Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι για το καλωδιο εγραψα εγω.αυτο που λες δεν το γνωριζα οτι αλλο το καλωδιο τροφοδοσιας και αλλο το τροφοδοτικο μεσα στο κουτι.θα ανοιξω το κουτι και θα σου πω.Παντως οταν το βαζω μπρος δεν κανει το κουτι ηχο της κλασσικης εκκινησης παρα μονο το ανεμιστηρακι ακουω πολυ εντονα

λοιπον ειναι CODEGEN 350W.

Στην αρχή είπες ότι εμφανίζει το bios και ζητάει f1 και μετά είπες ότι αν πατήσεις f1 μπαίνει αλλά κλείνει πάλι και στο τελευταίο μήνυμα σου είπες ότι δεν ακούς τον ήχο της κλασσικής εκκίνησης.

Για εξήγησε το λίγο καλύτερα αυτό. Δηλαδή εμφανίζει τις αρχικές πληροφορίες ή όχι; Αν πατήσεις f1 προχωράει στην εκκίνηση των και κολλάει σε κάποιο σημείο (αν ναι, ποιο σημείο) ή απλά κολλάει χωρίς να προχωρήσεις;

Αν ανοίγει και δείχνει κάτι τότε δεν πρέπει να είναι ούτε τροφοδοτικό, ούτε μητρική. Ίσως κάρτα γραφικών (ποιά είναι) ή έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας. Άστο να κρυώσει και όταν το ανοίξεις πάτα del επαναλαμβανόμενα για να μπεις στο bios. Κάπου έχει ένα τμήμα στην κεντρική καρτέλα με τις επιλογές όπου σου δείχνει θερμοκρασίες επεξεργαστή. Άστο εκεί και παρακολούθησε το να δεις αν πάει πάνω από 50 βαθμούς. Αν πάει τότε θέλεις καθαρισμό ψήκτρας και αλλαγή πάστας επεξεργαστή. Αν δεν ανεβάσει θερμοκρασίες και πάλι κλείσει μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών.

Αν όμως πατάς το κουμπί και απλά γυρίζουν οι ανεμιστήρες χωρίς να δουλεύει ο δίσκος, ο οποίος αν ανοίξεις το καπάκι και πλησιάσεις κοντά θα τον ακούσεις να γρατσουνάει αν διαβάζει κάτι ή απλά θα ακούς ένα φύσημα αν δε φορτώνει τίποτα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό και αν πάλι δε δουλέψει τότε θα πρέπει να δεις μνήμες, vga ή στο τέλος μητρική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσες φορες ανοιξα το pc δεν εμπαινε καν στα bios.Απλα μαυρη οθονη με φωτακι αναμονης να αναβοσβηνει.Οταν αλλαξα πολυμπριζο το εβαλα μπρος και μου εβγαλε οτι εγραψα στο πρωτο μηνυμα.πατησα f1 οπως μου ειπε καποιος απο εδω,εδειξε το λογοτυπο τον γουιντοους και την μπαρα φορτισης και αυτο ηταν.Σε δυο λεπτα επεσε παλι σε μαυρη οθονη και οσες τον ανοιξα παλι το ιδιο,μαυρη οθονη αλλα χωρις μηνυμα παλι.Οταν λεω για ηχο εκκινησης αναφερω οχι του λογισμικου αλλα του συστηματος.Δεν εχει την ιδια ενεργεια εκκινησης οπως πριν το προβλημα και το ανεμιστηρακι του ακουω εντονα.Τωρα για τα αλλα που μου λες δεν ειμαι τοσο εμπειρη :-P...δεν τολμω μην κανω λαθος.

Η καρτα γραφικων σου κολλαει τα γουιντοους ?γιατι οταν το pc δουλευε μου εκανε θεματα και κολλαγε στα ανοιγματα εικονων,κολλαγε η γραμμη εργασιων δηλαδη εναρξη η αργουσε να κλεισει κατι η να κατσει κατι σαν εικονα καλα..

Επεξ/σία από ΝτιναΣ23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...