μα επιτρεπονται τετοια πραγματα? Υποτιθεται οτι παιρνουμε DVD για να βελτιωσουμε την εμπειρια της ταινιας. Αμα δεν ειναι ετσι μια χαρα ηταν και τα βιντεο.

Τελος παντων αυτο ειναι μια προειδοποιηση για οποιον σκεφτεται να αγορασει ειτε το περιοδικο ειτε ολο το συλλεκτικο σετ απο μαγαζι. Μακρια! Παραγγειλτε το απο το εξωτερικο. Ισως να εχετε καλυτερη τυχη γιατι αυτο που κυκλοφορει εδω ειναι κοροιδια.

Δημοσ.

Egw eida apo video club to 3o (ring 0) kai eixe lathos aspect ratio! H eikona htan trabhgmenh katakoryfa kai ta panta emfanizontan psilotera kai leptotera... Kai auto de diorthonetai apo ta dvd players. Ti na perimeneis omws apo ellhnikh paragwgh DVD... AISXOS!

Δημοσ.

Storm shadow boreis na exigiseis ligo kalytera ti ennoeis?

Ta periodika kanoun 6-8 euro to ena me tainia. Apo pou mporo na agoraso tainia me 12 euro? Kai vale kai exoda apostolis. Pistotiki den exo oute thelo, alla an einai toso fthina opos les, pao na vgalo mia attica gift card yia tis agores mou apo internet.

Apo kei kai pera yparxoun kai prosfores se nice price gyro sta 14-15 euro sta magazia, synithos mparoufes. Meta pas se metaxeirismena. Pio fthina den exo dei.

Kai pali opos eipa, i xalia poiotita DEN eixe na kanei me to periodiko opos nomiza stin arxi alla me tin etairia pou ekane tin paragogi.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο DVD θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους για την ποιότητα. Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια? Μόλις ξεκίνησε το DVD και είδα το μεγαλοπρεπές σήμα της ARCADIA.... απογοητεύτηκα....... Ίσως οι πιο άθλιες παραγωγές σε DVD!!!! Μακράν καλύτερη η βιντεοκασσέτα!!!!

Όσο για το http://www.play.com , προσοχή γιατί δεν έχουν όλα τα DVD ελληνικούς υπότιτλους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...