giannis22k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σε υπολογιστη με win xp οταν γινεται εκκινηση στην οθονη που λεει κανονικα το "ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ" αντι να μου βγαζει αυτο βγαζει περιεργη γλωσσα και μετα μπαινει κανονικα στα windows.
Neg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος σε παλαιότερες εκδόσεις Windows άμα αλλάξεις μετά την εγκατάσταση την γλώσσα, το μήνυμα υποδοχής παραμένει με την αρχική. 2
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και τι σε πειράζει; Αν μέσα στα win είναι όλα Ελληνικά άστο έτσι. Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις την boot screen. Κατέβασε το πρόγραμμα αυτό (free) και ή θα χρησιμοποιήσεις κάποια εικόνα από αυτές που έχει ή μπορείς να κατεβάσεις κάποια από εδώ.
giannis22k Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και τι σε πειράζει; Αν μέσα στα win είναι όλα Ελληνικά άστο έτσι. Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις την boot screen. Κατέβασε το πρόγραμμα αυτό (free) και ή θα χρησιμοποιήσεις κάποια εικόνα από αυτές που έχει ή μπορείς να κατεβάσεις κάποια από εδώ. Απλα ρωταω απο τι μπορει να προκληθηκε αυτο.
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αν το έβγαζε από την αρχή μπορεί να ήταν τα xp σε άλλη γλώσσα και να έγινε αλλαγή στα Ελληνικά ή να είναι τίποτα πειραγμένα xp ή να μπήκε κάποιο caustomization pack. Πολλά μπορεί να φταίνε. Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής πες μας μήπως χρησιμοποίησες πειραγμένο setup cd.
giannis22k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Oχι δεν ειναι δικος μου ..Οποτε τον αφηνω ως εχει..Σας ευχαριστω
teoChnologist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πιθανότατα τα Windows δεν είναι αυθεντικά και όταν κατέβηκαν απο εκεί που κατέβηκαν ήταν σε άλλη γλώσσα, πάνω στην οποία μπήκε language pack αργότερα. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ακόμη και στην περίπτωση που είναι αυθεντικά, το ίδιο συμβαίνει αν αλλάξεις γλώσσα σε σχέση με την αρχική εγκατάσταση, ακόμη και στα Windows 10 συμβαίνει αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα