Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, την τελευταία εβδομάδα έχω βγάλει γύρω στη μύτη και επάνω ανάμεσα στα φρύδια κάποιες κοκκινίλες και μέχρι πριν λίγες μέρες έβγαιναν και σαν πυτιρίδα. Μήπως είναι αυτό ξηροδερμία;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικές φορές βγάζω κι εγω στα συγκεκριμένα σημεία. Ο δερματολόγος μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο άγχος.

Χρησιμοποιώ αυτή ή αυτή την αλοιφή.

Δημοσ.

άγχος ε; κι όμως δεν έχω τόσο πολύ. μήπως είναι και ότι δεν πίνω πολύ νερό;

Δημοσ.

μμμμ λες? hmmm.gif

Περίμενε, όλο και κάποιος εξειδικευμένος γιατρος του ινσομνια θα σου λύσει την απορία...

• Like 3
Δημοσ.

άγχος ε; κι όμως δεν έχω τόσο πολύ. μήπως είναι και ότι δεν πίνω πολύ νερό;

Το ίδιο ακριβώς έχει η γυναίκα μου, το ίδιο λάθος έκανε ότι δεν έπινε νερό....
Δημοσ.

Το παθαίνω όποτε αλλάζει ο καιρός, είτε από κρύο σε ζέστη, είτε ανάποδα. Προσωπικά ξηγιέμαι μια απλή ενυδατική Bepanthol και φεύγει μέσα σε ελάχιστες ώρες.

• Like 4
Δημοσ.

μμμμ λες? hmmm.gif

Περίμενε, όλο και κάποιος εξειδικευμένος γιατρος του ινσομνια θα σου λύσει την απορία...

δυστυχώς δεν έχω αυτη την περιοδο τα 30 ευρώ που θα μου παρει ο δερματολογος.

Το παθαίνω όποτε αλλάζει ο καιρός, είτε από κρύο σε ζέστη, είτε ανάποδα. Προσωπικά ξηγιέμαι μια απλή ενυδατική Bepanthol και φεύγει μέσα σε ελάχιστες ώρες.

σ'ευχαριστω λουσιφερ, θα το δοκιμασω αυτο με τη bepanthol.

Δημοσ.

εμενα ετσι μου ακουγεται...

Ναι μόνο που διάγνωση για δερματολογική πάθηση χωρίς καν εικόνα απλά δεν. Άσε που δε μίλησε για καφεγαλακτόχροες κηλίδες και δεν είπε τπτ για άλλο σημείο εμφάνισης (καθώς εμφάνιση μόνο στο πρόσωπο είναι σπάνια για την ποικιλόχρου πυτιρίαση) και δεν είναι καλοκαίρι.

δυστυχώς δεν έχω αυτη την περιοδο τα 30 ευρώ που θα μου παρει ο δερματολογος.

σ'ευχαριστω λουσιφερ, θα το δοκιμασω αυτο με τη bepanthol.

Βάλε την κρέμα που σου είπε. Αν δε περάσει κλείσε σε απογευματινό με έναν δερματολόγο σε νοσοκομείο. Μην πας δε καθηγητή κλπ δε χρειάζεται. 15€ θα σου βγει.
Δημοσ.

Απλά έχει ωραίο όνομα και για αυτό το είπε μωρέ. Κι εμείς το λέμε που και που, μερικές φορες "πιτουρίαση", "πυτιρίθραση" ή και "ψωρίαση".

Δημοσ.

Μια απ τα ίδια και η Bepanthol εξαιρετική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...