Rmacobra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω γραμμη Οτε και κλειδωνα σταθερα παντα στα 17mbps εδω και 2 μερες κλειδωνω στα 12mbps τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως με εχουν κλειδωσει στα (15mbps μεχρι) εχουν δικαιωμα να το κανουν; φυσικα τους ειπα να το αφησουν ελευθερο και περιμενω να το κανουν μιας και μου ειπαν μεχρι το βραδυ θα το εχουν κανει. ΥΓ η δικαιολογια ηταν πως το εκαναν για να μην εχω αποσυνδεσεις. η πρωτη εικονα ειναι τα stats που ειχα ενω η 2η ειναι τωρα.
argimeg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 με αυτά τα νούμερα που βλέπω δεν νομίζω να υπάρχει φόβος για αποσυνδέσεις....μούφα η δικαιολογία
Rmacobra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τι νουμερα φιλε μου; οπως; ξερω πως ειναι δικαιολογια αφου διπλα μου ειναι το αστικο κεντρο.
argimeg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 line attenuation: απόσταση από κέντρο sn margin: το βάζει ο provider σου και το έχει κοντά στο 9 για να είναι σταθερή η γραμμή και να μην κάνει αποσυνδέσεις. Όταν τους παραπονεθείς για αποσυνδέσεις ανεβάζουν το snr. Εγώ που έχω 4rthnet τους έχω πει να μου βάλουν fastpath (έπαιζα online games) και αυτό το έκαναν κατεβάζωντας το snr στο 6. Δεν έχω καμιά αποσύνδεση γιατί έχω πολύ καλό line attenuation γιατί είμαι πολύ κοντά σε dslam. Εσένα δεν έχει καμιά αλλαγή το πρώτο με το δεύτερο οπότε δεν δικαιολογείται η αλλαγή στην ταχύτητα. Τώρα κάποιος ποιο ειδικός σε αυτά μπορεί να σου τα εξηγήσει και καλύτερα και να σου πει και περισσότερα.
Rmacobra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 καταλαβα θα περιμενω μεχρι το πρωι που θα εχουν ξεκλειδωσει το profile να δω τι γινεται σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
argimeg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 restart να κάνεις τον router για να το τσεκάρεις
Rmacobra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εχω κανει το ιδιο περιμενω να ξεκλειδωσει το profile λογικα πρωι.
l337 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω γραμμη Οτε και κλειδωνα σταθερα παντα στα 17mbps εδω και 2 μερες κλειδωνω στα 12mbps τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως με εχουν κλειδωσει στα (15mbps μεχρι) εχουν δικαιωμα να το κανουν; Φυσικά και έχουν δικαίωμα να το κάνουν. τι νουμερα φιλε μου; οπως; ξερω πως ειναι δικαιολογια αφου διπλα μου ειναι το αστικο κεντρο. Δεν είσαι τραγικά μακρυά αλλά "δίπλα μου" δεν λες τα 1300 μέτρα. Καλησπερα παιδια εχω γραμμη Οτε και κλειδωνα σταθερα παντα στα 17mbps εδω και 2 μερες κλειδωνω στα 12mbps τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως με εχουν κλειδωσει στα (15mbps μεχρι)... Δεν σε έχουν κλειδώσει πουθενά. Φαίνεται και από τα στοιχεία γραμμής σου. Σου ανεβάσανε το snr και είναι τελείως άσχετο με το κλείδωμα σε άλλο profile.
Rmacobra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δεν ειμαι στα 1300 μετρα ασε το τι λεει με attenuation calculator το κλειδωμα το ειπε ο τεχνικος του οτε οτι με εχουν κλειδωσει σε 15αρι profile το snr ανεβαινει μονο του οταν βλεπει το ρουτερ οτι υπαρχει περιθωριο να ανεβασει το snr για να ειναι πιο σταθερη η γραμμη εφοσον η γραμμη σου ειναι για πιο πολλα στο ανεβαζει μονο του μιας και εχει κλειδωσει χαμηλοτερα. Φυσικά και έχουν δικαίωμα να το κάνουν. γιατι εχουν το δικαιωμα να το κανουν; εφοσον ειμαι εως 24; εαν δεν αλλαξουν μιας και μου ειπαν μεχρι αυριο θα με εχουν βαλει σε ελευθερο profile θα κανω καταγγελια στην εεττ.
l337 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δεν ειμαι στα 1300 μετρα ασε το τι λεει με attenuation calculator το κλειδωμα το ειπε ο τεχνικος του οτε οτι με εχουν κλειδωσει σε 15αρι profile το snr ανεβαινει μονο του οταν βλεπει το ρουτερ οτι υπαρχει περιθωριο να ανεβασει το snr για να ειναι πιο σταθερη η γραμμη εφοσον η γραμμη σου ειναι για πιο πολλα στο ανεβαζει μονο του μιας και εχει κλειδωσει χαμηλοτερα. γιατι εχουν το δικαιωμα να το κανουν; εφοσον ειμαι εως 24; εαν δεν αλλαξουν μιας και μου ειπαν μεχρι αυριο θα με εχουν βαλει σε ελευθερο profile θα κανω καταγγελια στην εεττ. Σου απάντησα σε όλα παραπάνω. Εάν θέλεις να πιστεύεις τα δικά σου it's οκ. Όσο για το attenuation μετράει την καλωδιακή απόσταση και είσαι στα 1300 μέτρα από το dslam.
Rmacobra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 το attenuation δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα μπορει να φταιει και το φιλτρο η καποιο καλωδιο που να εχει χαλασει κτλ στα 900 μετρα ειναι μιας και ειπε και ο τεχνικος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα και να ισχύουν τα 900m που δεν το νομίζω, δίπλα δεν είσαι και πάλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Είναι αρκετά για να μην ξέρεις αν θα πιάνεις 30mbps VDSL Πάντως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το downstream line attenuation πέφτει μέσα στην απόσταση...
Rmacobra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ειμαι αρκετα κοντα σε 5 καμπινες του οτε μιας και κ ειπαν θα ποανω 50αρα ακριβως 20 μετρα απ το σπιτι μου ενα με το αλλο. εκανα μια αλλαγη αλλαξα την μπριζα τηλεφωνου και επεσε το line sta 17.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα