anax111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους Θέλω να αγοράσω ένα stereo Bluetooth speaker με ένταση από 20-40w σε λογική τιμή για να παίζω την μουσική από το κινητό μου και θα ήθελα γνώμες και προτάσεις από συμφορουμίτες που έχουν δοκιμάσει ένα τέτοιο gadget. Γράψτε σας παρακαλώ μόνο όσοι έχετε δοκιμάσει κάποια τέτοια συσκευή.
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θελεις να ειναι και φορητο, δηλαδή να έχει μπαταρία; Επίσης, υπάρχουν λυσεις να κάνεις τα τωρινά ηχεια σου(αν εχεις) να παιζουν ασύρματα(bluetooth ή μεσω wifi) μουσικη, σε ενδιαφερει κατι τετοιο; Τι budget διαθετεις και τι θεωρεις λογικη τιμη; Πχ, τo UE Megaboom ειναι 36W και κοστιζει γυρω στα 200€ απο amazon.co.uk: https://www.amazon.co.uk/dp/B00QM4S0GY/ref=twister_B01GONT7X2?_encoding=UTF8&psc=1 Κατω απο 100-150€ δεν νομιζω οτι θα βρεις φορητο bluetooth ηχειο 20-40w. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από haHa 1
anax111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Λογική τιμή θεωρώ γύρω στα 100 ευρώ για ισχύ γύρω στα 20-30w. Πολύ ωραίο αυτό που προτείνεις αλλά ξεφεύγει από αυτά που σκόπευα να διαθέσω. Και, ναι θα ήθελα να έχει μπαταρία. Έχεις δοκιμάσει εσύ κάποιο με καλή ποιότητα ήχου και αξιοπρεπή μπάσα;
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Λογική τιμή θεωρώ γύρω στα 100 ευρώ για ισχύ γύρω στα 20-30w. Πολύ ωραίο αυτό που προτείνεις αλλά ξεφεύγει από αυτά που σκόπευα να διαθέσω. Και, ναι θα ήθελα να έχει μπαταρία. Έχεις δοκιμάσει εσύ κάποιο με καλή ποιότητα ήχου και αξιοπρεπή μπάσα; Εχω το UE boom 2 που κοστιζει γυρω στα 100€, αλλα είναι 12w. Εχω δοκιμασει το UE megaboom(απλα μεγαλυτερο απο το δικο μου) που σου προτεινα και ειναι πολυ καλό. Δεν νομιζω οτι θα βρεις στα 100€ κατι στα 20-30w. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βαλε κανα 20αρι επιπλεον και παρε το sony..Πολυ καλο για την τιμη του !! 30w https://www.skroutz.gr/s/8718556/Sony-SRS-XB3.html Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από ΜΙχαλιεςς 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μπορεις να παρεις και 2 φτηνα και να τα ενωσεις 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μπορεις να παρεις και 2 φτηνα και να τα ενωσεις Καλη λυση αυτο που λες αλλα στην περιπτωση του φιλου δεν νομιζω οτι αξιζει να κανει κατι τετοιο..Αν εδινε 200-300++ τοτε ναι.. Ας πουμε θα επερνε δυο jbl flip 3 αντι για ενα jbl charge 3 ή δυο charge 3 αντι για ενα jbl xtreme..Tωρα για να το κανει αυτο θα πρεπει να παρει δυο της πολυ μικρης κατηγοριας και για εμενα δεν αξιζει.. Ειχε την Παρασκευη (B.F.) το flip 3 στα M.M. στα 59ευρω..Τοτε ναι θα αξιζε να παρει 2 τετοια 1
anax111 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σας Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Θα κοιτάξω μεταξύ του UE boom 2 και του Sony SRS-XB3 που σαν εταιρία την εμπιστεύομαι περισσότερο. Κλίνω ήδη προς το Sony που νομίζω πως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. μπορεις να παρεις και 2 φτηνα και να τα ενωσεις Είναι δυνατόν αν μεταδώσω τον ήχο μέσω bluetooth σε δύο συσκευές ταυτόχρονα; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Γίνεται;
haHa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σας Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Θα κοιτάξω μεταξύ του UE boom 2 και του Sony SRS-XB3 που σαν εταιρία την εμπιστεύομαι περισσότερο. Κλίνω ήδη προς το Sony που νομίζω πως αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. Το UE boom θεωρειται το καλυτερο για το μεγεθος του, αλλα το sony ειναι πιο δυνατο κ εχει την ενταση που ψαχνεις χωρις να ειναι πολυ ακριβοτερο, οποτε ειναι πιο καταλληλο για εσενα. Είναι δυνατόν αν μεταδώσω τον ήχο μέσω bluetooth σε δύο συσκευές ταυτόχρονα; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Γίνεται; Μερικα ηχεια (πχ το ue boom) το κανουν μεσω της εφαρμογης που εχουν για τα κινητα και αν εχεις 2 ηχεια UE το ενα αναλαμβανει να παιζει το δεξι καναλι και το αλλο το αριστερο. Δεν γινεται χωρις την υπαρξη εφαρμογης, γιατι πως θα διαχωρισεις τα καναλια και επισης μπορει να υπαρχει ενα μικρο latency(λογω bluetooth) και ετσι να μην παιζουν ακριβως τον ιδιο ηχο την ιδια στιγμη. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από haHa 1
anax111 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση. Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω εφαρμογής! Είναι μια λύση που πρέπει να την σκεφτώ καθώς κακά τα ψέματα όταν και τα 2 κανάλια ήχου εκπέμπονται από το ίδιο σημείο δεν ακούγονται τόσο καλά όσο αν υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Για εμενα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ ue boom2 και sony.Ανωτερο το sony και σε ενταση και σε ποιοτητα αλλα και αυτονομια (σχεδον διπλασια.το σονυ σε 50% ενταση αντεχει καπου στις 20ωρες ενω το ue καπου στις 10)..Θεωρω αρκετα καλη την τιμη που το βρισκει κανεις.. Επισης το sony εχει και αυτο την δυνατοτητα για στερεο εμπειρια σε περιπτωση που αγορασεις αλλο ενα ιδιο
haHa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Για εμενα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ ue boom2 και sony.Ανωτερο το sony και σε ενταση και σε ποιοτητα αλλα και αυτονομια (σχεδον διπλασια.το σονυ σε 50% ενταση αντεχει καπου στις 20ωρες ενω το ue καπου στις 10)..Θεωρω αρκετα καλη την τιμη που το βρισκει κανεις.. Επισης το sony εχει και αυτο την δυνατοτητα για στερεο εμπειρια σε περιπτωση που αγορασεις αλλο ενα ιδιο To Sony SRS-XB3 πραγματι δεν συγκρινεται με το πιο αδυναμο ue boom(αυτο συγκρινεται με το Sony SRS-XB2.), αλλα με το UE megaboom. Ομως το megaboom ειναι ακριβοτερο και οπως σωστα λες το Sony SRS-XB3 εχει πολυ καλη τιμη για την ενταση κλπ που προσφερει. Το μεγαλο πλεονεκτημα των UE ειναι ο πρακτικος σχεδιασμος τους για ευκολη μεταφορα και οτι ο ηχος που βγαζουν δεν ειναι τοσο κατευθυντικος οσο των αλλων ηχειων(φαινεται και απο τον σχεδιασμο τους). Επισης ειναι waterproof(οχι απλα water resistant), οποτε μπορεις να το πετας μεσα στην πισινα κλπ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από haHa
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 To Sony SRS-XB3 πραγματι δεν συγκρινεται με το πιο αδυναμο ue boom(αυτο συγκρινεται με το Sony SRS-XB2.), αλλα με το UE megaboom. Ομως το megaboom ειναι ακριβοτερο και οπως σωστα λες το Sony SRS-XB3 εχει πολυ καλη τιμη για την ενταση κλπ που προσφερει. Το μεγαλο πλεονεκτημα των UE ειναι ο πρακτικος σχεδιασμος τους για ευκολη μεταφορα και οτι ο ηχος που βγαζουν δεν ειναι τοσο κατευθυντικος οσο των αλλων ηχειων(φαινεται και απο τον σχεδιασμο τους). Ναι ειναι μια κατηγορια πιο κατω το ue Σχετικα με τον ηχο που λες για το ue,νομιζω διαχεει τον ηχο 360μοιρες ,δηλαδη δεν εχει σημασια που κοιταζει το ηχειο..Δεν εχει να κανει αν θα καθεσαι μπροστα του η πισω του..ΚΑτι τετοιο,δεν το ξερω και πολυ καλα,αν κανω λαθος διορθωσε με. Ειναι πανεμορφο το ατιμο ομως,ειδικα αν το εχεις σε Charcoal !!
haHa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ναι ειναι μια κατηγορια πιο κατω το ue Σχετικα με τον ηχο που λες για το ue,νομιζω διαχεει τον ηχο 360μοιρες ,δηλαδη δεν εχει σημασια που κοιταζει το ηχειο..Δεν εχει να κανει αν θα καθεσαι μπροστα του η πισω του..ΚΑτι τετοιο,δεν το ξερω και πολυ καλα,αν κανω λαθος διορθωσε με. Ειναι πανεμορφο το ατιμο ομως,ειδικα αν το εχεις σε Charcoal !! Ακριβως αυτο και ειναι κατι που βολευει πολυ οταν εχεις ενα ηχειο στο χωρο και μαλιστα αυτο το ηχειο οντας portable το μεταφερεις συνεχεια και δεν χρειαζεται να σκεφτεις που και πως να το βαλεις. Πχ ξυπνας και το ακους μουσικη στην κρεβατοκαμαρα, το παιρνεις στο μπανιο και μετα στην κουζινα και δεν σε απασχολει που και πως θα το βαλεις.
@topos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για σας που ασχολειστε, ο ήχος με σύνδεση bt πως σας φαινετε σε σχέση με line in(απλό καλώδιο 3,5)? Σε όσα έχω δοκιμάσει είναι αρκετά υποδιαιστερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα