Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να αγοράσω γάντια με τα οποία ενώ τα φοράς μπορείς να χειριστείς την οθόνη αφής του κινητού σου. Ποια είναι η άποψη σας , κάνουν όντως την δουλειά τους ή είναι πεταμένα λεφτά; Έχει κανείς να προτείνει κάποιο τέτοιο ζευγάρι που φοράει και είναι ευχαριστημένος; Στο σκρούτζ βλέπω κάτι τέτοια γάντια ακόμα και με 4-5€ και φοβάμαι ότι θα είναι μούφα.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια γάντια. Για 5€ κάνε την δοκιμή θα δουλεύουν πιστεύω. Αν έχεις Samsung κινητό, έχουν μια επιλογή να δουλεύει η αφή ακόμη και με γάντια και έτσι δεν θα χρειαστείς τα αλλά γάντια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να αγοράσω γάντια με τα οποία ενώ τα φοράς μπορείς να χειριστείς την οθόνη αφής του κινητού σου. Ποια είναι η άποψη σας , κάνουν όντως την δουλειά τους ή είναι πεταμένα λεφτά; Έχει κανείς να προτείνει κάποιο τέτοιο ζευγάρι που φοράει και είναι ευχαριστημένος; Στο σκρούτζ βλέπω κάτι τέτοια γάντια ακόμα και με 4-5€ και φοβάμαι ότι θα είναι μούφα.

Δεν είναι μούφα, είναι σχετικά φτηνά τέτοια γάντια αλλά μην περιμένεις να κάνεις την αψεγάδιαστη χρήση με τέτοια γάντια, θα μπορείς για παράδειγμα να απαντήσεις άμα σε πάρει κάποιος, να αλλάξεις τραγούδι να βγάλεις μία φωτογραφία. Αλλά γρήγορη χρήση την ξεχνάς, είναι απλά για τα βασικά όταν είσαι έξω στο κρύο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια γάντια. Για 5€ κάνε την δοκιμή θα δουλεύουν πιστεύω. Αν έχεις Samsung κινητό, έχουν μια επιλογή να δουλεύει η αφή ακόμη και με γάντια και έτσι δεν θα χρειαστείς τα αλλά γάντια.

Έχω το samsung galaxy A3 , έχει αυτή την επιλογή που αναφέρεις ή εγώ δε μπορώ να την βρω?

Δημοσ.

Έχω το samsung galaxy A3 , έχει αυτή την επιλογή που αναφέρεις ή εγώ δε μπορώ να την βρω?

Συνηθως αυτη την επιλογη την εχουν τα rugged κινητα. Που ειναι για σκληρη χρηση.

Δημοσ.

Συνηθως αυτη την επιλογη την εχουν τα rugged κινητα. Που ειναι για σκληρη χρηση.

Στο note 3 μου έχει την επιλογή αυτή. Στον έλεγχο κίνησης έχει μια επιλογή να αυξηθεί η ευαισθησία της οθόνης για χρήση με γάντια

Δημοσ.

έφεραν πέρσι στη γυναίκα μου δώρο τέτοια γάντια και έχει το Α5 για κινητό. μια χαρά δουλεύουν τα γάντια αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορείς να γράφεις μηνύματα για παράδειγμα. εάν μπορείς να τα δοκιμάσεις πρώτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...