Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμεσως στο θεμα..εχω 2 πριζες στο σπιτι..το ειχα στο δωματιο κ ολα καλα!!το εβγαλα απο εκει κ πηγε στο χωλ..
Απο τοτε εχω πολλες αποσυνδεσεις..
Εχει προβλημα η πριζα μου ειπαν απ τν ΟΤΕ κ πρεπει να κοψω τη μια απ τις 2 παροχες κ ν αλλαξω το ρουτερ..
Μου δωσανε τηλ ηλεκτρολογων(δικων τους) για να το κανουνε αυτοι αλλα το σκεφτομαι γτ δν ξερω τι θα χρεωσουνε!!
Καμια ιδεα κανεις;η εστω αν ξερει τι εννοουν να κοψω τη μια παροχη..
(Μην προτεινει κανεις να το ξαναπαω στο δωματιο) :-)

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με δικό σου ηλεκτρολόγο αν θες. Νομίζω αυτό θα ήταν και το καλύτερο, να το κάνει κάποιος που γνωρίζει.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτη τν πριζα,τν φτιαξαμε με ηλεκτρολογο..
Ειχε την παλια πριζα τηλεφωνου προ 20ετιας..κ φτιαξαμε τα καλωδια κ αλλαξαμε πριζα!

Δημοσ.

Αμεσως στο θεμα..εχω 2 πριζες στο σπιτι..το ειχα στο δωματιο κ ολα καλα!!το εβγαλα απο εκει κ πηγε στο χωλ..

Απο τοτε εχω πολλες αποσυνδεσεις..

Εχει προβλημα η πριζα μου ειπαν απ τν ΟΤΕ κ πρεπει να κοψω τη μια απ τις 2 παροχες κ ν αλλαξω το ρουτερ..

Μου δωσανε τηλ ηλεκτρολογων(δικων τους) για να το κανουνε αυτοι αλλα το σκεφτομαι γτ δν ξερω τι θα χρεωσουνε!!

Καμια ιδεα κανεις;η εστω αν ξερει τι εννοουν να κοψω τη μια παροχη..

(Μην προτεινει κανεις να το ξαναπαω στο δωματιο) :-)

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ και να πάρεις powerline μπρίζακια για να μεταφέρεις γρήγορο και αξιόπιστο ιντερνετ με lan & Wi-Fi (υπάρχουν διπλά μπριζάκια που δίνουν και ασύρματο αλλα και lan ) όπου αλλου θες μέσα στο σπίτι ,στο λέω γιατι πιστέυω οτι θα σου έρθει πιο οικονομικά απ΄το να αλλάξεις την καλωδίωση μέσα στον τοίχο .

τώρα αν εισαι υπεράνω χρημάτων φέρε τεχνικό και φτιάξε την καλωδίωση και άσε το μοντεμ στο χωλ ή αν πιάνουν τα χέρια σου αλλαξέ τα μόνος σου ,άλλες λύσεις δεν υπάρχουν :)

http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc.html

http://www.skroutz.gr/s/3535570/TP-LINK-TL-WPA4220-Kit.html#specs

στο δωμάτιο γιατί δεν το θες ??

αν για τον λογο της ακτινοβολίας μπορείς να κλείσεις το wi-fi απο το μοντεμ και με μπριζάκι powerline να έχεις στο χωλ και wi-fi και lan

αν στο δωμάτιο το προβλημα ειναι οτι δεν θα έχεις καλό wi-fi στα αλλα δωμάτια και πάλι με τα μπριζάκια powerline απο το χωλ θα παρέχεις wi-fi καλύτερης ποιότητας με μεγαλύτερη ισχύ στο υπόλοιπο σπιτι αλλα και lan

Δημοσ.

Λογω ακτινοβολιας ναι φιλε..

Το πριζακι που λες ειναι το πρωτο link?κ πως θα πιανω wifi αν ειναι κλειστο το μοντεμ;

*θα κλεισεις μονο το wifi του μοντεμ,οχι γενικως το μοντεμ.

ειναι το δευτερο link ,το πρωτο ειναι ολα τα μπριζακια το δευτερο ειναι ενα συγκεκριμένο .

α) το μοντεμ θα εχει κλειστό wifi και μεσο lan θα δινει ιντερνετ στο πρωτο μπριζακι ,

β) το δευτερο μπριζάκι θα δέχεται μεσα απο τα καλωδια της δεη ιντερνετ και έχει ανεξάρτητο δικό του wifi που μοιράζει και επίσεις έχει και έξοδο lan που συνδέοντας ένα καλώδιο utp ( το κλασικό lan ,αν θες βάζεις και hub lan ) θα έχεις και lan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...