ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας.Ανοιξα το p.c κανονικα,μπηκα internet και υστερα μου εβγαλε μπλε σκουρα οθονη η οποια εγινε μαυρη μετα με το λαμπακι της οθονης να αναβοσβηνει.Το ποντικι νεκρο.Κλεινω την οθονη και το πυργο.Κοιταξα για της μπριζες αν ειναι καλα τοποθετημενες,εκανα καθαρισμα αλλα τιποτα.Αυτο για τρεις μερες το εκανε συνεχεια.Πηρα αλλο πολυμπριζο,τον εβαλα μπρος ξανα και το ποντικι πηρε μπρος το ιδιο και το p.c με μηνυμα ως εχει : Phoenix Award bios v6.00 pg -An energy star Ally - BvB ver :5.0c 12/04/ 2002 - Processor : AMD Athlon -XP 2400+ -Testing : 1310720K OK -Master : Excel stor technology -Master : 340 V220A63A - Slave : IDE DVD - ROM 16 X VER 2.40 -Master : HL - DT - ST GCE 85 20B 1.03 -Slave : None Checksum error - Defaults loaded F1 to continue ,Del to enter setup
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν πατήσεις F1 μπαίνει στα windows? Πάντως δεινόσαυρος μηχάνημα, 15 χρονών.
argimeg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 έχεις κάνει overclock την cpu; κανένα σημείο στην μπλε οθόνη του τύπου 0x000... βλέπεις να έχει;
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οχι δεν ηξερα τι να πατησω για αυτο ρωτησα.Οχι δεν ειχε κανενα σημειο
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μπηκε..αλλα εσβησε επεσε παλι σε μαυρη οθονη με το λαμπακι οθονης να αναβοσβηνει
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 KEMA KEUR ,VDE OVE 10A 250V.Το pc για το ιδιο λογο εχει παει τεχνικο αλλη μια φορα και εγινε φορματ και αλλαγη τροφοδοτικου.Αυτο που γραφω δηλαδη. πριν 2 χρονια συγκεκριμενα
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 KEMA KEUR ,VDE OVE 10A 250V.Το pc για το ιδιο λογο εχει παει τεχνικο αλλη μια φορα και εγινε φορματ και αλλαγη τροφοδοτικου.Αυτο που γραφω δηλαδη. πριν 2 χρονια συγκεκριμενα Εγκληματιας που σου έβαλε τέτοια βόμβα πάνω. Αν είναι λιγότερο απο 2 χρόνια έχεις εγγύηση, πήγαινε το πίσω και πάρε άλλο. 1
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δυο χρονια εχω που το πηγα τελευταια φορα τεχνικο για το παρομοιο θεμα εννοω.Εγγυηση δεν εχω σε τιποτα λογο οτι το pc ειναι πολυ παλιο και δευτερον οτι μου βαζει ο τεχνικος το παιρνει ο ιδιος και τα χρηματα που αναλογουν απο δουλεια και εξαρτηματα pc ειναι μεσα στο συνολο των χρηματων που παιρνει.Τωρα τι κανω με αυτο? του παω το κουτι η βρησκω αλλο τεχνικο?η μπορει καποιος να με βοηθησει απο εδω?
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δυο χρονια εχω που το πηγα τελευταια φορα τεχνικο για το παρομοιο θεμα εννοω.Εγγυηση δεν εχω σε τιποτα λογο οτι το pc ειναι πολυ παλιο και δευτερον οτι μου βαζει ο τεχνικος το παιρνει ο ιδιος και τα χρηματα που αναλογουν απο δουλεια και εξαρτηματα pc ειναι μεσα στο συνολο των χρηματων που παιρνει.Τωρα τι κανω με αυτο? του παω το κουτι η βρησκω αλλο τεχνικο?η μπορει καποιος να με βοηθησει απο εδω? Καλύτερα πάρε άλλο pc ειλικρινά. Είναι λογικά πάνω απο 15 χρονών. Αν πάλι δεν μπορείς να διαθέσεις 200 ευρώ, θα δούμε τι θα κάνουμε. Εγγύηση έχεις φυσικά ΑΝ είναι το τροφοδοτικό αφού αλλάχτηκε μέσα σε 2 χρόνια.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 KEMA KEUR ,VDE OVE 10A 250V.Το pc για το ιδιο λογο εχει παει τεχνικο αλλη μια φορα και εγινε φορματ και αλλαγη τροφοδοτικου.Αυτο που γραφω δηλαδη. πριν 2 χρονια συγκεκριμενα Τροφοδοτικό ΚΕΜΑ(Λ) ΑΤΑΤΟΥΡΚ 1
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Θα παρω αλλο ετσι κι αλλιως.Απλα επειδη ειναι το μονο θεμα που εχει,ειπα μηπως το ξεπερασω το θεμα.Σας ευχαριστω παντως ολους για τον χρονο σας!
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ή είναι τροφοδοτικό ή ανεβάζει θερμοκρασίες ο athlon και κλείνει. Αυτό το kema keur που το διάβασες; Η εταιρεία αυτή κατασκευάζει καλώδια τροφοδοσίας και όχι τροφοδοτικά. Το τροφοδοτικό θα το δεις αν ανοίξεις το καπάκι του πύργου, θα είναι πάνω αριστερά όπως βλέπεις την μητρική. Θα έχει αυτοκόλλητο με μια μάρκα και θα λέει πόσα watt είναι (250/300/400 κτλ).
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ναι για το καλωδιο εγραψα εγω.αυτο που λες δεν το γνωριζα οτι αλλο το καλωδιο τροφοδοσιας και αλλο το τροφοδοτικο μεσα στο κουτι.θα ανοιξω το κουτι και θα σου πω.Παντως οταν το βαζω μπρος δεν κανει το κουτι ηχο της κλασσικης εκκινησης παρα μονο το ανεμιστηρακι ακουω πολυ εντονα λοιπον ειναι CODEGEN 350W.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα