steliosntelos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω ενα iphone 5c και πριν ενα μηνα περιπου εκανα αναβαθμιση στο IOS 10. Απο τοτε το κινητο εχει γινει πολυ αργο και αγορασα αλλο. Δεν μου ανοιγει σχεδον τιποτα μονο κλησεις κανω με σχετικη ευκολια. Αποτι ειδα downgrade σε ios9 ειναι πλεον αργα να κανω. Εχω δοκιμασει restore μεσα απο το λογισμικο αλλα μετα απο λιγα 24ωρα ξανα τα ιδια Μπορει να σωθει καπως;
taslikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πες μας ακριβώς τι εφαρμογές περνάς. Δεν είναι λογικό αυτό.
steliosntelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχω περασει εφαρμογες μετα το reset , με εξαιρεση facebook/messenger/instagram. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο ισπανια πριν 2 χρονια . Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει εγγυηση ;
taslikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ήταν ολοκαίνουργιο η έλεγε seller refurbished? Αν είναι λιγότερο από 2 χρόνια έχεις εγγύηση πάνω από 2 όχι.
steliosntelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ολοκαινουργιο , αγορασμενο πριν 2+ χρονια
taslikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε downgrade από την 10.1.1 και πήγαινε 10.1 αν υπογράφετε ακόμη. Αλλιώς κάνε εγγραφή στο beta program και περνά την 10.2 που λύνει πολλά προβλήματα από ότι είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα