Rizas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω μήνες τώρα χωρίς λύση!!! Από τότε που έκλεισε η OnTelecoms έγινα συνδρομητής της HOL(καλοκαίρι του 15). Επί ένα χρόνο δηλαδή από την αρχή της συνδρομής έως και τον Ιούλιο που μας πέρασε ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εταιρία...το adsl δεν έπεφτε,δεν είχα κολλήματα, το download μου ανέβηκε στα 10 με 11mbps(από 6), είχα καλό Ping...μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα!!! Από τον φετινό Αύγουστο και μετά άρχισαν να κολλάνε τα πάντα!! Το modem έχει πάρα πολύ μικρές αποσυνδέσεις και γράφει πάρα πολλά hec,ocd,lcd errors, το snr margin ανεβοκατεβαίνει, το downstream μου πέφτει στα τάρταρα,σκαμπανεβάσματα σε Ping/lattency σε games, αν δεν κάνω restart το router δεν μπορώ να δω ούτε ταινίες online, το youtube στα 1080p φορτώνει πάρα πολύ αργά και πολλά άλλα τέτοια που κάνουν την εμπειρία χρήσης μου τραγική!!! Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα από τότε.... μου λένε ότι από τον πάροχο έως εμένα λένε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάναν δοκιμές για αλλαγή SNR στο 12 για σταθερότητα...το downstream μου έφτανε μετά από κάποιες ώρες στα 5mbps τους ζήτησα αλλαγή στα 9(να προσθέσω ότι τον πρώτο χρόνο καλής λειτουργίας ήμουν σταθερός με snr margin στο 6). Εν τέλη αυτές οι αυξομειώσεις δεν με βοήθησαν σε κάτι άλλο πέρα από το να μου κατεβάζουν σε αισχρά επίπεδα το download μου. Έχουν έρθει 3 φορές τεχνικοί σπίτι μου λέγοντας μου ότι ότι η γραμμή του σπιτιού μου δεν έχει πρόβλημα,ούτε ο χαλκός ούτε τίποτα,δεν βρίσκουν τίποτα!!! Μου είπαν ότι δήλωσαν βλάβη και στον ΟΤΕ μήπως φταίει κάτι από το καφάο...όντως ήρθε ο τεχνικός και είπε ότι μου άλλαξε το ζεύγος γιατί ήταν πολύ παλιό και ίσως έφταιγε αυτό...καμία διαφορά!!! Σήμερα ήρθε κι ο 4ος τεχνικός και του είπα ότι σας έγραψα παραπάνω και φυσικά μου είπε τα ίδια..ότι δεν βλέπει στο μηχάνημα του κανένα πρόβλημα! Μόνο πρόσθεσε μια πληροφορία που δεν μου είχε ξαναπεί κάποιος, ότι το upstream μου είναι λιγότερο από ότι του δείχνει το μηχάνημα σε αυτόν έβγαζε κοντά στα 1000 ενώ σε μένα το router γράφει 848 κάτι που θεωρούσε ο τεχνικός ότι είναι πιθανό να δημιουργεί πρόβλημα, λέει μάλιστα ότι κάτω από 800 ο ΟΤΕ το θεωρεί προβληματική σύνδεση!!! Η λύση του είναι να ΑΓΟΡΆΣΩ ένα router της HOL... να δω αν διορθωθεί κάτι και αν δεν γίνει τίποτα τουλάχιστον να μπορούν να δουν καλύτερα τα δεδομένα από το δικό τους router για ν δουν από που προέρχεται το πρόβλημα!!! Εγώ όλο αυτό το λέω κοροΐδία....πέρα από το να αγοράσω το router τους, μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ από τον πρώτο χρόνο στον δεύτερο του συμβολαίου η εμπειρία χρήσης μου στην παροχή τους έχει γίνει απλά τραγική και προβληματική!!! Επίσης μέσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες έχω πάρει καινούργιο router TP-LINK TD W8960N(παλιά είχα tο pirelli της ON) καμία αλλαγή... μέχρι και format έκανα μήπως έφταιγε κάποιο πρόγραμμα ή το λογισμικό και ακόμα στα ίδια!!!! Υπάρχει λύση? Τι μπορεί να φταίει?(γιατί να μην φταίει τίποτα δεν γίνεται...δεν θα με βγάλουν και τρελό) Δεν ξέρω τι άλλη πληροφορία να σας δώσω.... το σπίτι είναι μονοκατοικία, το modem είναι στην πρίζα μόνο του..δεν έχω συσκευή τηλεφώνου στο δωμάτιο, είμαι με ethernet,η συσκευή τηλεφώνου που είναι σε άλλο χώρο είναι πάνω σε φίλτρο και δεν κάνει παράσιτα. Αυτά!! Ορίστε και τα στατιστικά του router μου μετά από καμιά ώρα που του έχω κάνει restart... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάτσει να διαβάσει όλο αυτό..... πραγματικά όποια βοήθεια σας μεγάλη!!! Αν δεν υπάρξει κι έτσι κάποια λύση κόβω κινητά, ίντερνετ και σχέσεις με vodafone και τα μπογαλάκια μου και αλλού!!!
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως το ιδιο ειχα με την vodafone και εγω που χω vdsl, μετα απο μισο χρονο και εφτιαξαν τη γραμμη και ηρθε σχεδον στα επιπεδα που ηταν στην αρχη του χρονου. Απλα επεμεινε και πες τους οτι πριν ειχα τοση ταχυτητα και δεν εχει γινει καμια αλλαγη στο σπιτι, το οποιο επιβεβαιωνουν και οι τεχνικοι. Το θεμα ειναι καθαρα στον οτε, πρεπει να κανουν συνδιαστικη εκτιμηση του προβληματος και να σ αλλαζουν τα καλωδια που συνδεεσαι με το κεντρο μεχρι να βρουν καποιο "καθαρο", εαν υπαρχει.
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 άλλο μοντεμ έβαλες ?? άλλο splitter ?? να αφαιρέσεις το τηλ απο την γραμμή μήπως ειναι καμια μπακατέλα και κάνει παράσιτα στην γραμμή ( μου έχει τύχει με ασύρματο τουρμποξ ) ??? και δεν μπορώ να διαβάσω τι snr έχεις και τι line attenuation σε down & up ,μπορείς λίγο να τα γράψεις.
Rizas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως το ιδιο ειχα με την vodafone και εγω που χω vdsl, μετα απο μισο χρονο και εφτιαξαν τη γραμμη και ηρθε σχεδον στα επιπεδα που ηταν στην αρχη του χρονου. Απλα επεμεινε και πες τους οτι πριν ειχα τοση ταχυτητα και δεν εχει γινει καμια αλλαγη στο σπιτι, το οποιο επιβεβαιωνουν και οι τεχνικοι. Το θεμα ειναι καθαρα στον οτε, πρεπει να κανουν συνδιαστικη εκτιμηση του προβληματος και να σ αλλαζουν τα καλωδια που συνδεεσαι με το κεντρο μεχρι να βρουν καποιο "καθαρο", εαν υπαρχει. Μπελάς...κατάλαβα από αύριο θα το ψάξω και αυτό!!! Ευχαριστώ!! άλλο μοντεμ έβαλες ??? και δεν μπορώ να διαβάσω τι snr έχεις και τι line attenuation σε down & up ,μπορείς λίγο να τα γράψεις. και με το παλιό που λειτουργεί το pirelli και με το καινουργιο tp-link τα ίδια κάνει... αυτη την στιγμή του downstream γιατι ανεβοκατεβαίνει το snr μου συνέχεια έχω 3,4,6 και ανεβοκατεβαίνει αντί να έχω σταθερό 9άρι Για upstream σταθερά 35 Το attenuation Μου είναι 310 down 151 up όπως τα λέει το router...
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 310 βλέπω και εγώ και δεν ήθελα να το πιστέψω , αλλα κατι ειδα στην αρχη που λέει 0,1 db ,άρα μάλλον θα μεταφράζεται ως 31 ,διοτι αν μεταφράζεται ως 310 απλώς δεν υπάρχει εισαι σίγουρος οτι μέσα στο σπίτι η καλωδίωση ειναι οκ ? μήπως κάπου κοντά έχει υγρασία και το επηρεαζει ? και κλασικά θα πω οτι λέω πάντα για αρχή σε όλους με πρόβλημα , βάλε το μοντεμ στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού σου με το σπλίτερ στην θέση του μοντεμ ,το σπλίτερ έχει δυο θέσεις η μία ειναι για το τηλέφωνο και η άλλη για το μόντεμ , και οταν λέω κεντρική μπρίζα ειναι αυτή που έρχεται πρώτη μέσα στο σπίτι απο την κολώνα η τον κατανεμητή αν εισαι σε πολυκατοικία. και αποσυναρμολόγισε απο την πρώτη μπρίζα και τυχόν άλλα καλωδια που στέλνουν σήμα σε άλλες μπρίζες στο σπίτι. εσύ ειπες οτι εισαι μονοκατοικία άρα απο την κολωνα που έρχεται στον τοίχο μέσα στο σπίτι σου . το 35 snr για upload το αφήνω ασχολίαστο διοτι ειναι απλώς απίστευτο , δεν λέω οτι φταίς εσύ μην παρεξηγήσεις . γενικώς κάτι κάνει μέσα στο σπίτι βραχυκύκλωμα πιστέυω και δεν φταίει η εξωτερική γραμμή . κάνε το test που σου έχω γράψει επάνω και θα δεις εκεί αν το σήμα απο την κολωνα ειναι οκ , αν ειναι οκ έχει πρόβλημα μέσα αν και εκεί έχει θέμα το μοντεμ τότε ειναι απέξω το πρόβλημα.
Rizas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 310 βλέπω και εγώ και δεν ήθελα να το πιστέψω , αλλα κατι ειδα στην αρχη που λέει 0,1 db ,άρα μάλλον θα μεταφράζεται ως 31 ,διοτι αν μεταφράζεται ως 310 απλώς δεν υπάρχει εισαι σίγουρος οτι μέσα στο σπίτι η καλωδίωση ειναι οκ ? μήπως κάπου κοντά έχει υγρασία και το επηρεαζει ? και κλασικά θα πω οτι λέω πάντα για αρχή σε όλους με πρόβλημα , βάλε το μοντεμ στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού σου με το σπλίτερ στην θέση του μοντεμ ,το σπλίτερ έχει δυο θέσεις η μία ειναι για το τηλέφωνο και η άλλη για το μόντεμ , και οταν λέω κεντρική μπρίζα ειναι αυτή που έρχεται πρώτη μέσα στο σπίτι απο την κολώνα η τον κατανεμητή αν εισαι σε πολυκατοικία. και αποσυναρμολόγισε απο την πρώτη μπρίζα και τυχόν άλλα καλωδια που στέλνουν σήμα σε άλλες μπρίζες στο σπίτι. εσύ ειπες οτι εισαι μονοκατοικία άρα απο την κολωνα που έρχεται στον τοίχο μέσα στο σπίτι σου . το 35 snr για upload το αφήνω ασχολίαστο διοτι ειναι απλώς απίστευτο , δεν λέω οτι φταίς εσύ μην παρεξηγήσεις . γενικώς κάτι κάνει μέσα στο σπίτι βραχυκύκλωμα πιστέυω και δεν φταίει η εξωτερική γραμμή . κάνε το test που σου έχω γράψει επάνω και θα δεις εκεί αν το σήμα απο την κολωνα ειναι οκ , αν ειναι οκ έχει πρόβλημα μέσα αν και εκεί έχει θέμα το μοντεμ τότε ειναι απέξω το πρόβλημα. Αφού λέει ότι η γραμμή του σπιτιού μου είναι εντάξει... Πάλι μπορεί να έτυχε απροσδόκητα καποιο πρόβλημα στις καλωδιώσεις που δεν φαίνεται και δεν μπορεί να ελέγξει στο μηχάνημα του?? Τώρα να κάνω αυτό που είπες λίγο δύσκολο γιατί δεν θα μπορώ να δω τα στατιστικά του router έκτος και αν κατέβασω το pc όλο στον κάτω όροφο!! ???? Μία ερώτηση αν τραβήξω καλώδιο τηλεφώνου από τον κάτω όροφο που είναι το καλώδιο που έρχεται από την κολόνα μέχρι το modem που είναι στον πάνω όροφο δεν είναι το ίδιο πράγμα ή θα έχω θέμα?? Γιατί αν έχει πρόβλημα η εσωτερική καλωδίωση για κάποιο λόγο... είναι λίγο δύσκολο να σπάω τοίχους και να φωνάζω μάστορες σε αυτούς τους καιρούς....
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) βάλε το μόντεμ στην κεντρική μπρίζα και αν δουλέυει σωστά τράβα ένα εξωτερικό lan εως το δωμάτιο σου και εισαι οκ ( lan και οχι καλώδιο τηλεφώνου γιατι ειναι πολλά τα μέτρα ) ,αυτο ειναι το ανέξοδο το πιο καλύτερο ειναι με τα μπριζάκια που μεταφέρουν ιντερνετ μέσω του ρέυματος ( τα γνωστά powerline ) αλλα θες απο 20-30 ευρώ και πάνω και βασική προϋπόθεση να έχεις την ιδια παροχή ρευματος με τον κάτω όροφο . η γραμμή του σπιτιού σου μπορεί να ειναι οκ στην πρώτη μπρίζα (ο τεχνικός πάντα ελέγχει μονο την κεντρική μπρίζα ) , όταν φέυγει απο εκεί και πάει σε άλλη μπρίζα και άλλον οροφο εκεί μάλλον έχει θέμα , τα στατιστικά δες τα και ασύρματα με ένα κινητό ή τάμπλετ , ή στην τελική πήγαινε κάτω το pc . Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από makis269
Rizas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 βάλε το μόντεμ στην κεντρική μπρίζα και αν δουλέυει σωστά τράβα ένα εξωτερικό lan εως το δωμάτιο σου και εισαι οκ ,αυτο ειναι το ανέξοδο το πιο καλύτερο ειναι με τα μπριζάκια που μεταφέρουν ιντερνετ μέσω του ρέυματος αλλα θες απο 20-30 ευρώ και πάνω . η γραμμή του σπιτιού σου ειναι οκ στην πρώτη μπρίζα , όταν φέυγει απο εκεί και πάει σε άλλη μπρίζα και άλλον οροφο εκεί μάλλον έχει θέμα , τα στατιστικά δες τα και αύρματα με ένα κινητό ή τάμπλετ , ή στην τελική πήγαινε κάτω το pc . Η κεντρική γραμμή του σπιτιού μου για κάποιο λόγο είναι στο πρώτο όροφο και όχι στο ισόγειο από ότι μου είπε ο πατέρας μου..δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό. Μαλλον λόγο του πως χτίστηκαν οι όροφοι με τα χρόνια στο σπίτι. Τέσπα οταν βρω χρόνο γιατί είμαι στην δουλειά τώρα θα δοκιμάσω και θα απαντήσω!! Αν εκεί τελικά πιάνει καλά έχω θέμα απο εκεί και μετά σωστά? Αλλιώς πάει για ΟΤΕ βλάβη? Αν τελικά χρειαστεί και το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι για εξήγησε λίγο αυτό με το εξωτερικό LAN πως γίνεται ?? Με τόσα μέτρα καλώδια θα έχω πρόβλημα στην σύνδεσή μου(ελπιζω λιγότερα απο ότι είναι τώρα αν θα υπαρχουν ) ή θα λειτουργει απροβλημάτιστα όπως πριν??
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Η κεντρική γραμμή του σπιτιού μου για κάποιο λόγο είναι στο πρώτο όροφο και όχι στο ισόγειο από ότι μου είπε ο πατέρας μου..δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό. Μαλλον λόγο του πως χτίστηκαν οι όροφοι με τα χρόνια στο σπίτι. Τέσπα οταν βρω χρόνο γιατί είμαι στην δουλειά τώρα θα δοκιμάσω και θα απαντήσω!! Αν εκεί τελικά πιάνει καλά έχω θέμα απο εκεί και μετά σωστά? Αλλιώς πάει για ΟΤΕ βλάβη? Αν τελικά χρειαστεί και το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι για εξήγησε λίγο αυτό με το εξωτερικό LAN πως γίνεται ?? Με τόσα μέτρα καλώδια θα έχω πρόβλημα στην σύνδεσή μου(ελπιζω λιγότερα απο ότι είναι τώρα αν θα υπαρχουν ) ή θα λειτουργει απροβλημάτιστα όπως πριν?? εσύ θα βάλεις το μοντεμ στην κεντρική γραμμή και αν λυθεί το πρόβλημα θα θες να μεταφέρεις ιντερνετ στο δωμάτιό σου ,αν το μοντεμ ειναι μακριά απο το δωματιό σου βάλε lan , ειπα εξωτερικό γιατι θεώρησα οτι η κεντρική μπρίζα ειναι κάτω και θα το πας απο έξω στον επάνω όροφο , το lan και 300 μετρα να ειναι δεν έχει απώλεια ,το καλώδιο τηλεφωνου όμως πάνω απο ένα με δύο μέτρα έχει θέματα .τώρα αν οι κάτω θέλουν να έχουν τηλ πάρε ασύρματο συνδεδεμένο στον επάνω όροφο με την κεντρική μπρίζα και το μόντεμ ,γενικώς αν στην κεντρική μπρίζα δουλέυουν όλα ρολόι έχεις θέμα μέσα , αν και εκεί το μοντεμ τρελαίνεται υπάρχει θέμα έξω και ευθύνεται ο οτε ή η vodafone το σπίτι πόσους ορόφους έχει ? 2ή 3 ? εσύ σε ποιον όροφο είσαι ? 1
Rizas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μάλιστα τουλάχιστον υπάρχει λύση αν είναι αυτό το πρόβλημα!! Το σπίτι είναι ισόγειο, πρώτος(που είναι ή κεντρική γραμμή) δεύτερος ( που είναι το δωμάτιο μου!
l337 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ......ότι το upstream μου είναι λιγότερο από ότι του δείχνει το μηχάνημα σε αυτόν έβγαζε κοντά στα 1000 ενώ σε μένα το router γράφει 848 κάτι που θεωρούσε ο τεχνικός ότι είναι πιθανό να δημιουργεί πρόβλημα, λέει μάλιστα ότι κάτω από 800 ο ΟΤΕ το θεωρεί προβληματική σύνδεση!!! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απλα επεμεινε και πες τους οτι πριν ειχα τοση ταχυτητα και δεν εχει γινει καμια αλλαγη στο σπιτι, το οποιο επιβεβαιωνουν και οι τεχνικοι. Το θεμα ειναι καθαρα στον οτε... Κάτι τέτοιο από που προκύπτει; (από πουθενά δεν προκύπτει αλλά θέλω να δω το σκεπτικό σου και τα λογικά άλματα)
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 1+1 κανουν 2... απο εκει προκύπτει αν δεν φταιει τπτ στο σπιτι τι αλλο μενει;...αν διαβαζες απ την αρχη τις απαντησεις μου θα εβλεπες και το σκεπτικο και τα λογικα αλματα μου απο την προσωπικη εμπειρια που ειχα που ετσι διορθωθηκε το προβλημα.....
l337 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 1+1 κανουν 2... απο εκει προκύπτει αν δεν φταιει τπτ στο σπιτι τι αλλο μενει;...αν διαβαζες απ την αρχη τις απαντησεις μου θα εβλεπες και το σκεπτικο και τα λογικα αλματα μου απο την προσωπικη εμπειρια που ειχα που ετσι διορθωθηκε το προβλημα..... Και εσύ που ξέρεις ότι δεν φταίει κάτι μες στο σπίτι; Ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα σου δεν είναι στην εσωτερική εγκατάσταση είναι να κάνεις τα παρακάτω. Όσο για το τι συνέβη σε σένα δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλον χωρίς τεκμηριωμένες αποδείξεις. Και ο Γιαννάκης πχ. είχε πονοκέφαλο επειδή ήταν άρρωστος. Τώρα που έχω και εγώ πονοκέφαλο, είμαι και εγώ άρρωστος; Επίσης το επιχείρημα "δεν έγινε καμία αλλαγή στο σπίτι" πάσχει. Έχει τόση αξία σαν να λέω "δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μέχρι τώρα άρα αποκλείεται να έχω αρρωστήσει και τώρα" (και ας έχω τα συμπτώματα). Αυτά είναι τα λογικά άλματα που ανέφερα και πριν. Σε κάθε περίπτωση.. η μόνη περίπτωση όπου μπορεί να γνωρίζουμε ότι δεν είναι από εμάς το πρόβλημα είναι να γίνει έλεγχος της γραμμής μας μέχρι τον κατανεμητή (δες το link παραπάνω). Όλα τα άλλα είναι για να 'χουμε να λέμε.
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρε συ διαβαζεις τι γραφει;;;;;; λεει ηρθε τεχνικος 3 φορες και δεν βρηκε κανενα προβλημα στο σπιτι και ουτε ο ιδιος αλλαξε κατι στις πριζες καλωδιωσεις κτλ...ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβει και στη δικη μου περιπτωση... μεχρι τον μαρτιο κλειδωνα στα 47500 μετα σιγα σιγα αρχισε να πεφτει σταδιακα, ολες τις φορες φωναζα τεχνικο ο οποιος δεν εβρισκε τπτ στο σπιτι (φυσικο, αφου ΤΙΠΟΤΑ απολυτως δεν ειχε πειραχτει στο σπιτι), αλλαζαν ζευγος καλωδιων και παλι τπτ...μεχρι που πριν κανα διμηνο εφτασα 35000 λεω δεν παει αλλο και εκανα συνεχεια παραπονα...μεχρι που σε συνδιαστικη με τον οτε μου βρηκαν "καθαρη" γραμμη και ειμαι ξανα στα 45500 σχεδον κοντα στο αρχικο... και ολα αυτα γιατι επιανα τοσο, δεν ειναι οτι ζητησα κατι που δεν ειχα ποτε, ειχα φτασει να σκεφτομαι οτι επιτηδες ο οτε μου εδωσε αλλο ζευγος καλωδιων... στην περιοχη μου λενε η ταχυτητα ειναι γυρω στα 36mpbs γιατι παιρνουμε απο αστικο κεντρο.
l337 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρε συ διαβαζεις τι γραφει;;;;;; λεει ηρθε τεχνικος 3 φορες και δεν βρηκε κανενα προβλημα στο σπιτι και ουτε ο ιδιος αλλαξε κατι στις πριζες καλωδιωσεις κτλ...ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβει και στη δικη μου περιπτωση... μεχρι τον μαρτιο κλειδωνα στα 47500 μετα σιγα σιγα αρχισε να πεφτει σταδιακα, ολες τις φορες φωναζα τεχνικο ο οποιος δεν εβρισκε τπτ στο σπιτι (φυσικο, αφου ΤΙΠΟΤΑ απολυτως δεν ειχε πειραχτει στο σπιτι), αλλαζαν ζευγος καλωδιων και παλι τπτ...μεχρι που πριν κανα διμηνο εφτασα 35000 λεω δεν παει αλλο και εκανα συνεχεια παραπονα...μεχρι που σε συνδιαστικη με τον οτε μου βρηκαν "καθαρη" γραμμη και ειμαι ξανα στα 45500 σχεδον κοντα στο αρχικο... και ολα αυτα γιατι επιανα τοσο, δεν ειναι οτι ζητησα κατι που δεν ειχα ποτε, ειχα φτασει να σκεφτομαι οτι επιτηδες ο οτε μου εδωσε αλλο ζευγος καλωδιων... στην περιοχη μου λενε η ταχυτητα ειναι γυρω στα 36mpbs γιατι παιρνουμε απο αστικο κεντρο. Ο τεχνικός που έρχεται στο σπίτι μετράει συγκεκριμένα πράγματα και όχι το κομμάτι ευθύνης του πελάτη. Μια χαρά διαβάζω τι γράφεις. Θα ζητούσα να κάνεις επίσης το ίδιο διαβάζοντας ακριβώς τι σου έγραψα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα