mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας,ειμαι χρηστης windows χρονια και προσφατα ειδα το kali linux γενικοτερα δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με τα linux.Ετσι κατεβασα το virtual box της Oracle και το εγκατεστησα επειτα πηγα στο terminal και εγραψα (iwconfig>airmon-ng start wlan0>airodump-ng wlan0mon) επρεπε να κανει scan τα γυρω wifi (χρησιμοποιω tplink wn722n) αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα. Πρεπει να κανω εγκατασταση των linux σε πχ τον παλιο μου υπολογιστη για να λειτουργησει η μπορω και σε virtualbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει λόγος που διάλεξες το kali linux αντί για κάποια άλλη (π.χ ubuntu, debian. etc; Εννοώ πέραν του κλασσικού θέλω να κάνω τεστ σε δικό μου δίκτυο/να σπάω wifi passwords/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οχι απλως αυτο ετυχε να δω,αυτο ακριβως θελω να δω ποσο ευαλωτο ειναι το wifi μου επισης στο virtual box εβαλα kali linux και debian 64bit ταυτοχρονα.Αν ειναι καποιο αλλο linux καλυτερο πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διανομή η οποία είναι η καλύτερη διανομή, ο καθένας χρησιμοποιεί την διανομή που θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω,να επαναλαβω την ερωτηση μου γινεται να κανει scan τα wifi το προγραμμα μεσα σε virtualbox η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω,να επαναλαβω την ερωτηση μου γινεται να κανει scan τα wifi το προγραμμα μεσα σε virtualbox η οχι. πρεπει να "περασεις" την wifi καρτα στο vbox , γιατι τωρα κατα πασα πιθανοτητα δεν την "βλεπει" για να την χρησιμοποιησει. και κοφτε την παπατζα "θελω να τεσταρω το δικτυο μου ..να δω ποσο ευαλωτο ειναι"...δεν πιανει πια.. φορεστε ενα ζευγαρι @@ και πειτε οτι δεν πληρωσατε το ιντερνετ και προσπαθειτε να κατσικωθειτε στο δικτυο του γειτονα...απλα πραγματακια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση φιλε θα το δοκιμασω.Παντως φιλικα ρωτησα νταξει. Το δυκτιο το εχω σε NAT οι αλλες επιλογες ειναι (δικτυο nat,γεφυρωμενη καρτα,εσωτερικο δικτυο,μονο με οικοδεσπουμενη-καρτα και γενικος οδηγος) πιο απ 'ολα ειναι? " />δεν κατεφερα να την περασω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από mixalismain00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας,ειμαι χρηστης windows χρονια και προσφατα ειδα το kali linux Θυμάμαι και εγώ όταν έψαχνα να βρω ποια διανομή να βάλω,να βλέπω το backtrack.(Kαι να γελάω.) Άκου έβαλα kali να μάθω Linux.Σε vm,και το πρώτο πράγμα που αποφάσισα να ρωτήσω είναι για το wifi. Βιντεάκι στο yt, έτσι; How to crack wifi passwords ή ό,τι. Κατέβασε kali,γράψε αυτό στο terminal. Δώσε και το λινκ,έτσι από περιέργεια. Aν σε απασχολεί η δύναμη του password σου,άλλαξε το με ένα 16ψηφιο,με αριθμούς,κεφαλαία,και ειδικούς χαρακτήρες. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις περαιτέρω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Πιο ευκολο ειναι να παρακαλεσεις τον γειτονα να σου δωσει τον κωδικο με ενα σεβαστο ποσο αντιτιμο να μοιραζονται τα εξοδα ιντερνετ που τον συμφερει κι'ολλας γιατι του βγαινει πιο οικονομικα παρα να κατσεις να χτυπηθεις ωρες η και μερες να σπασεις τον κωδικο που βλεποντας το network ο αλλος ποιος ειναι συνδεδεμενος και τον κλεβει αλλαζει pass η ανεβαζει την συχνοτητα στα 5ghz η βαζει και ενα acces point και τον κωδικο να βρεις αχρηστος ειναι αντε να τον δεις τον αλλον το δικτυο, δεν ειναι προτιμοτερη η πρωτη εκδοχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γιατί κάποιος που δεν ξέρει να στήσει ένα linux σε vbox ή δεν ξέρει γενικά απο linux έχει την εντύπωση ότι το να σπάσεις ένα wifi είναι λές και πας στο περίπτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βαλτο tplink σε bridge mode στο VM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γιατί κάποιος που δεν ξέρει να στήσει ένα linux σε vbox ή δεν ξέρει γενικά απο linux έχει την εντύπωση ότι το να σπάσεις ένα wifi είναι λές και πας στο περίπτερο? Αν και ξέρεις την απάντηση, Γιατί έχει γεμίσει το youtube απο "ειδικούς" του είδους και βιντεάκια τέτοιου τύπου. Προσωπικά ποτέ δεν θα βοηθήσω σε κάποιο θέμα έναν νεοεισερχόμενο στο linux που ρωτάει για kali, tor κ.τ.λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalismain00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ δεκτες οι γνωμες σας ας πουμε οτι δεν θελω να κλεψω και απλως μου κινει ενδιαφερον το ολο θεμα δλδ να μαθω να γραφω εντολες πες με geek.Προσωπικα πριν απο 3 χρονια δεν ηξερα τιποτα απο pc ετσι εκατσα και τα εμαθα ολα μονος μου απλως θελω να κανω το ιδιο και για το linux.Ετσι αν υπαρχει καποιος σοβαρος εδω μπορει να μου προτεινει καποιο link η pdf βιβλιο για να το μαθω απο αρχη κατι σαν την αλφαβητα.Αν το καταλαβα λαθος διορθωστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν θέλεις σοβαρές απαντήσεις να κάνεις σοβαρές ερωτήσεις. Αν σου αρέσει το geek του linux , βάλε ένα σε VBox , και άρχισε να μαθαίνεις bash, να πειράζεις αρχεία με τις βιβλιοθήκες που μπορείς και άλλα χιλιάδες πράγματα που κάνεις με το linux. Το να ρωτάς πώς σπάς ένα wifi και να μας λές ότι δεν είμαστε και σοβαροί που σου λέμε να μάθεις το λειτουργικό είναι αστείο. Άντε καλή τύχη και πρόσεχε μην σε πιάσει το FBI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ δεκτες οι γνωμες σας ας πουμε οτι δεν θελω να κλεψω και απλως μου κινει ενδιαφερον το ολο θεμα δλδ να μαθω να γραφω εντολες πες με geek. ολως τυχαιως θες να μαθεις εντολες που σπανε wifi δικτυα... οκ καποιοι θεωρουν οτι οι αλλοι ειναι πιο ζωα απο τους ιδιους...καλη φαση. Δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθησω καποιον αρκει να μην μου λεει παπατζες..ή να μην βαριεται να ψαχτει και λιγο μονος του (οπως ο αλλος στο αλλο θρεντ που δεν νοιαστηκε να ασχοληθει λιγο με το γοογλε να βρει τις απαντησεις μονος του που προσωπικα μου πηρε 1 λεπτο ενασχολησης...) Του την ειπα μια του την ειπα δυο...ουτε που ιδρωσε το αυτι του..την δουλεια του να κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα