Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger - $2.00 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχως τα καιρικα φαινομενα ....χαλασανε τα δεδομενα!...επαιζε 2 ωρες στην Γαλλια και εκεινοι το τερματησαν .....και οχι ο φιλος/οι του φορουμ.....1,81€ προλαβα ενα με κατευθιαν Paypal.Οι εχοντες απο την παλια προσφορα των 8,5€ που το πηραν ,τι λεει σαν μηχανακι;Ευχαριστω.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυστυχως τα καιρικα φαινομενα ....χαλασανε τα δεδομενα!...επαιζε 2 ωρες στην Γαλλια και εκεινοι το τερματησαν .....και οχι ο φιλος/οι του φορουμ.....1,81€ προλαβα ενα με κατευθιαν Paypal.Οι εχοντες απο την παλια προσφορα των 8,5€ που το πηραν ,τι λεει σαν μηχανακι;Ευχαριστω.

πήρα με 8,5€ πριν απο 2 βδομαδες που ξανα βγήκε αλλα δεν εχει έρθει ακόμα

Δημοσ.

Πολύ καλό. Το έχω μόνιμα στο γραφείο και φορτίζουμε 2-3 συσκευές ταυτόχρονα. Έχει και λαστιχένια ποδαράκια για να μην κάνει βόλτες. Quick Charging δεν έχει αλλά στο γραφείο δεν βιάζεσαι κιόλας  :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τούμπανο! Κ εγώ στα 8,5 το είχα πάρει, έχω σταματήσει όλους τους φορτιστές στο σπίτι και χρησιμοποιώ μονο αυτό.

Ζεσταίνεται ελαφριά (πολύ λιγότερο απο τους κλασικούς φορτιστές όμως) όταν συνδέσεις πάνω του 4 συσκευές των 2Α. Μέχρι σήμερα με ταυτόχρονη φόρτιση 2 κινητών power bank και tablet δεν έχει κάνει κιχ.

• Like 2
Δημοσ.

Όντως είναι εργαλείο

Όταν τ είχε στην προσφορά των 8.5€ είχα πάρει και λευκό και σε μαύρο και συνδεω ταυτόχρονα 4 powerbank xiaomi 10000mah και δεν νιώθει τίποτα (εκτός ότι βγάζει λίγο παραπάνω ζέστη)

Πάντως είναι 100% vfm

Και οι πολλές του θύρες βολευουν.

Είναι άψογο σε όλα του και έρχεται σε ένα όμορφο χάρτινο κουτακι.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως είναι εργαλείο

Όταν τ είχε στην προσφορά των 8.5€ είχα πάρει και λευκό και σε μαύρο και συνδεω ταυτόχρονα 4 powerbank xiaomi 10000mah και δεν νιώθει τίποτα (εκτός ότι βγάζει λίγο παραπάνω ζέστη)

Πάντως είναι 100% vfm

Και οι πολλές του θύρες βολευουν.

Είναι άψογο σε όλα του και έρχεται σε ένα όμορφο χάρτινο κουτακι.

Τα 4 power bank , τι τα κάνεις ρε συ....

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε να είχε μόνο 10 και να τα πρόλαβα όλα εγώ;

Τέσπα αν μου έρθουν τελικά και αν θέλουν κάποιοι φίλοι από Γιάννενα μπορώ να διαθέσω 3-4 όσο τα αγόρασα (2.50 euro με μεταφορικά).

Θα σου σκάσω τις γιορτές στα πάτρια, βάλε στην άκρη κανένα να υπάρχει...

Δημοσ.

Λέτε να είχε μόνο 10 και να τα πρόλαβα όλα εγώ;

Τέσπα αν μου έρθουν τελικά και αν θέλουν κάποιοι φίλοι από Γιάννενα μπορώ να διαθέσω 3-4 όσο τα αγόρασα (2.50 euro με μεταφορικά).

Αν σου βγει κανενα περίσσευμα θα ήθελα ένα σε παρακαλώ...

Δημοσ.

Πριν αρχίσετε να τους μοιράζετε, είχα παραγγείλει στις 21 με το κουπόνι, και σήμερα μου έστειλαν mail ότι έχει εξαντληθεί, και αν μπορώ να περιμένω, με "αβέβαιο χρόνο"... (the restock time is uncertain)....

Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα στις 22/11 και το order status ειναι shipped, εχει ερθει mail αποστολης και λογικα θα παραλαβω πριν τις γιορτες. Πολυ πιθανο ομως να φτασει και αργοτερα λογω κινησης Χριστουγενων. Μακαρι να ξαναμπει παρομοια χαμηλη τιμη σε οποιοδήποτε φορτιστή ή καλωδιο blitzwolf

Δημοσ.

Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε φάση Order Processing.
Θα δούμε τι θα γίνει πάντως ακόμα και να την στείλουνε δυστυχώς vgiozo δεν θα προλάβεις τις γιορτές...
Αν παραλάβω θα σε ειδοποιήσω εσένα και τον gkarabid αν ενδιαφέρεστε ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε φάση Order Processing.

Θα δούμε τι θα γίνει πάντως ακόμα και να την στείλουνε δυστυχώς vgiozo δεν θα προλάβεις τις γιορτές...

Αν παραλάβω θα σε ειδοποιήσω εσένα και τον gkarabid αν ενδιαφέρεστε ακόμα.

Φυσικά να πούμε και χρονια πολλά :) .....

Θα περιμένω νέα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...