panos_saxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα , έχω την εξής τηλεόραση Lg 42LA620S-ZA . Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αλλά κατά καιρούς με προβληματίζει λίγο ως πολύ η σωστή ρύθμιση της εικόνας . Άλλοτε βρίσκω κάποια που μου κάνει και μετά από λίγες μέρες με χαλάει . Ήθελα να ρωτήσω , υπάρχει κάποια στάνταρ ρύθμιση που να αξιοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητες της τηλεόρασης ? υπάρχει κάποιο ¨στάνταρ¨ μοντέλο ρυθμίσεων δηλαδή ? ξέρω ότι είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες στάνταρ τιμές / ρυθμίσεις /οδηγίες ,που θα ικανοποιούν την πλειοψηφία του μέσου χρήστη (κρατικά κανάλια κατά κύριο λόγο και καμιά ταινία) ευχαριστώ εκ των προτέρων .
dfokas21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Κοιτα εδω μηπως σε βοηθησει καθολου https://www.cnet.com/forums/discussions/lg-47la6200-picture-settings-600124/
panos_saxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Κάτι έκανα , αλλά θέλει λίγο ψάξιμο γτ απευθύνετε κυρίως σε συνθήκες χαμηλού εώς καθόλου φωτισμού δωματίου. ευχαριστώ πολύ πάντως .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα