Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες ώρες πριν τη κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού Final Fantasy XV, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία μερικών συσκευών με θέμα τον τελευταίο τίτλο της δημοφιλούς σειράς.

Η σειρά της Sony με θέμα το παιχνίδι Final Fantasy XV αποτελείται από ένα νέο Walkman, από ένα ζευγάρι headphones καθώς και από ένα ηχείο Bluetooth.

Τo Walkman είναι το μοντέλο NW-A30, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με το απλό μοντέλο, με εξαίρεση τις παρουσίες των… Noctis, Gladiolus, Ignis και Prompto στο πίσω μερος καθώς και την μικρή ανανέωση στην εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήσης.

Τα headphones είναι τα Sony h.ear on wireless ή αλλιώς MDR-100ABN, τα οποία σε κάθε ακουστικό διαθέτουν τον λατινικό αριθμό XV (15). Πέρα από αυτή τη προσθήκη, το ζευγάρι ακουστικών είναι ακριβώς όμοιο με το standard μοντέλο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τέλος, υπάρχει το hear.go SRS-HG1 Bluetooth speaker, το οποίο έχει το λογότυπο του Final Fantasy XV καθώς και κάποιους χαρακτήρες στο πάνω τμήμα του με τα χειριστήρια.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα τρία αυτά νέα προϊόντα της Sony θα διατεθούν στην Ιαπωνική αγορά με τιμή $301 για το Walkman, $217 για τα headphones και $261 για το ηχείο Bluetooth.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Τι ωραία ιδέα! Είμαι σίγουρος πως το κάνουν για όλους τους φαν της σειράς του Final Fantasy και για αυτό αφήνουν το πακέτο ΜΟΝΟ 789 ευρώ! Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω σαν αληθινός ΦΑΝ!!!

Δημοσ.

Χριστός και απόστολος...Μιλάμε για πολύ κάψιμο εκεί στην Ιαπωνία. Πολύ όμορφα αλλά και ένας πίνακας ζωγραφικής είναι όμορφος. Δεν σημαίνει ότι θα πάω να τον αγοράσω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τεχνολογικά, χρηστικά αντικείμενα. Πρέπει να βλέπεις FF στον ύπνο σου για να τα πάρεις αυτά.

Δημοσ.

Παιδια καταλαβενετε οτι η τιμη δεν ειναι για το xv αλλα για τα ιδια τα ακουστικα? Τοσο εχουν και χωρις το FF theme

Δημοσ.

Άσχετη ερώτηση αλλά έχει παίξει κανένας όλα τα παιχνίδια; Φαίνονται άπειρα!

Από τα 'κανονικά' έχω τερματίσει τα 12 πρώτα (συν το X-2 και εκτός του XI που ήταν online και μισώ τα mmorpg). Τα XIII και XIII-2 τα επαιξα αλλα δεν μου αρεσανε γιατι ειναι πολυ γραμμικά και δεν έχουν ψάξιμο, δεν τα τελειωσα ποτέ. Το XIV ήταν online. Το XV είναι στην λίστα αναμονής.

Από τα 'προαιρετικά' έχω τερματίσει τα Dirge of Cerberus, Type-0 (στο PSP χρόνια πριν κυκλοφορήσει εξω από την Ιαπωνία σε HD μορφή), Tactics (το πρώτο), Crysis Core, Dissidia (και τα 2) και το τωρινό World of Final Fantasy. 

Οι τίτλοι είναι όντως άπειροι και ειδικά αν υπολογίσεις αυτά τα 'προαιρετικά' από τα οποία δεν έχω αγγίξει ούτε το 1/3.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τέλεια! Αντί να αγοράσω κάτι από αυτά, θα προτιμήσω όμως να πάω τον Μάιο στο Μιλάνο να δω τη Distant Worlds με μαέστρο τον Ροθ. :D

• Like 1
Δημοσ.

jbl flip 3 που ειναι πολυ καλο, το εβγαλε media markt στα 59ε

αν δεν ειχα παρει το χιαομι στα 30ε (με τα τρια ηχεια) θα το ειχα χτυπησει...

σημειωτεον, το χιαμι το εχω και το jbl το ειχα για λιγες μερες, παιζουν και τα δυο πολυ καλα...δε καταλαβαινω για ποιο λογο να δωσει καποιος τα 10πλασια για το ηχειο σονυ...

τωρα τα αλλα πραγματα...η σονυ πρεπει να προσγειωθει στην πραγματικοτητα για τις τιμολογισεις της...οταν εβγαλε τιμες στο θεο ηταν αυτη και αλλες 3 μαρκες...ας ξεκαβαλησει λιγο γιατι μονο το playstation θα της μεινει

Δημοσ.

Θα περιμένω το καλοκαίρι να τα φέρουν οι αράπακλες στις παραλίες με 30 ευρώ....και θα είναι γνήσια έτσι θα μου απαντήσουν οταν ρωτήσω :)

Δημοσ.

Μόνο θα κλείσω και το μισθό Γενάρη Φλεβάρη δε θα φάω δυο μήνες αλλά χαλάλι.. Αναμνηστικό για ένα παιχνίδι που είναι έτοιμο μετά από δεκαπέντε χρόνια σχεδόν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...