redfox1944 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα αν μπορουσατε να με βοηθησετε με την tv που αναγραφω στον τιτλο.Η τιμη της συγκεκριμένης tv ειναι στα 499 στο πλαισιο .. Θελω να ρητησω αν αξιζει η αγορα της. Αν θα δω 4κ και hdr η θα πεταξω τα λεφτα μου.... ευχαριστώ εκ των προτέρων
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Θα πεταξεις τα λεφτα σου. Δεν εχει πραγματικο 4k panel για hdr ουτε κατα διανοια, γενικα σ αυτα τα λεφτα μην περιμενεις σοβαρο 4κ ποσο μαλλον hdr. Πηγαινε στην samsung ku6000, ειναι η καλυτερη προταση σε budget κατω του 1000αρικου 1
GREGKERKYRA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Θα πεταξεις τα λεφτα σου. Δεν εχει πραγματικο 4k panel για hdr ουτε κατα διανοια, γενικα σ αυτα τα λεφτα μην περιμενεις σοβαρο 4κ ποσο μαλλον hdr. Πηγαινε στην samsung ku6000, ειναι η καλυτερη προταση σε budget κατω του 1000αρικου Επειδή και εγώ εκεί κατέληξα μετά από έρευνα, απλά μπορείς να μας πεις αν έχει διαφορά με την 40KU6072? στα 479€ τις έχει και τις 2 στο eshop.
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ειναι μοντελο παραεισαγωγης, οπως συνηθιζει το eshop, και απ οτι λεγεται δεν υποστηριζεται απο την ελληνικη samsung.
GREGKERKYRA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ειναι μοντελο παραεισαγωγης, οπως συνηθιζει το eshop, και απ οτι λεγεται δεν υποστηριζεται απο την ελληνικη samsung. Οπότε τεχνικά δεν έχει κάτι καλύτερο από την ku6000?
imanwlas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση και έκανα όλες τις ρυθμίσεις αλλά όταν πάω να κατεβάσω τις άδειες χρήσεις για να έχω πρόσβαση στις smart λειτουργίες που λέει ότι δεν είναι δυνατό. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
graphist83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Φορτωμένος server, Κανε υπομονη, Τωρα ειδικα ειναι πολλοι οι κατοχοι που τον χρησιμοπουν. Ανεβαινουν και ννες υπηρεσιες απο οτι ξερω amazon και google movies και η πλατφορμα ανακατασκευαζεται. Ετσι μου ειπαν που πητα τηλ γιατι το αντιμετώπισα και εγω σε διαφορα σπιτια.
Rebel21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα αν μπορουσατε να με βοηθησετε με την tv που αναγραφω στον τιτλο.Η τιμη της συγκεκριμένης tv ειναι στα 499 στο πλαισιο .. Θελω να ρητησω αν αξιζει η αγορα της. Αν θα δω 4κ και hdr η θα πεταξω τα λεφτα μου.... ευχαριστώ εκ των προτέρων Οι συγκεκριμένες δεν έχουν πραγματικό 4k αφού είναι τεχνολογίας rgbw .όσο για το hdr ούτε στο minimum ,αφού η tv δεν έχει καν local dimming.το ίδιο ισχύει και για την ku6000 και αυτη υποστηρίζει μόνο ονομαστικά hdr.
geocupra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μεσα γιατι εχει ρυθμιση hdr? Ρε παιδια μηπως δεν ειναι ετσι ακριβως? Μια χαρα tv einai
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι 4k αυτη μακρια.Τουλαχιστον η ku6000 που προταθηκε πιο πανω εχει πραγματικο 4κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα