Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy S7 Edge ή iPhone 6s Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται το s7 edge θα παρω... (gold ή silver)

Αυτες οι ασφαλειες που προσφερουν μερικα καταστημα στο σκρουτζ για θραυση κρυσταλλων με 30 ευρω, αξιζουν ή ειναι μουφα? Σκεφτομαι μιας και το s7 ειναι γυαλι και ειμαι κ λιγο απροσεκτος, αν και θα το εχω παντα σε θηκη, να βαλω και ασφαλιση ετσι ωστε αν γινει τιποτα να ειμαι εξασφαλισμενος. Καλυτερα να πληρωσω 30 παραπανω παρα 200 αργοτερα..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται το s7 edge θα παρω... (gold ή silver)

Αυτες οι ασφαλειες που προσφερουν μερικα καταστημα στο σκρουτζ για θραυση κρυσταλλων με 30 ευρω, αξιζουν ή ειναι μουφα? Σκεφτομαι μιας και το s7 ειναι γυαλι και ειμαι κ λιγο απροσεκτος, αν και θα το εχω παντα σε θηκη, να βαλω και ασφαλιση ετσι ωστε αν γινει τιποτα να ειμαι εξασφαλισμενος. Καλυτερα να πληρωσω 30 παραπανω παρα 200 αργοτερα..

Εγω εκανα ασφαλεια θραυσης, κλοπης και πυρος με 30 ευρω στο μαγαζι που το πηρα (απο σκρουτζ) και μου ειπαν πως ειναι legit.

Τους ζαλισα στις ερωτησεις και στα σεναρια για να ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Εγω εκανα ασφαλεια θραυσης, κλοπης και πυρος με 30 ευρω στο μαγαζι που το πηρα (απο σκρουτζ) και μου ειπαν πως ειναι legit.

Τους ζαλισα στις ερωτησεις και στα σεναρια για να ειμαι σιγουρος.

Απο ποιο μαγαζι το πηρες για ν εχουμε καλο ερωτημα? :P

Δημοσ.

Eιναι λιγο περιεργες αυτες οι ασφαλειες, τουλαχιστον ειναι για θραυση κρυσταλλων που εκει δεν μπορουν να πουν κατι(φανταζομαι). αλλα πχ στο public που εχει επεκταση εγγυησης (safetynet) κανουν τα γνωστα και σε βγαζουν εκτος εγγυησης (υγρασια ειναι το πιο συνηθες). Αναρωτιεμαι αν εχει καμια backdoor και στις ασφαλειες κρυσταλλων....

Δημοσ.

Τελικα αγορασα το s7 edge σε χρυσο. Ηθελα το silver titanium αλλα δεν εβρισκα μαγαζι που να το εχει και να δινει και ασφαλεια κρυσταλλων, οποτε πηρα το χρυσο... Την δευτερα θα το εχω, μιας και το εχουν στειλει.. θηκη πηρα μια της spigen που ειναι book cover οποτε δεν θα βαλω καθολου screen protector..

thanks για τις απαντησεις

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά μετά από 1,5 μήνα θα μας πεις εάν άξιζε τελικά ή αγορά;;;Ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάω σε s7 edge από iPhone 6s που έχω τώρα αλλά θα πάω σε χρωμα coral blue που με έχει ξετρελάνει...by the way το έχει κανεις σε αυτό το χρωμα ;

Δημοσ.

Τελικά μετά από 1,5 μήνα θα μας πεις εάν άξιζε τελικά ή αγορά;;;Ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάω σε s7 edge από iPhone 6s που έχω τώρα αλλά θα πάω σε χρωμα coral blue που με έχει ξετρελάνει...by the way το έχει κανεις σε αυτό το χρωμα ;

Πολυ καλο κινητο δεν εχω κανενα παραπονο σε τιποτα! Η καμερα του παρα πολυ καλη, και ειδικα με pro mode το βραδυ μπορεις να βγαλεις και φωτισμενες πολεις απο μακρυα κτλ

Γενικα απο Lag κτλ, δεν εχω παρατηρησει τιποτα, μονο 1 φορα καταλαβα οτι ειχε λιγο drop σε fps, αλλα εκανε install προγραμματα απο πισω. Τωρα του εχω βαλει nova launcher για περισσοτερο customization, και του εχω αλλαξει theme και rollαρει μια χαρα.

Απο χρηση προσπαθησα να το lagαρω αλλα δεν μπορεσα. Στον browser ειχα ανοιχτα 5-6 tabs, εβλεπα youtube, μιλουσα fb και δουλευε μια χαρα.

Η μπαταρια του με κανονικη χρηση κραταει περιπου 2 μερες. Με πιο απαιτητικη χρηση (με 4g κτλ) σιγουρα θα σου βγαλει 1 και θα χει πανω απο 20% το βραδυ. Παντως αποκλειεται να το βαλεις να φορτισει στην μεση της ημερας.

Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι ο ηχος. Ο οποιος απο τα ηχεια αν το βαλεις διπλα σε iphone 6s (το χει ξαδερφος μου) εχει παρομοιο ηχο, αλλα αμα βαλεις ακουστικα δεν εχει πολυ ενταση. Αυτο πρεπει να οφειλεται στο οτι εχει αδιαβροχοποιηση η θυρα του audio jack και αυτο το κανει να χανει σε σχεση με τα υπολοιπα  flagships. Η ποιοτητα ηχου δεν ειναι τοσο κακη, απλα δεν εχει πολυ ενταση, οποτε αν σου αρεσει να ακους μουσικη δυνατα (που δεν ειναι καλο βεβαια) αυτο το κινητο δεν ξερω αν θα ανταποκριθει στις απαιτησεις σου σε αυτο το κομματι. Επισης να πω οτι τα ακουστικα που δινουν μαζι με το κινητο (τα samsung) ειναι λιγο σαπια. Εγω χρησιμοποιω αυτα που ειχα παρει με το lg g2 (official) τα οποια ειναι κλασεις ανωτερα.

Τελος αν ξαναγοραζα ξανα κινητο παλι το ιδιο θα επαιρνα. Οταν το αγορασα το πηγα στο Public και το εβαλα διπλα απο το iphone 6s plus το οποιο ειναι παντοφλα σε σχεση με το s7e καθως εχει τεραστια bezel, και η διαφορα ηταν εμφανης και στο design αλλα και στην οθονη. Τωρα για performance κτλ προφανως δεν μπορεσα να δω...

• Like 1
Δημοσ.

Για τον ήχο κάνε το εξής. Κάνε παραμετροποίηση το adapt sound και όταν σου έχει αυτούς τους ήχους και σε ρωτάει αν ακούς ή όχι πάτα οτι δεν τους ακούς για να σου ανεβάσει την ένταση. 

Δημοσ.

Ο ήχος πρέπει να ναι καλύτερος στο s7 ... Τα δοκίμασες με τα ίδια ακουστικά, ίδιο κομμάτι και σε ποιότητα κτλ

Μήπως το iPhone που λες δεν είναι ευρωπαϊκό;

Δημοσ.

Ο ήχος πρέπει να ναι καλύτερος στο s7 ... Τα δοκίμασες με τα ίδια ακουστικά, ίδιο κομμάτι και σε ποιότητα κτλ

Μήπως το iPhone που λες δεν είναι ευρωπαϊκό;

Ο ηχος του Iphone 6s απο τα ηχεια ειναι στα ιδια επιπεδα με του s7.

Τωρα με ακουστικα δεν το δοκιμασα το iphone

Για τον ήχο κάνε το εξής. Κάνε παραμετροποίηση το adapt sound και όταν σου έχει αυτούς τους ήχους και σε ρωτάει αν ακούς ή όχι πάτα οτι δεν τους ακούς για να σου ανεβάσει την ένταση. 

Το εκανα αυτο. Μικρη η διαφορα και παλι. Παντως οντως γινεται λιγο καλυτερος ο ηχος.

Δημοσ.

iphone 6s plus 32gb. για να μην κολλαει ποτε, το αλλο μολις βγει το s8 και παρει την αναβαθμιση του θα κολλαει παρα πολυ....

Πραγματικά ασχολίαστο ... Ότι δεν κολλάει το iPhone άλλου όχι εδώ στο τεχνολογικό φόρουμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...