kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Χαίρεται παίδες!Έχω την κάρτα του τίτλου(εν τω μεταξύ γτ τις λενε κάρτες αφού δεν είναι κάρτες πλέον αλλά μουσκαρια!! )....λοιπόν που λέτε όταν παίζω για παράδειγμα total war κ ο ανεμιστήρας της κάρτας περάσει το 70% κάνει έναν ήχο σαν σκληρό δίσκο. Κ όσο ανεβαίνει η ταχύτητα των ανεμιστήρων τόσο δυναμώνει κ αυτός ο ήχος. Αν φρενάρω με το δάχτυλο τους ανεμιστήρες αυτομάτως παύει κ ο ήχος. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
KNSM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Coil whine λεγεται το φαινομενο που αναφερεις,δεν ειναι ανησυχητικο αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι.Googlαρε για να μαθεις περισσοτερα.Α,και μην σταματας τους ανεμιστηρες,μπορει να κανεις ζημια. Αν εχεις εγγυηση μπορεις να την στειλεις πισω αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα και η επομενη να εχει coil whine. 1
kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 το coil whine δεν γίνεται όταν έχει φορτίο η κάρτα? Γτ ανέβασα τις στροφές από το afrerburner χωρίς να έχει φορτίο η κάρτα κ το έκανε πάλι.
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 είχα το ίδιο θέμα με την G1 390 μετά απο χρήση 6 μηνών. Τελικά με καθάρισμα των ανεμιστήρων και λίγο WD40 (αφού αφαίρεσα τους ανεμιστήρες από την κάρτα) επανήλθε στα κανονικά επίπεδα θορύβου. Προσοχή, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις για να το δοκιμάσεις! 2 μήνες τώρα και δεν το ξανα-εμφάνισε 1
kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 είχα το ίδιο θέμα με την G1 390 μετά απο χρήση 6 μηνών. Τελικά με καθάρισμα των ανεμιστήρων και λίγο WD40 (αφού αφαίρεσα τους ανεμιστήρες από την κάρτα) επανήλθε στα κανονικά επίπεδα θορύβου. Προσοχή, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις για να το δοκιμάσεις! Απλά αν το κάνω δεν θα έχω θεμα με την εγγύηση?
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Απλά αν το κάνω δεν θα έχω θεμα με την εγγύηση? Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, πάνω σ'αυτό, αλλά εγώ ουσιαστικά αφαίρεσα 4 βίδες αν θυμάμαι καλά όλες κι'ολες,και τις τοποθέτησα πάλι πίσω. Δεν νομίζω ότι είναι λόγος να σε βγάλουν εκτός εγγύησης. 1
kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ να σαι καλά...θα το προσπαθήσω μιας κ πιάνουν τα χέρια μου.τρεμω να μπλεξω με επιστροφές στο eshop.οχι ότι μου έχουν κάνει κάτι άλλα είναι χρονοβόροι οι παντερμοι! 1
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ να σαι καλά...θα το προσπαθήσω μιας κ πιάνουν τα χέρια μου.τρεμω να μπλεξω με επιστροφές στο eshop.οχι ότι μου έχουν κάνει κάτι άλλα είναι χρονοβόροι οι παντερμοι! Τίποτα δεν είναι, αν έχεις ένα ψιλό κατσαβιδάκι και δεν είσαι βιαστικός! Τον θόρυβο εμένα btw τον έκανε όταν έπαιρναν μπροστά οι ανεμιστήρες και έπαιζαν χαμηλά(40-60%). όταν τους έβαζα για 1 λεπτό στο 100% και μετά τους επανέφερα στο auto ηρεμούσαν μέχρι να το ξανακάνει εκ νέου, όποτε το θυμόταν. Επέστρεψε να μας πείς αν δούλεψε! Καλή επιτυχία! 1
kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα δεν είναι, αν έχεις ένα ψιλό κατσαβιδάκι και δεν είσαι βιαστικός! Τον θόρυβο εμένα btw τον έκανε όταν έπαιρναν μπροστά οι ανεμιστήρες και έπαιζαν χαμηλά(40-60%). όταν τους έβαζα για 1 λεπτό στο 100% και μετά τους επανέφερα στο auto ηρεμούσαν μέχρι να το ξανακάνει εκ νέου, όποτε το θυμόταν. Επέστρεψε να μας πείς αν δούλεψε! Καλή επιτυχία! Είναι ένας τύπος στο YouTube με την ίδια κάρτα κ το ίδιο πρόβλημα κ δείχνει την λύση του...μια λασκαρισμενη βίδα κάνει όλη την ζημιά.
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Είναι ένας τύπος στο YouTube με την ίδια κάρτα κ το ίδιο πρόβλημα κ δείχνει την λύση του...μια λασκαρισμενη βίδα κάνει όλη την ζημιά. Δεν είναι απίθανο να συντόνιζε και απο αυτό, αλλά αφού θα μπείς στον κόπο, ρίξε και ένα καθάρισμα στους ανεμιστήρες, καθώς και λίγο WD40 στο μοτεράκι του ανεμιστήρα από κάτω 1
kwstasps Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν το μόνο που έκανα ήταν να τους ξεβιδώσω κ να τους ξαναβιδωσω...κ βουαλα θόρυβος έφυγε. Δεν ήθελα να βάλω λάδι κτλπ γτ είναι μόνο 6 μηνών κ με μέσο όρο λειτουργίας την βδομάδα τις 3 με 5 ωρες οπότε είναι αρκετά ξεκούραστη. Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα