βιλλ29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια.. ενω το πρωι ανοιξε μια χαρα το πισι και 0ο εκλεισα κανονικα, το απογευμα τον ανοιγω και δεν ανοιγει η οθονη..αναβε μονο το λαμπακι του παουερ..της καρτας γραφικων δεν αναβε..συνδεσα την οθονη στην μητρικη.. το πισι δεν εκανε boot.. τι μπορει να φταιει
thelos257 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πες μας λεπτομεριες τι επεξεργαστη φοραει τι μητρικη φοραει ποιες μνημες ραμ εχεις ποια καρτα γραφικων εχεις πιο τροφοδοτικο εχεις ; Στα τυφλα πως θα σε βοηθησουμε ;
βιλλ29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Amd A10 black edition 4ghz 4mb μητρικη gigabyte F2A88XM-HD3P καρτα γραφικων saphire r7 240 4gb corsair cx-500 ram 4gb crucial ballistix 1
ice25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 και τώρα που σε είπε θα τον βοηθήσεις??έχει γίνει παπαγαλία όλο αυτό με το "πες μας τι μηχάνημα έχεις" λες και ας πούμε είχε Intel i5 θα άλλαζε κάτι .... bios μπαίνει? αν ναι των δίσκο τον βλέπει αν όχι βγαλτο απο την μπριζα και πάτα το power για μερικά δευτερόλεπτα να αποφορτίσουν οι πυκνωτές..ξαναβαλτο μετά στην μπριζα να μας πεις αν πήρε 4
βιλλ29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 δεν βλεπει τον δισκο.. δεν κανει καν boot ουτε το λογοτυπο της μητρικης δεν λεει..
argimeg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 πατάς το power και ακούς τον θόρυβο από τα ανεμιστήρια μόνο; κάνει κανένα μπίπ; αυτό που σου είπε ο ice25 το έκανες; αν όχι βγαλτο απο την μπριζα και πάτα το power για μερικά δευτερόλεπτα να αποφορτίσουν οι πυκνωτές..ξαναβαλτο μετά στην μπριζα να μας πεις αν πήρε
βιλλ29 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 παιδια το εκανα αλλα τιποτα εχω για ολα τα πραγματα εγγυηση απο το πλαισιο. να παω ολον το πυργο εκει? αξιζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, άν γνωρίζεις βγάλε την κάρτα γραφικών εντελώς και σύνδεσε την οθόνη σου στη μητρική. Άν έχεις εικόνα σημαίνει οτι έχει πρόβλημα η gpu. Eφόσον έχεις εγγύηση και στην περιοχή σου έχεις Πλαίσιο πήγαινέ το χωρίς σκέψη και καλύτερα μην πειράζεις τπτ.
βιλλ29 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 παιδια εχω δοκιμασει ολα τα πιθανα. δεν ανοιγει την οθονη.. μακαρι να μην εχουν παθει ζημια τα παρελκωμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ποια είναι τα πιθανά; Δοκίμασες άλλο τροφοδοτικό; Έβγαλες-έβαλες ram; Δοκίμασες χωρίς δίσκο; Έκανες clear cmos; Έβαλες την gpu σε άλλο μηχάνημα να δείς άν λειτουργεί; Τσέκαρες όλα τα καλώδια; Θα το είχες πάει ήδη τώρα που μιλάμε.
βιλλ29 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ναι φιλε μου τα δοκιμασα ολα εκτος απο τν επεξεργαστη σε αλλη μητρικη. το εχω παει απο τις 9παρα στο πλαισιο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ναι φιλε μου τα δοκιμασα ολα εκτος απο τν επεξεργαστη σε αλλη μητρικη. το εχω παει απο τις 9παρα στο πλαισιο Το καλύτερο. Άν θες γράψε τι σου είπαν όταν παραλάβεις.
βιλλ29 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 λοιπον..το πηγα στο πλαισιο..μου ειπαν ειναι ετοιμο.. λεει ηθελε update to bios και ολα καλα.. επιστρεφω σπιτι..το συνδεω..και εκανε παλι τα ιδια..πηρα τηλ, τους εκραξα και το ξαναπηγα για επανελεγχο που ηθελαν. μου ειπαν οτι κατι το βραχυκυκλωνει. μετα απο ενα τεταρτο αφου περιμενα στο καταστημα μου ειπαν οτι "ισως" φταιει το τροφοδοτικο.. θα μου πουν αυριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 update το bios; lol Τέλος πάντων όταν πάς πες τους να το ανοίξουν μπροστά σου πριν το πάρεις μη ντρέπεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα