hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το κινητο μου εβγαλε προβλημα στο hw απο τις αμετρητες πτωσεις, ηρθε η ωρα να παρω καινουριο. Το παλιο ειναι το Lg g2, το οποιο οταν το ειχα παρει το 2013 ηταν το καλυτερο κινητο μετα το Note 3.. Ποτε δεν ειχα προβλημα, το ειχα ζορισει οσο δεν παει, ποτε δεν ειχε κολλησει η τιποτα... Οποτε τωρα θελω να παρω παλι μια καλη συσκευη να την κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια. Οποτε ειμαι αναμεσα στο s7 edge και το iphone 6s plus, καθως λεφτα για το iphone 7 δεν εχω να δωσω. Ηδη τα 550 ειναι τρελο ταβανι! Τωρα η χρηση μου ειναι μετρια, δλδ fb,viber, browsing, μουσικες κτλ παλιοτερα επαιζα και κανα παιχνιδακι αλλα πλεον τα εχω σταματησει. Το θεμα ειναι ομως οτι ειμαι πολυ ψειρας, και οταν βλεπω lags κτλ τρελενομαι, θελω ολα να ειναι smooth. Και αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που υπολογιζω το 6s plus, λογω του οτι ειναι πιο smooth experience απο το s7 edge + οτι θα εχει updates τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια. Πιστευετε οτι αξιζει να παρω το iphone λογω της πιο smooth exp ή να παω σε s7 edge? ps: one plus 3T δεν το βαζω μεσα καθως δεν θελω να μπλεξω με κινες κτλ αμα γινει κατι και χρειαστει να το στειλω..
bc00l Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 φιλε μου για μενα πηγαινε απλα σε όποιο O/S προτιμάς. Αν βαρέθηκες το android και θες αλλαγή πάρε το 6s plus To s7 edge το εχω, ωραιο αψογο κτλ αλλα σκεφτομαι αμα πέσει κατω....παπαλα iphone δεν εχω δουλέψει από εποχη του πρώτου iphone, οποτε δεν μπορω να σε συμβουλέψω καθολου. Νομιζω ειναι καθαρα οπως σου ειπα τι λειτουργικο θες, και οι 2 συσκευες είναι top απο οσο ξερω.
hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 iphone δεν ειχα ποτε, και το λειτουργικο δεν με απασχολει τοσο πολυ. Μονο οι δυσκολιες του IOS επειδη πρεπει να χρησιμοποιεις το itunes για να περασεις στο pc φωτος και μουσικη, αλλα αυτο ειναι και θεμα συνηθειας φανταζομαι. Οντως το s7 αν τελικα παρω αυτο, θα το βαλω μεσα σε θηκη και δεν θα το βγαλω ποτε. Απλα ηθελα να δω ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και τα λεφτα αυτα για μενα δεν ειναι λιγα, πραγματικα κανω υπερβαση. Αυτο που με απασχολει ειναι οτι το s7 τωρα ειναι το τελευταιο μοντελο της sam ενω το 6s ειναι το προηγουμενο. Και τον απριλιο που θα βγει το s8, θα ειναι 1 μοντελο πισω, ενω οταν βγει το 7s το 6s θα ειναι ηδη 2 μοντελα πισω. Το λειτουργικο δεν με πειραζει τοσο, περισσοτερο πιο αξιζει πιο πολυ θελω να δω.
kalogero Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αφού δεν σε πειράζει το λειτουργικό ... S7 edge ... Είναι καλύτερο σε πολλά και κοστίζει και λιγότερο ...
Alt3rnative Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 φιλε μου για μενα πηγαινε απλα σε όποιο O/S προτιμάς. Αν βαρέθηκες το android και θες αλλαγή πάρε το 6s plus To s7 edge το εχω, ωραιο αψογο κτλ αλλα σκεφτομαι αμα πέσει κατω....παπαλα iphone δεν εχω δουλέψει από εποχη του πρώτου iphone, οποτε δεν μπορω να σε συμβουλέψω καθολου. Νομιζω ειναι καθαρα οπως σου ειπα τι λειτουργικο θες, και οι 2 συσκευες είναι top απο οσο ξερω. Δλδ αμα πεσει κατω το iphone ολα καλα; το ιδιο τοπικ ανοιξα πριν καμια 10αρια μερες αδερφε και αποφασισα να παω να τα δω απο κοντα. Πιαστα στα χερια σου και παρε οποιο σου κατσει εσενα καλυτερα. Εμενα για την ιστορια μου εκατσε το edge καλυτερα στο χερι.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οχι στο Iphone 6splus γιατι μιλαμε για 16gb μοντελου απο τα οποια μολις τα 11περιπου ειναι διαθεσιμα. Αν μπορεις να παρεις το 32αρι εστω τοτε ναι.
dimips Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 το s7 edge είναι παρά πολύ ευαίσθητο δε χρειάζεται να σου πέσει κάτω με λίγο πίεση στη τσέπη και κανα κέρμα φτάνει να σου κάψει 3-4 pixel στην οθόνη όπως έπαθε και αυτό του κολλητού μου καθώς δεν μπορείς να βάλεις tempered glass. Κι εγώ έχω το 6s χθες κιόλας τα σύγκρινα με του φίλου το s7edge. Το 6s είναι αρκετά πιο smooth. Να ξέρεις όμως άμα θες να κατεβάζεις τίποτα αρχεία zip και rar και να κατεβάζεις αρχεία word excel ppt κλπ θα σου βγει η Παναγία το iTunes είναι το πιο εύκολο. Επίσης για τη κάμερα καλύτερα να κας σε 6s plus που έχει σταθεροποιητή και σε 64 μοντέλο. Αν δε πας σε 64ρι καλύτερα πάρε το s7edge
hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και τα 2 τα εχω δει απο κοντα στο public. Απλα το θεμα ειναι οτι ειναι factory reset τα κινητα, οποτε λογικο ειναι να τρεχουν σφαιρα... Αργοτερα ομως το s7 edge που θα γεμισει (η θα παρει καινουρια εκδοση android) θα ειναι το ιδιο ή θα αρχισει τα μικροκολληματα? :\ Ναι αυτο με την μνημη ειναι ενα θεμα, αλλα δυστηχως για να παρω το 6s plus θελει 630 ευρω, και 640 εχει το 7αρι οποτε δεν αξιζει. Ειναι way out of my budget για iphone 32gb οπως και να χει. Οποτε μιλουσα ξεκαθαρα για το 16αρι 6s plus. Απ'οτι φαινεται για s7 edge το κοβω, εχει καλυτερη μπαταρια, οθονη, λιγο καμερα. Ελπιζω να μην φαει σκαλωματα (lags) γιατι δεν ψηνομαι να ασχοληθω με root κτλ θελω να εχω official rom...
bc00l Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δύσκολο να laggarei τόσο για τα επομενα 2 χρόνια πιστεύω. Τωρα οκ, αμα το γεμίσεις σαβούρα (οχι εσυ γενικα το λεω), ισως να δεις κανα laggarisma. Με μια σωστή ρύθμιση, disable τα bloadware που δεν σε ενδιαφέρουν, ρύθμιση των εφαρμογών να μην κάνουν οτι γουστάρουν στο κινητο, δεν θα εχεις θεμα. Μετα τα 2 χρόνια που δεν θα εχεις και εγγύηση του κανεις και ενα root αμα θες με την official rom, και του βγάζεις ολα τα bloatware και backround services που δεν θες.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και τα 2 τα εχω δει απο κοντα στο public. Απλα το θεμα ειναι οτι ειναι factory reset τα κινητα, οποτε λογικο ειναι να τρεχουν σφαιρα... Αργοτερα ομως το s7 edge που θα γεμισει (η θα παρει καινουρια εκδοση android) θα ειναι το ιδιο ή θα αρχισει τα μικροκολληματα? :\ Ναι αυτο με την μνημη ειναι ενα θεμα, αλλα δυστηχως για να παρω το 6s plus θελει 630 ευρω, και 640 εχει το 7αρι οποτε δεν αξιζει. Ειναι way out of my budget για iphone 32gb οπως και να χει. Οποτε μιλουσα ξεκαθαρα για το 16αρι 6s plus. Απ'οτι φαινεται για s7 edge το κοβω, εχει καλυτερη μπαταρια, οθονη, λιγο καμερα. Ελπιζω να μην φαει σκαλωματα (lags) γιατι δεν ψηνομαι να ασχοληθω με root κτλ θελω να εχω official rom... iphoner 6s plus 32gb εννοειται οτι αξιζει σε σχεση με το iphone 7 λογω της καλυτερης μπαταριας και οθονης ποιος τα λεει αυτα οτι δεν αξιζει? 1
hellojim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 iphoner 6s plus 32gb εννοειται οτι αξιζει σε σχεση με το iphone 7 λογω της καλυτερης μπαταριας και οθονης ποιος τα λεει αυτα οτι δεν αξιζει? Για εμενα δεν αξιζει. Εγω θα διαλεγα το iphone 7 αντι για το 6s plus, γιατι εχει το τελευταιο chipset και ειναι πιο καινουριο μοντελο, οποτε θα προχωρησει 1 update παραπανω λογικα..
Fronimitis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Να παρεις το 6S Plus γιατι η χρηση που θα κανεις και ο λογος που το θες ταιριαζουν πιο πολυ σε αυτο το τηλεφωνο. Βαλτου και μια spigen θηκη για την κουλαμαρα μην σου πεσει κατω και σπασει. Αν και υπευχαριστημενος κατοχος S7 edge ειπα να προτεινω για αλλαγη iphone.Εχω ορεξη σημερα
taslikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Επειδή έχω iPhone, 5 χρόνια τώρα και κατέχω iPhone 6s Plus θα σου πω την εμπειρία μου. Πριν από την 5ετια αυτή είχα ένα κινητό android αξίας τότε 400€. Ήρθε η στιγμή για αναβάθμιση και λέω για πρώτη φορά να πάρω iPhone. Ήταν εποχή galaxy s3/s4 vs iPhone 5. κλασσικά διάβαζα στο Ίντερνετ ότι το iPhone είναι κλειδωμένο κλπ. Είπα να το τολμήσω να πάρω iPhone και λέω στην χειρότερη θα το έχω μόνο ως κινητό, κάμερα, φβ κλπ..(νόμιζα ότι δεν μπορούσα να περάσω τίποτα ούτε τραγούδια και γενικά τίποτα με αυτά που διάβαζα). Έτσι και έγινε και το πήρα το iPhone 5 16gb και μόλις ξεκίνησα να το χρησημοποιω αμέσως κατάλαβα το λειτουργικό και έμεινα έκπληκτος από την κατασκευή του. Το έχω μέχρι σήμερα και έχει αναβαθμιστεί σε iOS 10 και τρέχει σφαίρα!!! Για να μην στα πολυλογώ το 6s είναι κινητήρα και είναι παρά πολύ smooth δεν υπάρχει περίπτωση να σου κολλήσει. Επίσης θα παίρνει αναβαθμίσεις για 4 έτη στάνταρ. 2 έτη είναι για το s7 το σίγουρο αλλά τι να το κανείς όταν βγει το s8 θα αρχίσει να κολλαει το s7 αφού το κάνει πιο βαρύ επίτηδες...(ναι ξέρουμε όλοι ότι έγινε το ίδιο με το iPhone 4s αλλά νομίζω εκεί έγινε μετά από 5 αναβαθμίσεις όχι όπως στο s6 μετά από 1,5 χρόνο). Εν ολίγοις αυτό που σου προτείνω είναι να προβείς στην αγορά του iPhone ο χώρος δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Διότι υπάρχει το δωρεάν google photos και το Spotify για μουσική. Χρησημοποιω το κινητό μου χωρίς περιορισμούς και έχω 2,5 gb ελεύθερα τώρα διότι βασίζομαι στις εφαρμογές που προανέφερα. Όσον αφορά το galaxy προσωπικά θα το έβγαζα έξω από το παιχνίδι. Διότι υπάρχει το one plus 3T που είναι πολύ πιο smooth μιας και τρέχει σχεδόν stock android(αν τελικά δεν αποφασίσεις για iPhone).
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το κινητο μου εβγαλε προβλημα στο hw απο τις αμετρητες πτωσεις, ηρθε η ωρα να παρω καινουριο. Το παλιο ειναι το Lg g2, το οποιο οταν το ειχα παρει το 2013 ηταν το καλυτερο κινητο μετα το Note 3.. Ποτε δεν ειχα προβλημα, το ειχα ζορισει οσο δεν παει, ποτε δεν ειχε κολλησει η τιποτα... Οποτε τωρα θελω να παρω παλι μια καλη συσκευη να την κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια. Οποτε ειμαι αναμεσα στο s7 edge και το iphone 6s plus, καθως λεφτα για το iphone 7 δεν εχω να δωσω. Ηδη τα 550 ειναι τρελο ταβανι! Τωρα η χρηση μου ειναι μετρια, δλδ fb,viber, browsing, μουσικες κτλ παλιοτερα επαιζα και κανα παιχνιδακι αλλα πλεον τα εχω σταματησει. Το θεμα ειναι ομως οτι ειμαι πολυ ψειρας, και οταν βλεπω lags κτλ τρελενομαι, θελω ολα να ειναι smooth. Και αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που υπολογιζω το 6s plus, λογω του οτι ειναι πιο smooth experience απο το s7 edge + οτι θα εχει updates τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια. Πιστευετε οτι αξιζει να παρω το iphone λογω της πιο smooth exp ή να παω σε s7 edge? ps: one plus 3T δεν το βαζω μεσα καθως δεν θελω να μπλεξω με κινες κτλ αμα γινει κατι και χρειαστει να το στειλω.. πάρε το samsung τα 16giga χωρίς επέκτασή του iphone που παίζει στα 550€ δεν φτάνουν ούτε για ζήτω + θα πρέπει να μπλέξεις με itunes κτλ για να περάσεις μια εικόνα, ένα τραγούδι ή μια ταινία άπλα τραγικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα