Προς το περιεχόμενο

HTC One M8 (16GB) ή Sony Xperia Z5 Compact (32GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα μια βοήθεια στην απόφαση αγοράς κινητού. Mετά από ένα χρόνο επιβίωσης με ένα Motorola στα 150€, πολλές πτώσεις, λαγκαρίσματα, χάλια οθόνη και τελικά μια τελική πτώση που άφησε το κινητάκι σέκο (δεν έσπασε, αλλά η οθόνη είναι σε μαύρο mode B) ), είμαι στο εξής δίλημμα: 

α) HTC One M8 (16GB) -> 353 €

β) Sony Xperia Z5 Compact (32GB) -> 419 € 

Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δύο μάρκες μέχρι τώρα. 

Να πω τώρα τι με ενδιαφέρει σε ένα κινητό. Μου αρέσει η φωτογραφία, αλλά δεν είιμαι τρομερά απαιτητικός, το λιγότερο θα ήθελα να έχει αξιοπρεπεπή κάμερα, ποιοτικές φωτο. Δεν θέλω να μου κάνει κωλύματα το software, λαγκαρίσματα και τέτοια. Οθόνη HD, καλή απόκριση στο φως του ήλιου (κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι αυτό με το Motorola :mad: ). Επίσης, καλό ήχο. Η μπαταρία φυσικά είναι κορυφαίο θέμα...εγώ γενικά δεν παίζω παιχνίδια, αν καταναλώνω μπαταρία είναι από χρήση 4G και Internet γενικά. 

Αυτά. Περιμένω να διαβάσω τις γνώμες σας.

;)

Δημοσ.

Αφού το μπάτζετ σου είναι μέχρι 420€(Ελλάδα)δες και κανένα από αυτά

Huawei Honor 8

LG G5

Huawei P9

Κανένα Xiaomi,Meizu....

Δημοσ.

Ok. Ευχαριστώ για τις προτάσεις αρχικά Saruman. Από αυτά που προτείνεις το Huawei Honor 8 (32GB) και το LG 5 είναι νομίζω λίγο καλύτερα (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος), γύρω στα 340€ +/- κάτι, και τα δύο. Ναι, γενικά αυτό το μπάτζετ είναι καλό για τα δεδομένα μου..

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο αρκετά ανταγωνιστικό σε αυτά τα λεφτά...(πάντα με βάση τα κριτήρια που βάζω, έτσι ;)

edit: Βλέπω βέβαια τώρα και αυτό: Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) και το feedback κατόχων να είναι άριστο! Το μόνο που θα με ενοχλούσε λίγο είναι ότι είναι παντόφλα στις 5,5''  :huh:...πολύ πιο οικονομικό βέβαια!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα μια βοήθεια στην απόφαση αγοράς κινητού. Mετά από ένα χρόνο επιβίωσης με ένα Motorola στα 150€, πολλές πτώσεις, λαγκαρίσματα, χάλια οθόνη και τελικά μια τελική πτώση που άφησε το κινητάκι σέκο (δεν έσπασε, αλλά η οθόνη είναι σε μαύρο mode B) ), είμαι στο εξής δίλημμα: 

α) HTC One M8 (16GB) -> 353 €

β) Sony Xperia Z5 Compact (32GB) -> 419 € 

Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δύο μάρκες μέχρι τώρα. 

Να πω τώρα τι με ενδιαφέρει σε ένα κινητό. Μου αρέσει η φωτογραφία, αλλά δεν είιμαι τρομερά απαιτητικός, το λιγότερο θα ήθελα να έχει αξιοπρεπεπή κάμερα, ποιοτικές φωτο. Δεν θέλω να μου κάνει κωλύματα το software, λαγκαρίσματα και τέτοια. Οθόνη HD, καλή απόκριση στο φως του ήλιου (κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι αυτό με το Motorola :mad: ). Επίσης, καλό ήχο. Η μπαταρία φυσικά είναι κορυφαίο θέμα...εγώ γενικά δεν παίζω παιχνίδια, αν καταναλώνω μπαταρία είναι από χρήση 4G και Internet γενικά. 

Αυτά. Περιμένω να διαβάσω τις γνώμες σας.

;)

κανένα απ τα 2 δώσε + ένα 40αρι και πάρε το htc 10 ή s7

Δημοσ.

Στο τελευταίο μνμ συζητάω για τηλέφωνα γύρω στα 340. Για αυτά που προτείνεις θα έπρεπε να δώσω πάνω από 160 ακόμα

Δημοσ.

είδα ότι εγραψες 419€ το z5c και δεν μπικα στον κόπο να το ψαξω τώρα είδα ότι παίζει στα 370€ στο σκρουτζ τεσπα δες το xperia x καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...