Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να αγορασω πιο πολυ για τους δικους μου εναν αποκωδικοποιητή οποιος θελω να εχει τα εξης: 

Μεγαλο τηλεχειριστήριο....οχι οπως αυτα που εχουν τα crypto

Το τηλεχειριστηριο να πιανει απο αρκετα μεγαλη αποσταση και να μην χρειαζεται το τηλεκοντρολ να κοιταει ευθεια με τον αισθητηρα πανω στον δεκτη (το crypto που εχουμε τωρα ειναι μεγαλο βασσανο, πρεπει να κεντραρουμε σε συγκεκριμενες συντεταγμενες, να βρουμε το κεντρο της γης ωστε να μπορεσουμε να αλλαξουμε καναλι, δυναμωσουμε/χαμηλωσουμε).

Να δεχεται στικακι για προβολη ταινιων.

HDMI, SCART

Τιμη: κατω απο 40 ευρω.

Ευχαριστω...ελπιζω να μη ζηταω πολλα! 

• Super Moderators
Δημοσ.

EDISION PROTON T265 H.265 & ο ίδιος με οθονίτσα (έκδοση LED) που απλά αναγράφει τον αριθμό του καναλιού ή την ώρα. 

Δημοσ.

καλησπερα.Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος αποκωδικοποιητη που να παιζει (κυριως) mp4 ταινιες σε 1080p μεσω usb  και προφανως να υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους srt.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Ο πρώτος είναι κάτι αντίστοιχο αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει.

Ο F&U είναι κλασικός δέκτης αλλά μέτριος. Το μόνο θετικό το κοντρολ που έχει αντιγραφή εντολών από tv

καλησπερα.Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος αποκωδικοποιητη που να παιζει (κυριως) mp4 ταινιες σε 1080p μεσω usb και προφανως να υποστηριζει εξωτερικους υποτιτλους srt.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Οι προανέφερομενοι μπορούν. Δες στο εκάστοτε site και θα βρεις αυτά που θέλουν

Δημοσ.

Λεω να παραγγείλω το δεύτερο αλλά τι εννοείς είναι μέτριος;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος που μπορω να κατεβασω λογισμικο αναβαθμισης για τον αποκωδικοποιητη f&u mpf3569hu.

Να τον συνδεσω στο ρουτερ ειναι λιγο δυσκολο για αυτο θα ηθελα ενα λινκ για να τη κανω απο usb.

Δημοσ.

Αν βρεις πάρε τηλέφωνο και εμάς. Μου θυμίζεις έναν φίλο μου που ήθελε να αναβαθμίσει το λογισμικό από τον Osio που είχε αγοράσει από το The Mart για να βλέπει επίγεια. Δεν φοράτε Enigma2 παίδες ηρεμήστε λίγο και απολαύστε τα καναλάκια σας. Ένα DVB-T2 Tuner και ένα media player αγοράσατε.

Δημοσ.

Ο dreambox του φτωχου.... Ας μην τους χαλαμε το ονειρο.... :-)

Εφοσον ο δεκτης λειτουργει μια χαρα δεν υπαρχει λογος για αναβάθμιση. Θα το έβρισκες παραυτα η στο site της εταιριας η παρτους τηλεφωνο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, ρωτάω σε αυτό. Έχω μια παλιά LCD SONY BRAVIA KLV – S40A10E. Λειτουργεί ακόμα, 10 χρόνια περίπου. Ο παλιός δέκτης τα έφτυσε, οπότε ψάχνω για καινούριο (DVB-T2). Θέλω να παίζει και ταινίες (avi, mkv), μέχρι 720p που υποστηρίζει και η τηλεόραση. Προσανατολίζομαι για EDISION HYBRID, κάθε πρόταση-συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...