Προς το περιεχόμενο

Νέο Mid-Tower Κουτι

ASDIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους !

Μολις εγκατεστησα την νεα μητρικη στο συστημα μου και παρατηρησα οτι αυξηθηκαν τα καλωδια απο την πισω μερια του κουτιου σε βαθμο που μου πηρε σχεδον 1 ωρα ωστε να κλεισει το πισω πανελ και αυτο με το ζορι. Με 3 παραπανω καλωδια σε σχεση με 5 χρονια πριν δεν ειχα και πολυ σοβαρο θεμα αλλα τωρα.....

Εχω το συστημα της υπογραφης αλλα να σημειωσω οτι εχω ενα DVD/CD-ROM που θελω να το κρατησω. Θα δωσω το Agos και θα συμπληρωσω την διαφορα για το νεο κουτι. 

Απο οτι βλεπω σε σχεση με 2-3 χρονια πριν η πλειονοτητα της αγοράς σε mid tower εχει κορεστει επιτελους και δεν μπορω να διαλεξω.

Δεν με ενδιαφερουν τα φωτακια, ακρυλικα παραθυρα κτλ, μονο να εχει καλη ροη αερα, cable management, αντε και κανα fan hub !

εαν χρειαστουν φωτογραφιες πειτε μου να τις παραθεσω.

Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων για τις αποψεις σας.

προυπολογισμος κατω των 100 ευρω.

ΥΓ: Βλεπω υπαρχει το Enthoo Pro ακομα στην αγορα. Συμφερει ή ειναι overkill και υπαρχουν καλυτερες λυσεις ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μετα απο υπερβολικη πολυ σκεψη και ψαξιμο κατεληξα στο Phanteks P400S και αναγκαστικα θα παρω καποιο εξωτερικο DVD rom γτ ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιω τοσο πολυ.

Εχει καποιος καποιες αρνητικες εμπειριες απο το κουτι, κατι που θα ηθελε να επισημανει ? οτιδηποτε δεκτο.

Μετα απο υπερβολικη πολυ σκεψη και ψαξιμο κατεληξα στο Phanteks P400S και αναγκαστικα θα παρω καποιο εξωτερικο DVD rom γτ ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιω τοσο πολυ.

Εχει καποιος καποιες αρνητικες εμπειριες απο το κουτι, κατι που θα ηθελε να επισημανει ? οτιδηποτε δεκτο.

Αν θέλεις και 5.25" θύρα για dvd, τότε δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/9388169/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Acrylic-Window-Anthracite-Gray-Edition.html. Το καλύτερο κατά την γνώμη μου κουτί κάτω των 100€.

• Like 2

επειδη και εγω ειχα το προβλημα με το dvd αυτο που εκανα ειναι να αφησω μια αναμονη sata και ενα 4πινο στη μπροστινη μερια. και οταν θελω να βαλω καποιο dvd βγαζω το μπροστα καπακι που βγαινει πανευκολα και οταν τελειωσω αποσυνδεω το dvd και τελος. τη λυση του εξωτερικου την ειχα σκεφτει και εγω αλλα φοβαμαι οτι δεν θα εχει τις ιδιες ταχυτητες με το sata. το p400s παει κανα 100ευρω νομιζω. εγω το απλο p400 βρηκα στα 80 ευρω.

ναι το ειδα και αυτο αλλα εχει καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν και ειανι και λιγο ποιο φτηνο το Εκλιπσε.

ωραιο κουτι και φτηνο ειναι αυτο εδω ...τρομερο κουτι και με άπλετο χώρο  να κάνεις μέσα ότι θες συν του έχει και φίλτρο από κάτω γ την σκόνη!!!

http://www.skroutz.gr/s/7027521/Aerocool-Aero-1000-Window.html

φτηνο δεν το λες. Ασε που με 22 ευρω παραπανω περνεις ενα απο τα καλυτερα της αγορας.

το συγκεκριμενο το εχω  δουλεψει και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα της aerocool ....ιδαλος κοιτας εδω που το θεωρω και αυτο πολυ αξιολογω γ τα λεφτα του 

https://www.skroutz.gr/s/9557021/CoolerMaster-Masterbox-5.html

τα εχω δει και τα 2 και δεν μου πολυαρεσαν απο πολλες αποψεις. Και απο ολες τις μαρκες μονο ΝΖΧΤ και Phanteks μου αρεσαν. Εδω στο Enthoo Pro M εχει καποια πραγματα που δεν με αφορουν και το απεριψα, που καποιοι το θεωρουν το κορυφαιο της κατηγοριας vfm. Τεσπα το θεμα ειναι να το παρω καποια στιγμη και να το στησω, αλλα θα αργησει ακομα.

Σε ευχαριστω για την πρταση σου. Το συγκεκριμενο θα μου αρεσε αλλα ειναι ιδιο με αυτο που εχω και ηθελα κατι πιο ανεπτυγμενο.

• Like 1

τα εχω δει και τα 2 και δεν μου πολυαρεσαν απο πολλες αποψεις. Και απο ολες τις μαρκες μονο ΝΖΧΤ και Phanteks μου αρεσαν. Εδω στο Enthoo Pro M εχει καποια πραγματα που δεν με αφορουν και το απεριψα, που καποιοι το θεωρουν το κορυφαιο της κατηγοριας vfm. Τεσπα το θεμα ειναι να το παρω καποια στιγμη και να το στησω, αλλα θα αργησει ακομα.

Σε ευχαριστω για την πρταση σου. Το συγκεκριμενο θα μου αρεσε αλλα ειναι ιδιο με αυτο που εχω και ηθελα κατι πιο ανεπτυγμενο.

και τελος δες και αυτο 

http://www.skroutz.gr/s/4174721/Corsair-Carbide-200R-Window.html

ναι το ειδα και αυτο αλλα εχει καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν και ειανι και λιγο ποιο φτηνο το Εκλιπσε.

Ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν σου άρεσαν? Αν αναφέρεις αναλυτικά τι θέλεις και τι δεν θέλεις από το κουτί τότε μόνο θα πάρεις απόψεις που θα σε βοηθήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε κατεληξα τελικα στο P400S στο δευτερο ποστακι. 2 εβδομαδες δεν ποσταρε κανεις και ειδα μερικες δεκαδες reviews και κατεληξα σε εκεινο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Επεξ/σία από ASDIC
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...