dobro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δυστυχως τα καιρικα φαινομενα ....χαλασανε τα δεδομενα!...επαιζε 2 ωρες στην Γαλλια και εκεινοι το τερματησαν .....και οχι ο φιλος/οι του φορουμ.....1,81€ προλαβα ενα με κατευθιαν Paypal.Οι εχοντες απο την παλια προσφορα των 8,5€ που το πηραν ,τι λεει σαν μηχανακι;Ευχαριστω. 1
BrocasHelm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γενικά προβλέπω πανηγυρικό άκυρο σε όλους.
GoS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δυστυχως τα καιρικα φαινομενα ....χαλασανε τα δεδομενα!...επαιζε 2 ωρες στην Γαλλια και εκεινοι το τερματησαν .....και οχι ο φιλος/οι του φορουμ.....1,81€ προλαβα ενα με κατευθιαν Paypal.Οι εχοντες απο την παλια προσφορα των 8,5€ που το πηραν ,τι λεει σαν μηχανακι;Ευχαριστω. πήρα με 8,5€ πριν απο 2 βδομαδες που ξανα βγήκε αλλα δεν εχει έρθει ακόμα
vdeseris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δυστυχως τα καιρικα φαινομενα ....χαλασανε τα δεδομενα!...επαιζε 2 ωρες στην Γαλλια και εκεινοι το τερματησαν .....και οχι ο φιλος/οι του φορουμ.....1,81€ προλαβα ενα με κατευθιαν Paypal.Οι εχοντες απο την παλια προσφορα των 8,5€ που το πηραν ,τι λεει σαν μηχανακι;Ευχαριστω. Πολύ καλό. Το έχω μόνιμα στο γραφείο και φορτίζουμε 2-3 συσκευές ταυτόχρονα. Έχει και λαστιχένια ποδαράκια για να μην κάνει βόλτες. Quick Charging δεν έχει αλλά στο γραφείο δεν βιάζεσαι κιόλας 1
Billator Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά τούμπανο! Κ εγώ στα 8,5 το είχα πάρει, έχω σταματήσει όλους τους φορτιστές στο σπίτι και χρησιμοποιώ μονο αυτό. Ζεσταίνεται ελαφριά (πολύ λιγότερο απο τους κλασικούς φορτιστές όμως) όταν συνδέσεις πάνω του 4 συσκευές των 2Α. Μέχρι σήμερα με ταυτόχρονη φόρτιση 2 κινητών power bank και tablet δεν έχει κάνει κιχ. 2
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Όντως είναι εργαλείο Όταν τ είχε στην προσφορά των 8.5€ είχα πάρει και λευκό και σε μαύρο και συνδεω ταυτόχρονα 4 powerbank xiaomi 10000mah και δεν νιώθει τίποτα (εκτός ότι βγάζει λίγο παραπάνω ζέστη) Πάντως είναι 100% vfm Και οι πολλές του θύρες βολευουν. Είναι άψογο σε όλα του και έρχεται σε ένα όμορφο χάρτινο κουτακι. 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Όντως είναι εργαλείο Όταν τ είχε στην προσφορά των 8.5€ είχα πάρει και λευκό και σε μαύρο και συνδεω ταυτόχρονα 4 powerbank xiaomi 10000mah και δεν νιώθει τίποτα (εκτός ότι βγάζει λίγο παραπάνω ζέστη) Πάντως είναι 100% vfm Και οι πολλές του θύρες βολευουν. Είναι άψογο σε όλα του και έρχεται σε ένα όμορφο χάρτινο κουτακι. Τα 4 power bank , τι τα κάνεις ρε συ.... 1
vgiozo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Λέτε να είχε μόνο 10 και να τα πρόλαβα όλα εγώ; Τέσπα αν μου έρθουν τελικά και αν θέλουν κάποιοι φίλοι από Γιάννενα μπορώ να διαθέσω 3-4 όσο τα αγόρασα (2.50 euro με μεταφορικά). Θα σου σκάσω τις γιορτές στα πάτρια, βάλε στην άκρη κανένα να υπάρχει...
gkarabid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Λέτε να είχε μόνο 10 και να τα πρόλαβα όλα εγώ; Τέσπα αν μου έρθουν τελικά και αν θέλουν κάποιοι φίλοι από Γιάννενα μπορώ να διαθέσω 3-4 όσο τα αγόρασα (2.50 euro με μεταφορικά). Αν σου βγει κανενα περίσσευμα θα ήθελα ένα σε παρακαλώ...
thouthou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πριν αρχίσετε να τους μοιράζετε, είχα παραγγείλει στις 21 με το κουπόνι, και σήμερα μου έστειλαν mail ότι έχει εξαντληθεί, και αν μπορώ να περιμένω, με "αβέβαιο χρόνο"... (the restock time is uncertain)....
cmqwerty Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εγω παρηγγειλα στις 22/11 και το order status ειναι shipped, εχει ερθει mail αποστολης και λογικα θα παραλαβω πριν τις γιορτες. Πολυ πιθανο ομως να φτασει και αργοτερα λογω κινησης Χριστουγενων. Μακαρι να ξαναμπει παρομοια χαμηλη τιμη σε οποιοδήποτε φορτιστή ή καλωδιο blitzwolf
evli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε φάση Order Processing.Θα δούμε τι θα γίνει πάντως ακόμα και να την στείλουνε δυστυχώς vgiozo δεν θα προλάβεις τις γιορτές...Αν παραλάβω θα σε ειδοποιήσω εσένα και τον gkarabid αν ενδιαφέρεστε ακόμα. 1
gkarabid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε φάση Order Processing. Θα δούμε τι θα γίνει πάντως ακόμα και να την στείλουνε δυστυχώς vgiozo δεν θα προλάβεις τις γιορτές... Αν παραλάβω θα σε ειδοποιήσω εσένα και τον gkarabid αν ενδιαφέρεστε ακόμα. Φυσικά να πούμε και χρονια πολλά ..... Θα περιμένω νέα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα