Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο θα κανω, εννοειται..τους ειπα χυμα..καλυτερα να μου πεις δεν το ειδα..

αλλα οχι δουλεμα..και ειμαι σγρος οτι επειδη δεν εχω εγγυηση στο τροφοδοτικο το λενε ετσι..θα δειξει αυριο.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο το ειχα παρει απο cosmodata πριν 4 χρονια.

παιζει να χαλασε

δν το πιστευω..εχω ενα τροφοδοτικο κινεζικο απο το 2008 και το εκανα τροφοδοτικο παγκου..και δν επαθε ποτε τιποτα.

ειναι δυνατον τωρα αυτο να χαλασει απο απλη χρηση?

Δημοσ.

Αμέ!

Άν όντως είναι το τροφ ρώτα εκεί που σου είπα για γνώμη. Το λέω γιατί άφησες να εννοηθεί οτι δεν φταίει επειδή δοκίμασες με άλλο και δεν είχες αποτέλεσμα.

Τώρα στο διαταύτα, επειδή έχει πάνω φίρμα corsair δεν σημαίνει οτι όλα τα τροφοδοτικά της είναι το ίδιο ποιοτικά, δεν τα κατασκευάζει η ίδια και η συγκεκριμένη σειρά ενδείκνυται μόνο για απλή χρήση. Με μια γρήγορη αναζήτηση http://www.overclock.net/t/1431436/why-you-should-not-buy-a-corsair-cx430-500-600

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/1y0zlf/discussion_can_we_please_stop_putting_in_corsair/

και άν είσαι δύσπιστος κάνε ερώτηση στο θέμα που είπα προηγουμένως.

Πόσταρε τι και πως όταν έχεις νεότερα.

Δημοσ.

Αν δεν βρεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις με εκεινο και να δεις οτι ανοιγει το pc κανονικα, μην βιαστεις να παρεις καινουριο παντως.

Δημοσ.

Σωστό και το παραπάνω. Άν δεν έχεις άλλο σύστημα να δοκιμάσεις εκεί το corsair κάνε αυτό 

Δημοσ.

Οι απαιτησεις τροφοδοσιας του συστηματος του ειναι αστειες για το cx 500, δεν θελω να πιστεψω οτι τα εφτυσε. Ειναι και 4 χρονια αυτα βεβαια αλλα και παλι δεν ειναι κανενα τροφοδοτικο της πλακας ειδικα αν δεν το ζορισεις (εκτος αν επεσε σε κακο κομματι).

Αν αποφασισεις για καινουριο παντως ποσταρε στο νημα με τα τροφοδοτικα ή πες μας ενα ποσο. 

Δημοσ.

δν το πηρα ακομα λογω δουλειας.

τους εχεσα λιγο..

συμφωνησα οτι θα παω να δω να ανοιγει το πισι μετο δικο τους τροφοδοτικο και μετα θα δοκιμασουμε ξανα με το δικο μου..

παιδια το πισι δεν το ζοριζω.

καθολου..απο παιχνιδια δλδ παιζω eurotrack.

αυτο ειναι το ζορισμα του.

εν τελει πιστευω πως επειδη δεν εχει εγγυηση το τροφοδοτικο το εκαναν αυτο..γτ πριν το παω αναβε το λαμπακι του παουερ σταθερα.

ενω χθες που το πηρα εκανε συνεχεια επανεκκινηση..καθε δευτερολεπτο..

μηπως το χαλασαν και αυτοι?!

Δημοσ.

παιδια το εκανα αλλα τιποτα

εχω για ολα τα πραγματα εγγυηση απο το πλαισιο.

να παω ολον το πυργο εκει?

αξιζει?

παιδια εχω δοκιμασει ολα τα πιθανα.

δεν ανοιγει την οθονη..

μακαρι να μην εχουν παθει ζημια τα παρελκωμενα

Επειδή ένα ένα τα λές, μπερδεύεσαι μόνος σου και κάποιος που προσπαθεί να σε βοηθήσει. Πάμε πάλι. Δοκίμασες τροφοδοτικό άλλο στο pc σου πριν το πάς; Δοκίμασες το corsair αλλού;

Έτσι όπως έγινε τώρα ότι και να σου πούμε δεν θα βγεί άκρη άν και να στο χαλάσουν επίτηδες μου φαίνεται ακραίο.

Απέκλεισε οτι έχει ή οτι δέν εχει πρόβλημα με έναν απο τους παραπάνω τρόπους και μετά βλέπεις. 

Kάτι ακόμα, αυτοί πως γνώριζαν οτι δεν έχει εγγύηση οέο;

Δημοσ.

Δεν δοκιμασα αλλου το corsair..ουτε δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο στο πισι..

το τροφοδοτικο πριν παω τον υπολογιστη στο πλαισιο δουλευε σταθερα.

εχθες που πηρα τον υπολογιστη κατι βραχυκυκλωνε και εκανε επανεκκινηση καθε δευτερολεπτο..

εγω γιαυτο ειπα μηπως εκαναν κατι..

υποθεσεις κανω..

οσο για την εγγυηση του τροφοδοτικου, ειχα ολες τις εγγυησεις εκτος του τροφοδοτικου

μου ειπαν εψαξαν την καρτελα πελατη μηπως υπηρχε η αγορα αλλα δεν την βρηκαν..

εγω τους ειπα οτι αγοραστηκε πριν κανω καρτελα..

Δημοσ.

δν το πηρα ακομα λογω δουλειας.

τους εχεσα λιγο..

συμφωνησα οτι θα παω να δω να ανοιγει το πισι μετο δικο τους τροφοδοτικο και μετα θα δοκιμασουμε ξανα με το δικο μου..

παιδια το πισι δεν το ζοριζω.

καθολου..απο παιχνιδια δλδ παιζω eurotrack.

αυτο ειναι το ζορισμα του.

εν τελει πιστευω πως επειδη δεν εχει εγγυηση το τροφοδοτικο το εκαναν αυτο..γτ πριν το παω αναβε το λαμπακι του παουερ σταθερα.

ενω χθες που το πηρα εκανε συνεχεια επανεκκινηση..καθε δευτερολεπτο..

μηπως το χαλασαν και αυτοι?!

Ακυρό

Δημοσ.

Δεν δοκιμασα αλλου το corsair..ουτε δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο στο πισι..

το τροφοδοτικο πριν παω τον υπολογιστη στο πλαισιο δουλευε σταθερα.

εχθες που πηρα τον υπολογιστη κατι βραχυκυκλωνε και εκανε επανεκκινηση καθε δευτερολεπτο..

εγω γιαυτο ειπα μηπως εκαναν κατι..

υποθεσεις κανω..

οσο για την εγγυηση του τροφοδοτικου, ειχα ολες τις εγγυησεις εκτος του τροφοδοτικου

μου ειπαν εψαξαν την καρτελα πελατη μηπως υπηρχε η αγορα αλλα δεν την βρηκαν..

εγω τους ειπα οτι αγοραστηκε πριν κανω καρτελα..

Κάποιος φίλος σου που γνωρίζει να έρθει να δοκιμάσετε. Άν δεν καταφέρει κάτι και διαπιστώσει οτι το τροφ πάπαλα να σου κουμπώσει ένα καινούργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...