giwrgos555 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Η ιστορία μου ξεκινάει κάπως έτσι...: Το 2012 οι γονείς μου, μου αγόρασαν ένα toyota aygo το οποίο με έχει υπηρετήσει καλά μέχρι τώρα και έκανε άψογα την δουλειά του. Σύντομα όμως θα φύγει από την κατοχή μου επειδή θα το χαρίσω στην αδερφή μου και εγώ θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Να γίνω "φέτες" κυκλοφορώντας μόνο με ποδήλατο και να βρω και μια οικολόγα που να της αρέσει όμως η αποτρίχωση, το μαύρισμα και να πλένεται τακτικά (μην τα ισοπεδώνουμε όλα) και έπειτα να ζήσω μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή με λίγο swinging που και που. Το αμαξάκι αυτό που λέτε λοιπόν, αποτελούσε το τέλειο δόλωμα για να με σταματάνε οι αστυνομικοί σε αλκοτέστ τα βράδια και εγώ επειδή έπινα μόνο αναψυκτικά και νερό στα κλαμπ ήμουν σε φάση που φυσούσα και έγραφε 0 και κοιτούσα τον αστυνομικό στα μάτια με μεγάλη μαγκιά και ειρωνεία και με κοιτούσε και αυτός με απορία όμως. Ένας με είχε ρωτήσει "Ποιο το νόημα του να βγαίνεις και να μην πίνεις καθόλου αλκόολ;" και του απαντάω "Ποιο το νόημα του να πιω; Για να προκαλέσω κάποιο ατύχημα ή για να κάτσω να με γράψεις εσύ μετά"; Επίσης κάθε φορά τους προκαλούσα να με ελέγξουν, να τους δείξω όλα μου τα χαρτιά (ασφάλεια, δίπλωμα, ταυτότητα κτλπ.) και τους έλεγα με υφάκι "Άντε βρείτε τίποτα, πώς θα κάνετε την δουλειά σας καλά;". Η καλύτερή μου φορά ήταν όταν είχα καταφέρει να κάνω έναν από αυτούς να θυμώσει τόσο πολύ που έπαιρνε τηλέφωνα, ρωτούσε το Κέντρο για εξακρίβωση και έψαχνε κάτι να μου προσάψει αλλά μάταια ενώ συγχρόνως ο συνάδελφος του τον έπρηζε όλη την ώρα και του έλεγε "έλα άσ'τον αυτόν αφού ξέρεις ότι είναι καθαρός"! Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 5 χρόνια και έχω αρχίσει και βαριέμαι το ερασιτεχνικό trolling και θέλω να ανέβω επίπεδο.1) Είχα δοκιμάσει να δωροδοκήσω μια φορά τον διοικητή αλλά δεν δέχτηκε. Την έχω πέσει σε αστυνομικίνα χύμα και με ρωτάει "πόσο τον έχεις;", της λέω "17, όπως ο μέσος όρος" και μου λέει "για μένα είσαι μικρός" και έφυγα βαριά ηττημένος χωρίς να'χω φάει πρόστιμο φυσικά. Πριν λίγες μέρες μου κάνουν νόημα να σταματήσω και επιβραδύνω, γυρίζω το κεφάλι μου και κοιτάω το όργανο στα μάτια. 2)Έπειτα σηκώνομαι και φεύγω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μου'ρθε λοιπόν ένα χαρτί στο σπίτι το οποίο ζητάει να πάω στον διοικητή της τροχαίας με πινακίδα, ταυτότητα και δίπλωμα και να απολογηθώ. Γίνεται αν πουλήσω το μηχανάκι το χρέος να μεταβιβαστεί στον επόμενο κάτοχό του; Ουσιαστικά μπορώ να βάλω αγγελία και να πω ότι το χαρίζω σε όποιον πληρώσει το πρόστιμο. Το θέμα μου είναι αν με συμφέρει να πάω δικαστικά σε περίπτωση που έχω μπλέξει περισσότερο και στο τέλος αθωωθώ. Ένας φίλος μου είχε πει ότι ένας αστυνομικός τον είχε γράψει 2 φορές την ίδια μέρα για κράνος: όταν ανέβαινε και όταν κατέβαινε από τα ΤΕΙ και όταν το πούλησε όλα διαγράφτηκαν. Γίνεται να συμβεί αυτό με βάση τον νόμο ή αυτός που το αγόρασε απλά έβαλε μέσον και έγινε η δουλειά; Εσείς πως μου προτείνετε να κινηθώ; Κατά τ'άλλα καλά Χριστούγεννα σε όλους μας και ευτυχισμένο το καινούριο έτος. GET ON YOUR KNEES, YOU HAVE 3 SECONDS TO COMPLY: 1)Η δωροδοκία είναι ποινικό αδίκημα 2)Οταν μας σταματάνε για έλεγχο δεν φεύγουμε αν το κάνουμε ουσιαστικά αρνούμαστε να δεχτούμε νόμιμη διαταγή οργάνου της τάξης που αυτό σημαίνει απείθεια άρα αυτόφωρο.
Razor_7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μηπως εννοουσε ποσο το εχεις; ...καιρο το αμαξι;
kfyros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 θα πουλήσεις το aygo που έγινε μηχανάκι για να γλυτώσεις το δικαστήριο;
NinjaMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σου εχουν πει ποτέ οτι μιλάς υπερβολικά πολύ; Σαν γκομενα ενα πράγμα. Όντως Νίντζα είσαι πολύ γκόμενά. Τι μικρά, ενοχλητικά πρωτόζωα που είστε... Άτομα σαν εσάς πολύ χαίρομαι όταν το έτερον ήμισύ σας αποφασίζει να τα απατήσει με άτομα σαν εμένα που δεν είναι τόσο σιωπηλά, βλέπετε σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους... Επειδή όμως πιστεύω στο κάρμα έχω υποσχεθεί ότι θα τα κόψω αυτά και θα κάνω μόνο swinging για να'μαι δίκαιος. Και για να είμαι ακόμα πιο δίκαιος καταλαβαίνω γιατί ακόμα υπάρχει βία στις μέρες μας. Μήπως είστε από τους τυπάδες που φοράνε μια στολή και νομίζουν ότι έχουν εξουσία πάνω στους υπόλοιπους ανθρώπους; Ή μήπως είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι καταγόμαστε από έναν πίθηκο; Όπως και να'χει ελπίζω σύντομα το "είδος" σας να εξαλειφθεί και να πάρει την θέση του κάτι καλύτερο. 1)Η δωροδοκία είναι ποινικό αδίκημα 2)Οταν μας σταματάνε για έλεγχο δεν φεύγουμε αν το κάνουμε ουσιαστικά αρνούμαστε να δεχτούμε νόμιμη διαταγή οργάνου της τάξης που αυτό σημαίνει απείθεια άρα αυτόφωρο. Καλά ρε Γιώργο μπήκες στην διαδικασία να κάνεις ολοκαίνουριο λογαριασμό για να μου υποδείξεις ότι δεν είναι νομικά σωστό κάτι το οποίο το γνωρίζω ήδη και το έκανα παρόλα αυτά εν γνώση μου, κάτι που το ξέρει και η γιαγιά μου; μηπως εννοουσε ποσο το εχεις; ...καιρο το αμαξι; Φυσικά και δεν εννοούσε το αμάξι. Ήταν στεγνό πέσιμο στοχευμένο στο σεξ το οποίο είχε και την ανάλογη απάντηση. Ήταν κάτι που το περιμένεις να σου το απαντήσει όσο και να τον έχεις απλά και μόνο επειδή ζητάς την "γρήγορη οδό" και επίσης δεν έχει νόημα να πεις ψέματα και να ξεφτιλιστείς μετά. Οπότε αν όντως ξεχωρίζεις από τον μέσο όρο ίσως σταθείς τυχερός, ίσως και όχι. θα πουλήσεις το aygo που έγινε μηχανάκι για να γλυτώσεις το δικαστήριο; Professora το κείμενο που διαβάζεις είναι μια καταγραφή δυο, τριών εμπειριών αναμειγμένο με μια εχθρική προδιάθεση τόσο προς τα εκτελεστικά όργανα του συστήματος όσο και προς το σύνολο των νόμων που καλούμαστε να υπηρετούμε. Με το aygo είχα βαρεθεί να περνάω αλκοτέστ και το ανέφερα γιατί τότε ξεκίνησαν τα φοιτητικά μου χρόνια τα οποία τώρα έχουν τελειώσει. Κυκλοφορούσα πολύ νύχτα και επειδή πάντα εγώ ήμουν ο οδηγός δεν έπινα ποτέ. Πέρα από αμάξι όμως έχω και μηχανάκι και με έχει τσούξει που έχω πληρώσει άλλο ένα μηχανάκι σε κλήσεις κράνους το οποίο σαν μέτρο το θεωρώ χαζό. Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα χάσω τον έλεγχο αν με ξανασταματήσουν και ο παπάς δεν θα βρει να θάψει τίποτα μετά. Σκέφτομαι λοιπόν ότι ίσως είναι καλό εγώ ο ίδιος με κάποιον τρόπο να περιορίσω τον εαυτό μου προτού συμβεί κάτι κακό. Αυτή μάλλον ήταν η τελευταία μου φορά που καβαλάω μηχανάκι για να μην μπλέξω πιο άσχημα γιατί έτσι και τολμήσεις να κάνεις κάτι σε αστυνομικό ξέρεις πολύ καλά ότι λειτουργούν σαν "οικογένεια" και θα υπάρξουν αντίποινα. Κατά τ'άλλα σε πειθαρχία, οργάνωση και συνέπεια ξεπερνάω και τον καλύτερο κομάντο του στρατού. Είμαι κατά του καπνίσματος, κατά του αλκόολ, κατά της οπλοφορίας (ναι στα taser) αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ ορισμένα πράγματα από άτομα τα οποία δεν τα τηρούν και δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.
momotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Την έχω πέσει σε αστυνομικίνα χύμα και με ρωτάει "πόσο τον έχεις;", της λέω "17, όπως ο μέσος όρος" Τέτοιοι "μέσοι όροι" ειναι οπως το ασημένιο και αργυρό μετάλλιο. Παρηγοριά για την προσπάθεια. Την επόμενη φορά στην μέτρηση,άρχισε τη απο τα "καμπανέλια". 1
NinjaMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το υγρό πυρ, το έφτιαξες τελικά;Περα απο την πλακα ηθελα να το φτιαξω για να εντυπωσιασω μια κοπελα αλλα αποτι βλεπω στα σχολια του βιντεο καποιος λεει οτι το εχουν ανακαλυψει και φτιαξει ξανα. Ειναι κριμα να υπαρχουν απο την μια επιστημονες που κατασκευαζουν οπλα μαζικης καταστροφης και απο την αλλη επιστημονες που λεγεται οτι πχ εφτιαξαν κινητηρα που δουλευει με καυσιμο το νερο και τους σκοτωσαν οι βιομηχανιες πετρελαιου.https://youtube.com/watch?v=gS6EJd0gxx8 Αχαχα momoti τρελε αυτη ακριβως ηταν η εκφραση της να'σαι καλα που εσυ τουλαχιστον με εκανες να γελασω! 1
kfyros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Professora το κείμενο που διαβάζεις είναι μια καταγραφή δυο, τριών εμπειριών αναμειγμένο με μια εχθρική προδιάθεση τόσο προς τα εκτελεστικά όργανα του συστήματος όσο και προς το σύνολο των νόμων που καλούμαστε να υπηρετούμε. Με το aygo είχα βαρεθεί να περνάω αλκοτέστ και το ανέφερα γιατί τότε ξεκίνησαν τα φοιτητικά μου χρόνια τα οποία τώρα έχουν τελειώσει. Κυκλοφορούσα πολύ νύχτα και επειδή πάντα εγώ ήμουν ο οδηγός δεν έπινα ποτέ. Πέρα από αμάξι όμως έχω και μηχανάκι και με έχει τσούξει που έχω πληρώσει άλλο ένα μηχανάκι σε κλήσεις κράνους το οποίο σαν μέτρο το θεωρώ χαζό. Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα χάσω τον έλεγχο αν με ξανασταματήσουν και ο παπάς δεν θα βρει να θάψει τίποτα μετά. Σκέφτομαι λοιπόν ότι ίσως είναι καλό εγώ ο ίδιος με κάποιον τρόπο να περιορίσω τον εαυτό μου προτού συμβεί κάτι κακό. Αυτή μάλλον ήταν η τελευταία μου φορά που καβαλάω μηχανάκι για να μην μπλέξω πιο άσχημα γιατί έτσι και τολμήσεις να κάνεις κάτι σε αστυνομικό ξέρεις πολύ καλά ότι λειτουργούν σαν "οικογένεια" και θα υπάρξουν αντίποινα. Κατά τ'άλλα σε πειθαρχία, οργάνωση και συνέπεια ξεπερνάω και τον καλύτερο κομάντο του στρατού. Είμαι κατά του καπνίσματος, κατά του αλκόολ, κατά της οπλοφορίας (ναι στα taser) αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ ορισμένα πράγματα από άτομα τα οποία δεν τα τηρούν και δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. με μπέρδεψες ρε αδερφέ, για αυτό το έγραψα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις