Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο screen protector (tempered glass) καλής ποιότητας για iPhone 7 που να καλύπτει και τις καμπύλες άκρες του γυαλιού?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ψάξε στο Ίντερνετ για iphone 7 edge to edge tempered glass.

Εχε στο νου σου ότι με αυτό το γυαλί δεν υπάρχουν θηκες(ισως να υπάρχουν ελάχιστες) που να δουλεύουν μαζί με το γυαλι. Μόλις βάλεις μια θήκη θα σου ξεκολλάει το γυαλί. Όποτε καλύτερα πάρε ένα κλασικό tempered glass.

• Like 1
Δημοσ.

Rhinoshield. Δεν ειναι γυαλί αλλα μαζι με το bumper θα σωθείς. Αρκεί να σου κανει εσένα αισθητικά. Ο,τι καλύτερο για προστασία του κινητού, για μενα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάξε στο Ίντερνετ για iphone 7 edge to edge tempered glass.

Εχε στο νου σου ότι με αυτό το γυαλί δεν υπάρχουν θηκες(ισως να υπάρχουν ελάχιστες) που να δουλεύουν μαζί με το γυαλι. Μόλις βάλεις μια θήκη θα σου ξεκολλάει το γυαλί. Όποτε καλύτερα πάρε ένα κλασικό tempered glass.

Δεν τα μπορώ καθόλου τα κλασικά από το 6 και μετά, δεν μαρέσει καιόλου αυτό το "σκαλοπάτι" πό κάνει στις άκρες της οθόνης. Την θήκη σιλικόνης της Apple έχω εγώ, θα το πετάει πιστεύεις?

Rhinoshield. Δεν ειναι γυαλί αλλα μαζι με το bumper θα σωθείς. Αρκεί να σου κανει εσένα αισθητικά. Ο,τι καλύτερο για προστασία του κινητού, για μενα πάντα.

Θήκη έχω αγοράσει οπότε μόνο γυαλί θέλω τώρα.
Δημοσ.

Δεν τα μπορώ καθόλου τα κλασικά από το 6 και μετά, δεν μαρέσει καιόλου αυτό το "σκαλοπάτι" πό κάνει στις άκρες της οθόνης. Την θήκη σιλικόνης της Apple έχω εγώ, θα το πετάει πιστεύεις?

Θήκη έχω αγοράσει οπότε μόνο γυαλί θέλω τώρα.

Σίγουρα θα το ξεκολλάει... την έχω και εγώ και είναι πολύ σκληρή.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θα το ξεκολλάει... την έχω και εγώ και είναι πολύ σκληρή.

Φτού γαμώτο... αυτό συμβαίνει με όλα τα edge to edge? Διότι έχω δει πχ ενα Moshi IonGlass που είναι κάπως διαφορετικό στις άκρες. Εσύ έχεις το κλασικό tempered με την θήκη της apple? Μπορεις να μου στείλεις φωτογραφία να δω πως φαίνεται στις άκρες αν αφήνει κενό??
  • Like 1
Δημοσ.

Από τις καλύτερες 3D που κυκλοφορούν (full coverage). Στο iPhone Hellas πίνουν νερό στο όνομά της. Έχω παραγγείλει για το 6s μου και την περιμένω. Με τις θήκες της caudabe είναι ο καλύτερος συνδυασμός...

https://gdsmith.aliexpress.com/store/group/G-D-SMITH-Tempered-Glass/734130_260378168.html?PPValue=200000719-200003664&SortType=bestmatch_sort

https://www.caudabe.com/

• Like 1
Δημοσ.

Από τις καλύτερες 3D που κυκλοφορούν (full coverage). Στο iPhone Hellas πίνουν νερό στο όνομά της. Έχω παραγγείλει για το 6s μου και την περιμένω. Με τις θήκες της caudabe είναι ο καλύτερος συνδυασμός...

https://gdsmith.aliexpress.com/store/group/G-D-SMITH-Tempered-Glass/734130_260378168.html?PPValue=200000719-200003664&SortType=bestmatch_sort

https://www.caudabe.com/

Απλά έχω την θήκη της Apple, ξέρεις αν θα εφαρμόζει καλά? Ξέρεις περίπου σε πόσο καιρό θα σου έρθει? Μπορείς όταν σου έρθει κι την βάλεις να μου ατείλεις φωτό χωρίς τη θήκη τις άκρες του κινητού? Διότι αν ελχω καταλάβει καλά δεν ειναι ακριβώς "3D" επειδή αφήνει ένα κενό στο καμπύλωμα που κάνει το γυαλί αλλά ίσως δεν έχω καταλάβει και καλά διότι στο ιντερνετ δεν έχω βρει κάποια αξιοπρεπή φωτογραφία να φαίνονται οι άκρες της..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το δικό μου το έχω με θήκη σιλικόνης της Apple και το τζαμάκι είναι της Nillkin 9H+ pro 0.2mm. Εχει πολύ smooth άκρες και δεν σκαλώνει καθόλου το δάχτυλο όταν είναι σκέτο. Με την θήκη δεν καταλαβαίνεις καν το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο τζαμι και στην θήκη γιατί είναι πολύ λεπτό το τζαμι και κάθεται αρκετά πιο χαμηλά. Την 3D που λες δεν μπορείς να την βάλεις με αυτή τη θήκη γιατί θα την πετάξει όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά

Συγκεκριμένα είναι αυτή εδώ http://www.tech-in.gr/nillkin-tempered-glass-0-2mm-9h-pro-iphone-7.html Στην Ελλάδα η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη αλλα την βρίσκεις από Αγγλία στα 14,50€ περίπου

post-224362-0-05041300-1480685498_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον θες glass είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά θα το γράψω έτσι για την ιστορία.

Όταν είχα πάρει το iphone 6 ψαχνόμουν για glass αλλά δεν έβρισκα κάτι ικανοποιητικό. Ειδικά edge-to-edge. Οπότε κατέληξα στη rhinoshield που σου έγραψα. Βέβαια εγώ πήρα όλο το set (bumper + front and back protectors).

Κάνε ένα πέρασμα στο youtube και δες το screen protector τους. Είναι πλαστικό, ούτε γυαλί ούτε ζελατίνα, κάτι ενδιάμεσο. Αλλά ταυτόχορνα θαυματουργό. ΔΕΝ είναι edge to edge αλλά εφόσον έχεις θήκη ούτως ή άλλως δεν θα φαίνεται η διαφορά. Δεν σου λέω να πάρεις αυτό, ούτε στο προτείνω επειδή το έχω εγώ :) Απλά μία άποψη παραπάνω. 

Όπως και να έχει, ενημερώσέ μας αν θες που κατέληξες τελικά, ώστε να το έχουμε υπ'όψιν για μελλοντικές αγορές. :)

Χαιρετώ!

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον θες glass είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά θα το γράψω έτσι για την ιστορία.

Όταν είχα πάρει το iphone 6 ψαχνόμουν για glass αλλά δεν έβρισκα κάτι ικανοποιητικό. Ειδικά edge-to-edge. Οπότε κατέληξα στη rhinoshield που σου έγραψα. Βέβαια εγώ πήρα όλο το set (bumper + front and back protectors).

Κάνε ένα πέρασμα στο youtube και δες το screen protector τους. Είναι πλαστικό, ούτε γυαλί ούτε ζελατίνα, κάτι ενδιάμεσο. Αλλά ταυτόχορνα θαυματουργό. ΔΕΝ είναι edge to edge αλλά εφόσον έχεις θήκη ούτως ή άλλως δεν θα φαίνεται η διαφορά. Δεν σου λέω να πάρεις αυτό, ούτε στο προτείνω επειδή το έχω εγώ :) Απλά μία άποψη παραπάνω. 

Όπως και να έχει, ενημερώσέ μας αν θες που κατέληξες τελικά, ώστε να το έχουμε υπ'όψιν για μελλοντικές αγορές. :)

Χαιρετώ!

Καλησπέρα, ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου διότι ούτε εγώ βρίσκω κάτι ικανοποιητικό.. Να σε ρωτήσω, μιας και αυτό το protector που έχεις δεν είναι γυάλινο, δεν είναι επιρρεπές στις γρατζουνιές? Θέλω να πω, θα είναι πάντα ωραίο και "γληστερό/smooth" όπως το γυαλί ή σιγά σιγά με τον χρόνο και τη φθορά θα γίνεται όλο και πιο τραχύ όπως γίνονται οι ζελατίνες?

Το δικό μου το έχω με θήκη σιλικόνης της Apple και το τζαμάκι είναι της Nillkin 9H+ pro 0.2mm. Εχει πολύ smooth άκρες και δεν σκαλώνει καθόλου το δάχτυλο όταν είναι σκέτο. Με την θήκη δεν καταλαβαίνεις καν το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο τζαμι και στην θήκη γιατί είναι πολύ λεπτό το τζαμι και κάθεται αρκετά πιο χαμηλά. Την 3D που λες δεν μπορείς να την βάλεις με αυτή τη θήκη γιατί θα την πετάξει όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά

Συγκεκριμένα είναι αυτή εδώ http://www.tech-in.gr/nillkin-tempered-glass-0-2mm-9h-pro-iphone-7.html Στην Ελλάδα η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη αλλα την βρίσκεις από Αγγλία στα 14,50€ περίπου

Οκ μπορεί να μην νιώθω τη διαφορά στο χέρι, αλλά ρε φίλε εμφανισιακά δεν μ' αρέσει.. Δεν ξέρω, από εκεί που είναι τόσο ωραίο το γυαλί του iPhone με τις καμπύλες του στην άκρη έτσι λυτό κι ωραίο, μου φαίνεται άσχημο με γυαλί ή ζελατίνα που να μην είναι edge to edge και να κάνει αυτό το "περίγραμμα" γύρο από την οθόνη και το κουμπί. Ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου διότι ούτε εγώ βρίσκω κάτι ικανοποιητικό.. Να σε ρωτήσω, μιας και αυτό το protector που έχεις δεν είναι γυάλινο, δεν είναι επιρρεπές στις γρατζουνιές? Θέλω να πω, θα είναι πάντα ωραίο και "γληστερό/smooth" όπως το γυαλί ή σιγά σιγά με τον χρόνο και τη φθορά θα γίνεται όλο και πιο τραχύ όπως γίνονται οι ζελατίνες?

Το έχω δύο χρόνια τώρα. Γενικά προσέχω πολύ το κινητό. Ζήτημα να μου έχει πέσει δύο φορές δηλαδή και το έχω πάντα στην τσέπη. Μετά από δύο χρόνια που το έχω, αν το δεις στο φως έχει κάποια μικρά σημαδάκια, τίποτα όμως ιδιαίτερο. Μάλιστα, δύσκολα διακρίνονται. Από εκεί κ πέρα, δεν έχει χάσει ούτε τη γυαλάδα του, ενώ παραμένει το ίδιο ακριβώς γληστερό/smooth όπως λες. Είναι σαν καινούριο θα μπορούσα να πω. Πρόσφατα ανέβηκε στο youtube πτώση του iphone 7 με την θήκη rhinoshield από ελικόπτερο. Το κινητό δεν έπαθε τίποτα :) Η εταιρεία αυτή κάνει τρομερή δουλειά.

Από εκεί κ πέρα όμως, υπάρχει το κλασσικό θέμα με την μεμβράνη αυτή (όπως και με το γυαλί) πως καταλαβαίνεις ότι κάτι υπάρχει πάνω στην οθόνη. Ειδικά όταν ακουμπάω το δάκτυλο στο home key (touch id) νοιώθω πως έχω την μεμβράνη. Είναι αισθητό. Μικρό το τίμημα όμως αν αναλογιστείς την προστασία που προσφέρει. Αν δεις video test στο youtube θα το καταλάβεις. 

Τέλος, φοβάμαι πως αυτό που ψάχνεις (edge-to-edge που να μην χαλάει το σχεδιασμό του iphone) δεν θα το βρεις, ή τουλάχιστον όχι εύκολα. Μία φορά μάλιστα σκέφτηκα να βγάλω τελείως το bumper για να έχω το κινητό όμορφο κι ωραίο. Εκείνη την ημέρα που το σκεφτόμουν μου έπεσε από τα χέρια (με τη θήκη ευτυχώς), οπότε αποφάσισα πως θα συμβιβάσω ομορφιά για προστασία :(

Αυτά :)

Δημοσ.

ειχα αρκετα μοντελα ιφονε απο το 3g ακομη ζελατινα οθονης δεν εβαζα σε ολα και μαντεψε τι δεν επαθαν τιποτα αρκει να προσεχεις και να μην το παραπετας απο δω και απο εκει

Δημοσ.

ειχα αρκετα μοντελα ιφονε απο το 3g ακομη ζελατινα οθονης δεν εβαζα σε ολα και μαντεψε τι δεν επαθαν τιποτα αρκει να προσεχεις και να μην το παραπετας απο δω και απο εκει

Συμφωνούμε. Είναι όμως αυτή η μικρή στιγμή απροσεξίας που θα σου πέσει το κινητό και τότε σίγουρα δεν θα ήταν άσχημο να γλυτώσεις την σπασμένη οθόνη έχοντας εγκαταστήσει ένα screen protector (δεν μιλάμε γι'αυτές τις ζελατίνες με τα 5Ε προφανώς)... Από εκεί κ πέρα, ο καθένας όπως προτιμά :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...