vaggos_ece Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Γειά σας . Πρέπει να βρω το pin .Εχω τον ηχο τον ψηφίων και του πιν σε wav.Μεχρι τώρα εχω κανει: [y1,Fs1]=audioread('Dtmf-1.wav'); [y2,Fs2]=audioread('Dtmf-2.wav'); tf = isequal(y1,y2); Αλλα αυτο πρέπει να γινει σε loop.Να κανω τα αρχεία wav arrays , πως? καμία ιδέα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 3_Audio-DTMF.zip 3_PIN.zip
Ψιτ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν εξηγήσεις τι ειναι το πιν, μπορεί ίσως κάποιος να σε βοηθήσει. Επίσης, το μόνο που έχεις κάνει ειναι να εισάγεις τα αρχεία. 1
Gigamestin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 πιν απο atm Αν θες περιέγραψε λίγο τι ακριβώς θες να κάνεις οσο πιο αναλυτικά γινεται.Πάντως είναι δοκιμο να χρησιμοποιείς και το help του προγράμματος .Ισως για ηχο να χρησιμοποιεί κάποια ειδική βιβλιοθήκη για αυτό πρέπει να μας πεις.Αν θες loop λεω εγω τωρα δοκίμασε και την κλασσική for.
vaggos_ece Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 for i=1:Num1 filename =['Dtmf-',int2str(i-1),'.wav']; x{:,i}=audioread(filename); end αυτο εψαχνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα