Kazama88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω εχω παρει refund γιατι ήταν στον αερα απο 21/11. Παιζει να σκασει μυτη τωρα?
AzaZyL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω εχω παρει refund γιατι ήταν στον αερα απο 21/11. Παιζει να σκασει μυτη τωρα? πότε το πήρες το refund? Έχω παραγγείλει κάτι και από 16/1 μου λέει ότι έχει παραληφθεί από Swiss post και τίποτα άλλο.. Πότε να ζητήσω refund?
VonLoutsos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 πότε το πήρες το refund? Έχω παραγγείλει κάτι και από 16/1 μου λέει ότι έχει παραληφθεί από Swiss post και τίποτα άλλο.. Πότε να ζητήσω refund? Και εμένα που ειναι στον αέρα από 24/11 πήρα Refund περίπου στις 10/1 (όταν μου είπαν να πάω να κοιτάξω στο ταχυδρομείο, τους απάντησα οτι δεν έχουν σχέση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, γιατί δεν έχει προσγειωθεί καν). Τουλάχιστον σε εσένα κινείται Μακάρι να έρθει έστω και τώρα
thouthou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το δεύτερο πακέτο, που δεν ήθελαν να μου στείλουν, το έστειλαν με AU plug γύρω στην πρωτοχρονιά, και έφτασε πριν καμια 10αριά μέρες. Το πρώτο, που απογειώθηκε στις 26/11 ακόμη είναι στον αέρα....
VonLoutsos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Its Alive!!! Μετά από τις 24/11 που το αντικείμενο απογειώθηκε και πέταγε, έφτασε στις 3/2 Αθήνα!!!!
drdedus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Απίστευτο έφτασε σήμερα ο φορτιστής που είχα παραγγείλει περίπου 8€ αρχές/μέσα Νοεμβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα