Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χύμα στο κύμα είναι η μητρική - πλέον είναι χάρισμα μου και απλά προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.

Το πινάκι θα το βγάλω φώτο αργότερα.

Λογικά στο full τον δούλευε, γιωτάκος είναι ο φίλος, δεν παίζει να τον έβαλε ποτέ στα 1066 (πως αλλωστε; Δεν έχει άλλο cpu) :P

Nικόλα φέρνω πίτσες και στο φέρνω να μου το φτιάξεις. Έχω σηκώσει χέρια ψηλά.  :cry:

Δημοσ.

ok δες και αυτο, τωρα το θυμηθηκα γιατι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα...(απλά έχουν περασει χρονια απο τοτε..)

ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ  PADS (μπορει να λείπε και κομματι  ολόκληρο ...).ΠΧ  Αν είχε σφιχτεί πολύ η ψύκτρα τα pins   του socket πιέζουν υπερβολικά την επιφάνεια τοης CPU  ή άν είχεγίνει overclock   το πολύ ρεύμα περνόντας καταστρέφει το pad...

http://www.anandtech.com/show/2859

Γιατί παίζει σε άλλη μητρικη? Για τον ίδιο λόγο που και σε μενα τοτε γινόταν αυτό... ΠΑΤΑΕΙ σε ελαφρά διαφορετική θέση, εκει που πιθανα υπάρχει ακομη χαλκός..!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι καμιά γείωση το πινάκι δεν έγινε και τίποτα, αν είναι όμως κανένα bsel κάτι μπορεί να παίζει απο εκεί, βγάλε φωτό και βλέπουμε.

Καλά αυτός στο φούλ μπορεί να το δούλευε αλλά αν το είχε πάει πουθενά για σέρβις και τίποτα στράβωσε και του το ρίξανε; Για αυτό λέω. Μια δοκιμή να τον τρέξεις στα 1066 και τον Q9550 θα δείξει.

Δεν έχω 775 κομμάτια εδώ να την τεσταρα :(

Ps: Μια άλλη λύση θα ήταν αυτή: link :P Xeon L5408, στα 1066, quad, κρύος και με πολύ L2. Βάλε όμως αυτοκόλλητο απο δίπλα, Do Not Replace :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...