Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σύμφωνα και με τον τίτλο έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου όσο αφορά την εσωτερική αποθήκευση. Πιο συγκεκριμένα, όταν το αναβάθμισα σε android 6, με εμφανίστηκε αυτό και είμαι 99% σίγουρος (την αναβάθμιση την έκανα πριν κανά 5-6 μληνες) ότι επέλεξα την δεύτερη επιλογή... Μετά από αυτή την ρύθμιση, όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή με εμφανίζεται μόνο η κάρτα SD (16GB) και όχι η εσωτερική αποθήκευση του τηλεφώνου (8GB). Όταν είχα android 5 δεν υπήρχε αντίστοιχο πρόβλημα. Δε ξέρω, αλλά φαίνεται πως τα αρχεία του android είναι πλέον περασμένα στην SD. 

Ομολογώ ότι δεν έψαξα πάρα πολύ στο google, αλλά ελπίζω ότι θα βοηθήσει κάποιος εδώ.. :)

Δημοσ.

Ωραία αυτό το κατάλαβα, αλλά γιατί με εμφανίζει μόνο 16GB (δηλαδή την SD) και όχι 16+8=24?

Δηλαδή θέλω να πώ που πήγανε αυτά τα 8GB της εσωτερικής? "Καταργήθηκαν" για κάποιο λόγο?

Δημοσ.

το android 6 βλεπω οτι τα εχει κανει κουλουβαχατα στο θεμα αυτο

εμενα μου δεχνει οταν το συνδεω στο pc μονο την εσωτερικη μνημη

Δημοσ.

Θέλω να προσθέσω ότι στις ρυθμίσεις με δείχνει κανονίκα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και πόσο γεμάτος είναι. Ακόμα και απο το file astro manager στο το κινητό εξακολουθεί να μη με τον εμφανίζει, παρά μόνο την SD.. Είναι σαν να μην έχω πλέον πρόσβαση σε αυτόν... Τι να πω..

Δημοσ.

Καταλαβα επειδή έχω moto g3 ότι με τα file manager δεν βγάζω άκρη στο ΜΜ και στην τελική δεν χρειάζεται αφού μπορείς να μπεις οπουδήποτε εύκολα μέσω των ρυθμίσεων. Μάλλον στο pc ,δεν σου εμφανίζει τον πραγματικό εσωτερικό χώρο (5γκιγκα) γιατί είναι συστήματος και δεν δίνει πρόσβαση . Δείχνει μόνο τα γκιγκα της sd που είναι πλέον εσωτερική .Ίσως να θέλει κάνα άλλο app για να στα δείξει

Δημοσ.

Και εγώ αυτό αρχίζω να πιστεύω με όσο το έχω ψάξει έως τώρα.. Τέλως πάντων, νόμιζω έχεις δίκιο, θα δοκιμάσω κανένα άλλο app, και ίσως να εμφανιστούν.. Anyway σε ευχαριστώ.. Ας περιμένουμε το 7..  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...