Alex Chalkidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το χρησιμοποιώ αρκετά τελευταία και έχει βελτιωθεί. Οπότε έπιασα κουβέντα με 2-3 οδηγούς Uber και έμαθα αυτά εδώ. Αλλά πριν αρχίσω να προτείνω σε όλους να γίνουν οδηγοί Uber είπα να ρωτήσω μπας και έχει από πρώτο χέρι κάποιος γνώση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το χρησιμοποιώ αρκετά τελευταία και έχει βελτιωθεί. Οπότε έπιασα κουβέντα με 2-3 οδηγούς Uber και έμαθα αυτά εδώ. Αλλά πριν αρχίσω να προτείνω σε όλους να γίνουν οδηγοί Uber είπα να ρωτήσω μπας και έχει από πρώτο χέρι κάποιος γνώση. Θεσσαλονίκη έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex Chalkidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν βάλεις το app θα δεις αμέσως. Γενικά έχουν παντού και είναι ψιλοεπιδοτούμενα γιατί όλοι οι ξένοι που έρχονται στο αεροδρόμιο το απαιτούν (έχουν μάθει από εκεί που ζούνε). Υπάρχει επίσης ένα καλό κύκλωμα με οδηγούς Uber που ασχολούνται και με AirBnB από ότι κατάλαβα, δηλαδή έρχεται ο ξένος που έχει κλείσει σπίτι και τον πάει με την μία (κλεισμένο από πριν). Έβαλα 2-3 σημεία στη Σαλονίκη και μου είπε ότι θα έρθει σε ...19 λεπτά. Οπότε υποθέτω ότι είναι άσχημα για τους πελάτες αλλά ιδανικά για όσους σκέφτονται να δουλέψουν αμάξι Uber. (ολιγοπώλιο - έτοιμοι πελάτες!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν βάλεις το app θα δεις αμέσως. Γενικά έχουν παντού και είναι ψιλοεπιδοτούμενα γιατί όλοι οι ξένοι που έρχονται στο αεροδρόμιο το απαιτούν (έχουν μάθει από εκεί που ζούνε). Υπάρχει επίσης ένα καλό κύκλωμα με οδηγούς Uber που ασχολούνται και με AirBnB από ότι κατάλαβα, δηλαδή έρχεται ο ξένος που έχει κλείσει σπίτι και τον πάει με την μία (κλεισμένο από πριν). Έβαλα 2-3 σημεία στη Σαλονίκη και μου είπε ότι θα έρθει σε ...19 λεπτά. Οπότε υποθέτω ότι είναι άσχημα για τους πελάτες αλλά ιδανικά για όσους σκέφτονται να δουλέψουν αμάξι Uber. (ολιγοπώλιο - έτοιμοι πελάτες!) Εγώ θέλω για δεύτερη δουλειά. Ξέρεις που μπορώ να στείλω βιογραφικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 με την corolla θα κανεις κουρσες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Χρειαζεται συγκεκριμενα αυτοκινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 προσοχη μην σας πλακωσουν τα ταριφοπουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex Chalkidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 προσοχη μην σας πλακωσουν τα ταριφοπουλα Το γράφω και στο άρθρο (πιο πάνω). Αυτά με τους ταξιτζήδες έχουν πάψει. Γιατί κάθε φορά που μπουζουριάζανε κάποιον οδηγό Uber μετά όταν κατέληγε το δικαστήριο έπρεπε να τον αποζημιώσουν. Από 500 ως και 5000 ευρώ την φορά. Ε, σταματήσανε! Επίσης η Uber βρήκε τρόπο να είναι 100% νόμιμη. Όταν καλείς το Uber στο κινητό του οδηγού παράγεται ένα συμβόλαιο, είναι πολύ οργανωμένη η φάση. Χρειαζεται συγκεκριμενα αυτοκινητα? Όχι. Αλλά αν είναι να το κάνεις με τουριστική άδεια (δες το άρθρο, πιο πάνω) τότε πρέπει να είναι λιγότερο από 7ετίας αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 με την corolla θα κανεις κουρσες; Όχι ρε οδηγός θα πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εμενα μου πε ο οδηγος το αυτοκινητο ηταν νοικιαρικο στυλ hertz sixt και καποιο τουριστικο γραφειο τον πληρωνε στανταρτ ποσο με το μηνα..(δεν ηξερε πολλα) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2016 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex Chalkidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, έτσι έχει γίνει. Είναι μερικές εταιρείες που αγόρασαν μια 30αριά μικρά diesel, βρήκαν οδηγούς (όχι ταξιτζήδες, οδηγούς από εταιρείες, σε στυλ οδηγούσε το φορτηγάκι ξερω γω) και τα τρέχουν έτσι. Στη μια εταιρεία έχουν μισθό, στην άλλη ότι βγάλουν. Έχω την αίσθηση ότι η Uber γενικά τους υποστηρίζει οικονομικά σε διάφορα πράγματα ακόμα, πχ αν ακυρώσεις εσύ ενώ έχει ξεκινήσει, του πληρώνουν ότι διαδρομή έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, έτσι έχει γίνει. Είναι μερικές εταιρείες που αγόρασαν μια 30αριά μικρά diesel, βρήκαν οδηγούς (όχι ταξιτζήδες, οδηγούς από εταιρείες, σε στυλ οδηγούσε το φορτηγάκι ξερω γω) και τα τρέχουν έτσι. Στη μια εταιρεία έχουν μισθό, στην άλλη ότι βγάλουν. Έχω την αίσθηση ότι η Uber γενικά τους υποστηρίζει οικονομικά σε διάφορα πράγματα ακόμα, πχ αν ακυρώσεις εσύ ενώ έχει ξεκινήσει, του πληρώνουν ότι διαδρομή έκανε. αυτο θελω να κανω κ εγω...ειμαι 15 χρονια οδηγος σε μεγαλο ομιλο οποτε θελω να παω εκει για 2 ημερες βραδινος να βγαζω τιποτα εξτρα και αν ειναι καλα να παω μονιμα δεν εχω θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Για ενα χαρτζιλικι εξτρα δεν ειναι ασχημο παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Για ενα χαρτζιλικι εξτρα δεν ειναι ασχημο παντως μια χαρα ειναι κανεις κ βολτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex Chalkidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Έχω την αίσθηση ότι δεν μιλάμε για χαρτζηλίκι αλλά αξιοσέβαστα ποσά. Αν πιάσεις κουβέντα με οδηγό και σου δείξει το app, του λέει ανά πάσα στιγμή πόσα έχει βγάλει εκείνη την ημέρα. Και τις 2 φορές που μου έδειξαν (και δεν νομίζω γίνεται να είναι ψέμα αυτό) τα ποσά ήταν πολύ περισσότερα από ότι θα περίμενες. Ο ένας πχ είχε φτάσει 180 ευρώ και δούλευε μόνο από το πρωί (μεσημέρι το πήρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα