poulios_s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Περασα σημερα απο τα γραφεια τους... Λοιπον.... Η συνδεση ειναι μονο internet και ειναι 19.5€ το μηνα + 25€ για το modem απο οπτικη σε lan.... Η συνδεση γινεται σε μια βδομαδα μου ειπαν κια περνανε τα καλωδια απο τις κολονες τις δεη.δε εχει συμβολαιο... Πληρωνης...εχεις....δε πληρωνης... Δε εχεις... Επισης ειδα και κορνιζα στο τοιχο με αδεια απο ΕΕΤΤ... ενα γρηγορο speed test που εκανα με ενα laptop που ειχαν (το laptop ηταν συνδεμενο με το WiFi τους δε ξερω γιατι..) Down ειχε 55 και Up 25.... Σαν παροχος στο speed test εβγαζε .vestitel.. Και λιγο που εψαξα ειναι αυτη... www.vestitel.gr αυτα δε ξερω ...παιζει να κανω τι κινηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 δεν παίρνει γραμμές από την ΟΤΕ δεν έχει δικές της γραμμές - δεν εχει ουτε τηλεφ υποστηρ. ουτε site που ακομα και η HOL ειχε πριν κλεισει εγγυηση Εδω με τον οτε και εχουμε της π@τανας τα προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα εγώ αίτηση και ένας φίλος μου! Στον φιλο μου τον είπαν σε μια εβδομάδα και έκαναν 3ης εβδομάδες... σε μένα είπαν αυτό τον μήνα αλλά τελικά θα μου το κάνει τον νέο χρόνο! Η σύνδεση του φίλου μου πάει πραγματικά ΣΦΑΊΡΑ 25 πραγματικά upload και βλέπαμε 4Κ και 8Κ χωρίς κόλλημα από το YouTube! 100mbps καθαρά σχεδόν! Αλλά δεν έχουν επαγγελματισμό και τα έργα που θα σκάψουν πανε πολύ αργά! Επίσης έχουν ακόμα θέματα με την υποστήριξη ου αργούνε παρά πολύ και σε αφήνουν χωρίς ίντερνετ για πολλές ώρες όταν έχει βλάβες (κόβονται τα καλώδια, βασικά τα κόβουν άλλοι μας ειπαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Και δεν χρειάζεσαι το ρούτερ που σου δίνουν για να δουλέψει (μόνο το UNO θέλει για να κάνει ττην οπτική ίνα σε Ethernet)!μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν πάνω στον υπολογιστή ή να το βάλεις πάνω σε ένα switch με 4-5 θέσεις και να στέλνεις από εκεί! Το ρούτερ τους είναι 100mbps Ethernet οπότε θα χρειαστεί 1000mbps Ethernet για να είσαι κομπλέ σε όλα και να μη χάνεις ταχύτητα! Με το 100ρι κατεβάσαμε με 10.5mb/s και με το 1000ρι φτάσαμε τα 11mb/s και να ξέρετε πως σε λίγους μήνες θα το κάνουν και 200down/50up (μόλις βάλουν το καλώδιο με τις 63 οπτικές ίνες που θα μπει σκαφτα) Γενικός ότι θέλετε, ρωτήστε με! Μπορώ να κάνω όσα τεστ θέλετε και να σας στείλω φωτογραφίες! Και η ΙP δεν αλλάζει να ξέρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 18/12/2017 at 2:32 PM, pontios16 said: Έκανα εγώ αίτηση και ένας φίλος μου! Στον φιλο μου τον είπαν σε μια εβδομάδα και έκαναν 3ης εβδομάδες... σε μένα είπαν αυτό τον μήνα αλλά τελικά θα μου το κάνει τον νέο χρόνο! Η σύνδεση του φίλου μου πάει πραγματικά ΣΦΑΊΡΑ 25 πραγματικά upload και βλέπαμε 4Κ και 8Κ χωρίς κόλλημα από το YouTube! 100mbps καθαρά σχεδόν! Αλλά δεν έχουν επαγγελματισμό και τα έργα που θα σκάψουν πανε πολύ αργά! Επίσης έχουν ακόμα θέματα με την υποστήριξη ου αργούνε παρά πολύ και σε αφήνουν χωρίς ίντερνετ για πολλές ώρες όταν έχει βλάβες (κόβονται τα καλώδια, βασικά τα κόβουν άλλοι μας ειπαν) σε ολες τις εταρειες απο το τι λενε μεχρι τι γινεται ειναι ενα θεμα.αλλο τοσο αν χρειαστει και καπου σκαψιμο.και γενικως το θεμα οπτικης ινας ειναι ενα θεμα. On 15/12/2017 at 5:09 PM, Damachi said: δεν παίρνει γραμμές από την ΟΤΕ δεν έχει δικές της γραμμές - δεν εχει ουτε τηλεφ υποστηρ. ουτε site που ακομα και η HOL ειχε πριν κλεισει εγγυηση Εδω με τον οτε και εχουμε της π@τανας τα προβληματα εταιρειες που παιζουν οσο παιξουν. On 14/12/2017 at 1:09 PM, poulios_s said: Περασα σημερα απο τα γραφεια τους... Λοιπον.... Η συνδεση ειναι μονο internet και ειναι 19.5€ το μηνα + 25€ για το modem απο οπτικη σε lan.... Η συνδεση γινεται σε μια βδομαδα μου ειπαν κια περνανε τα καλωδια απο τις κολονες τις δεη.δε εχει συμβολαιο... Πληρωνης...εχεις....δε πληρωνης... Δε εχεις... Επισης ειδα και κορνιζα στο τοιχο με αδεια απο ΕΕΤΤ... ενα γρηγορο speed test που εκανα με ενα laptop που ειχαν (το laptop ηταν συνδεμενο με το WiFi τους δε ξερω γιατι..) Down ειχε 55 και Up 25.... Σαν παροχος στο speed test εβγαζε .vestitel.. Και λιγο που εψαξα ειναι αυτη... www.vestitel.gr αυτα δε ξερω ...παιζει να κανω τι κινηση..... εναερια καλωδια.το μονο καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να παρεις αδεια για σκαψιμο. On 18/12/2017 at 4:04 PM, pontios16 said: Και δεν χρειάζεσαι το ρούτερ που σου δίνουν για να δουλέψει (μόνο το UNO θέλει για να κάνει ττην οπτική ίνα σε Ethernet)!μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν πάνω στον υπολογιστή ή να το βάλεις πάνω σε ένα switch με 4-5 θέσεις και να στέλνεις από εκεί! Το ρούτερ τους είναι 100mbps Ethernet οπότε θα χρειαστεί 1000mbps Ethernet για να είσαι κομπλέ σε όλα και να μη χάνεις ταχύτητα! Με το 100ρι κατεβάσαμε με 10.5mb/s και με το 1000ρι φτάσαμε τα 11mb/s και να ξέρετε πως σε λίγους μήνες θα το κάνουν και 200down/50up (μόλις βάλουν το καλώδιο με τις 63 οπτικές ίνες που θα μπει σκαφτα) Γενικός ότι θέλετε, ρωτήστε με! Μπορώ να κάνω όσα τεστ θέλετε και να σας στείλω φωτογραφίες! Και η ΙP δεν αλλάζει να ξέρετε καλο θα ηταν μια φωτογραφια απο το Uno που λες και απο το ρουτερ.σε αλλους παροχους θελει υποχρεωτικα router.εκτος αν ειναι modem και απλα σου δινουν και ρουτερ για να δινεις ασυρματα.ο κορμος του δικτυου ναι υποχρεωτικα θα παει σκαφτος.το να μην αλλαζει η Ip ειναι καλο και κακο μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjBl3nd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 μαγκες σκεφτομαι και εγω να κανω αιτηση για την Ocn αξιζει η φαση;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 22/1/2018 at 12:19 AM, DjBl3nd said: μαγκες σκεφτομαι και εγω να κανω αιτηση για την Ocn αξιζει η φαση;;;; εβαλες τελικα ή οχι?δεν χανεις τιποτα να την δοκιμασεις.πχ Η inalan δεν σε δεσμευε με συμβολαιο οποτε εφευγες αν ηθελες και οχι εβαλαν γενικα δεν ειχαν παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios_Sof Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, διάβασα λίγο για Κορδελιό και είπα να γράψω και εγώ, προχτές έκανα τηλέφωνο στην inalan και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέδια για Ελευθέριο - Κορδελιό , οπότε αν η OCN έχει support και κάνει δουλειά καλό είναι να το μάθουμε, όποιος έχει ας μας πει. βασικά αν έχει καλό upload θα ήθελα να ήξερα, έχω τώρα 50/5 με HOL και τα πιάνω όλα με router Asus DSL-AC68U με custom settings, με το δικό τους με το ζόρι 40/4, εγώ είμαι 180 μέτρα από το κέντρο με 5 SNR, ότι έχετε από OCN πείτε μας. λίγο search που έκανα στο google για την εταιρία βρήκα τα παρακάτω: https://opencorporates.com/companies/gr/138687552000 https://www.businessregistry.gr/publicity/show/138687552000 σαν εταιρία υφίσταται από 20/04/2016. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Stelios_Sof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 32 minutes ago, Stelios_Sof said: Καλησπέρα παιδιά, διάβασα λίγο για Κορδελιό και είπα να γράψω και εγώ, προχτές έκανα τηλέφωνο στην inalan και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέδια για Ελευθέριο - Κορδελιό , οπότε αν η OCN έχει support και κάνει δουλειά καλό είναι να το μάθουμε, όποιος έχει ας μας πει. βασικά αν έχει καλό upload θα ήθελα να ήξερα, έχω τώρα 50/5 με HOL και τα πιάνω όλα με router Asus DSL-AC68U με custom settings, με το δικό τους με το ζόρι 40/4, εγώ είμαι 180 μέτρα από το κέντρο με 5 SNR, ότι έχετε από OCN πείτε μας. λίγο search που έκανα στο google για την εταιρία βρήκα τα παρακάτω: https://opencorporates.com/companies/gr/138687552000 https://www.businessregistry.gr/publicity/show/138687552000 σαν εταιρία υφίσταται από 20/04/2016. αν εισαι wifi και το router του παροχου δεν εχει 5ghz τοτε στα 2,4 ghz ειναι πιο δυσκολο να τερματισεις την γραμμη ειδικα στο download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios_Sof Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, poulinos είπε αν εισαι wifi και το router του παροχου δεν εχει 5ghz τοτε στα 2,4 ghz ειναι πιο δυσκολο να τερματισεις την γραμμη ειδικα στο download. με καλώδιο Ethernet είμαι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Stelios_Sof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 12 hours ago, Stelios_Sof said: με καλώδιο Ethernet είμαι. παραξενο με ethernet φτανω 47-48mbit down και 4,5-4,7 upload σε αλλο παροχο .και με technicolor 788v2 και με technicolor 788v3 και με fritzbox 7530,7590,6890 παλι ειχα τα ιδια.συνηθως στο speedtest δειχνει λιγο λιγοτερο απο αυτο που εχεις.αλλα και σε torrent την τερματιζα.το λεω επειδη με παραξενευσε που με το δικο τους router ειχες 40/4 οπως ελεγες. εκτος αν λογω 5 snr σου σηκωνε παραπανω errors με το δικο τους απο οτι με το δικο σου για αυτο και η διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kordelio19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την OCN γιατί σκέφτομαι και εγώ να κάνω αίτηση για γραμμή. Το θέμα μου είναι ότι δουλεύω από το σπίτι και πρέπει να είμαι διαθέσιμος συνέχεια για κλήσεις από συνεργάτες, οπότε θέλω να ρωτήσω πόσο συχνές είναι οι βλάβες τους και πόσες ώρες ή μέρες κάνουν συνήθως για την διόρθωση τους. Γιατί απ' ότι διάβασα τους κόβονται ή τους κόβουν τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 On 18/01/2019 at 20:13, divo said: Ειναι οικολογοι περιεργε... Εδω ολοκληρη Ελλαδα εγινε οικολογα πληρώνοντας τα ναυλον σακουλακια φανταζομαι ξερεις ποια εταιρειας θυγατρική ειναι αυτη που βαζει τις εναεριες ινες?😂😂😂😂😂😂 deutsche telekom/cosmote? κατα τα αλλα δεν ειναι παραξενο να βλεπεις ινες εναερια.το εχω δει και στην ρωσσια και πιστευω οτι υπαρχουν και αλλες χωρες.εχει τα συν εχει και τα πλην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 2:53 ΜΜ, kordelio19 είπε Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την OCN γιατί σκέφτομαι και εγώ να κάνω αίτηση για γραμμή. Το θέμα μου είναι ότι δουλεύω από το σπίτι και πρέπει να είμαι διαθέσιμος συνέχεια για κλήσεις από συνεργάτες, οπότε θέλω να ρωτήσω πόσο συχνές είναι οι βλάβες τους και πόσες ώρες ή μέρες κάνουν συνήθως για την διόρθωση τους. Γιατί απ' ότι διάβασα τους κόβονται ή τους κόβουν τα καλώδια. Εγώ πάντως τους είχα πάρει τηλέφωνο πρόπερσι και ρώτησα αν και πότε θα περάσουν από Καραολή στον Εύοσμο,η απάντησή τους ήταν για πέρσι τον Απρίλιο(φυσικά δεν ήρθαν προφανώς γιατί δεν έχουν αιτήσεις),παίρνουν γραμμή από Βουλγαρία,τώρα το κατά πόσο είναι αξιόπιστοι δεν ξέρω αλλά αν κρίνω από το σάιτ τους που είναι σαν να το έφτιαξε 10χρονο που του έφαγαν το μπιφτέκι τότε δεν βλέπω να προχωράνε παραπάνω από 2 τετράγωνα από εκεί που ήδη είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Silok είπε Εγώ πάντως τους είχα πάρει τηλέφωνο πρόπερσι και ρώτησα αν και πότε θα περάσουν από Καραολή στον Εύοσμο,η απάντησή τους ήταν για πέρσι τον Απρίλιο(φυσικά δεν ήρθαν προφανώς γιατί δεν έχουν αιτήσεις),παίρνουν γραμμή από Βουλγαρία,τώρα το κατά πόσο είναι αξιόπιστοι δεν ξέρω αλλά αν κρίνω από το σάιτ τους που είναι σαν να το έφτιαξε 10χρονο που του έφαγαν το μπιφτέκι τότε δεν βλέπω να προχωράνε παραπάνω από 2 τετράγωνα από εκεί που ήδη είναι. Πολύ πιθανό μιας και είμαστε η πιο εχθρική στις επενδύσεις χώρα στον πλανήτη. Δες για παράδειγμα το δίκτυο της Teliasonera που δουλεύει ο γαμπρός μου : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα