jemadux Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει μια μαγικη εντολη που σπας δικτυα και δουλευει τελεια και αγαπημενη μου ... rm -rf / --no-preserve-root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μπραβο πραγματικα εισαι πολυ καλος αν και δεν ξερω τιποτα παω στο google πριν κανω οτιδηποτε βλεπω απο κρετινους στο ιντερνετ.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας βρηκα μερικα pdf βιβλια και εχω ξεκινησει το διαβασμα ελπιζω να βρω ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει μια μαγικη εντολη που σπας δικτυα και δουλευει τελεια και αγαπημενη μου ... rm -rf / --no-preserve-root αυτο ειναι που λεμε "τρολλαρω τον εαυτο μου".... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ δεκτες οι γνωμες σας ας πουμε οτι δεν θελω να κλεψω και απλως μου κινει ενδιαφερον το ολο θεμα δλδ να μαθω να γραφω εντολες πες με geek.Προσωπικα πριν απο 3 χρονια δεν ηξερα τιποτα απο pc ετσι εκατσα και τα εμαθα ολα μονος μου απλως θελω να κανω το ιδιο και για το linux.Ετσι αν υπαρχει καποιος σοβαρος εδω μπορει να μου προτεινει καποιο link η pdf βιβλιο για να το μαθω απο αρχη κατι σαν την αλφαβητα.Αν το καταλαβα λαθος διορθωστε με. Καλό είναι να ξεκινήσεις με κάποια begginer friendly distro πχ το Mint. Εγκατέστησέ το, άνοιξε ενα terminal και ξεκίνα με αυτό. Εάν θεωρείς οτι πρέπει να κάνεις bypass τα παραπάνω, τότε πρέπει να απευθυνθείς στη Βίβλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 @sundance_kid Το mint , δεν εχει ετοιμα προεγκατεστημενα εργαλεια για σπασιμο wifi passwords. Συγκεντρωσου σε παρακαλω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα