Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λετε να πρεπει να εχω πανω 4 dim για να δουλευουν ολα και σε dual channel;

Όχι βρε άνθρωπε, στο είπαμε και πριν.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν, επιστρέφω με νεότερα.... Δοκίμασα και αλλα dim ram απο φίλους και δυστυχώς δεν παίζουν, θα δοκιμασω να λύσω το pc ολόκληρο να δω για κάποιο στραβό pin στην cpu αλλα δε νομίζω, το θέμα ειναι τωρα γνωρίζετε που μπορώ να βρω μητρική που να υποστηρίζει overclock i5 2500k?

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα και με τα 8gb που ειμαι τωρα, το συστημα παει μπαλα, το θεμα ειναι αν χανω σε αποδοση αρκετα σε παιχνιδια κλπ αφου οι μνημες δουλευουν σε single channel και οχι σε dual...

Δεν φαινεται να εχει στραβα - κομμενα πιν πουθενα!

Ο φιλος που μου την εδωσε επαθε πλακα οταν του ειπα για αυτο το προβλημα, σε εκεινον επαιζε κανονικα με 4 dim των 2gb και μου ειπε πως μπορω να του την δωσω πισω αν εχω θεμα!

Λετε να πρεπει να εχω πανω 4 dim για να δουλευουν ολα και σε dual channel;

πάρε τα ντιμάκια του και δοκιμασέτα και εσύ. απλά πολύ παράξενο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, επιστρέφω με νεότερα.... Δοκίμασα και αλλα dim ram απο φίλους και δυστυχώς δεν παίζουν, θα δοκιμασω να λύσω το pc ολόκληρο να δω για κάποιο στραβό pin στην cpu αλλα δε νομίζω, το θέμα ειναι τωρα γνωρίζετε που μπορώ να βρω μητρική που να υποστηρίζει overclock i5 2500k?

Δηλαδή τόσες φορές που είπες δεν έχει στραβά πιν δεν ανοιξες να δεις;

Θα μας τρελανεις βρε;

Άντε άνοιξε και ενημέρωσε.

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγω πιεσμενου ωραρίου δεν βρήκα χρόνο να ανοίξω και να το λύσω ολόκληρο, πρέπει να βγάλω τα πάντα από την μητρική για να δω....

Θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα και θα ενημερώσω

Δημοσ.

Τελικά είδα ότι o ts αποφάσισε να βάλει αγγελία τα πράγματα από άλλον λογαριασμό, το καλύτερο βέβαια είναι η περιγραφή στην αγγελία,  ποτέ oc γράφει ο μπακαλιάρος, κράτησε το σετ 5 μέρες δεν αναφέρει ότι δεν δούλεψε ποτέ σωστά σε αυτό το διάστημα αλλά αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν έχει γίνει ποτέ oc και να βάλει και καπέλο στην τιμή. Well played 

Ιδού και η παντελονάτη αγγελία του ts  http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/803862-%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9-1155-i5-2500k-ram-corsair-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83/

Αυτή η άριστη μητρική τι απέγινε τελικά?

Δημοσ.

Φιλε μου ειναι λογαριασμος του αδερφου μου και του ειπα να ανεβασει εκεινος την αγγελια αλλα την εγραψε αλλιως, αν δεις την ανεβασα απο το κανονικο μου προφιλ για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις και δεν δινω καπου την μητρικη (και ουτε ανεφερα ποτε οτι ειναι αριστη οπως λες)...

Και για του λογου το αληθες:

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/804010-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-q6600-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF-ram-ddr2-drr3-cpu-i5-2500k/

Επομενως παρακαλω πολυ να μην σχολιαζετε χωρις λογο, βλεπεις πως δεν εχω βαλει την μητρικη στην αγγελια και ουτε προκειται γιατι θα την επιστρεψω στον προηγουμενη πωλητη.

Παρολα αυτα το cpu και η ram ειναι αριστες και δουλευουν ολα κανονικοτατα, επομενως αφου πλεον δεν τις χρειαζομαι και θα αλλαξω συστημα, γιατι να τα κρατησω;

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν είχε ποτέ θέμα από όσο διάβασα εδώ.

Εντάξει ένα καπέλο το έβαλε αλλά οκ.

Έτσι εντελώς ενημερωτικά έδωσα 170€ 3930Κ αλλά ο καθένας όσο θέλει πουλάει.

Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αυτός που ψάχνει θα κρίνει από που θα αγοράσει.

Επίσης να αναφέρω ότι απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελειων από τους κανονισμούς ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει φαγαμε τον TS οτι γραφει στην αγγελια ο cpu δεν εχει κλοκαριστει καθολου

Στο 80% των αγγελιων επεξεργαστες 2500Κ-2600Κ-3770Κ-4690Κ-4770Κ-4790Κ γραφουν το ιδιο πραγμα δεν εχουν κλοκαριστει καθολου

Εγω πιστευω οτι απλα γραφεται για να γραφεται αλλοι μπορει να πιστευουν οτι Κ cpu δεν εφαγε O/C.....Οκ κανενα προβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη δηλαδη, αν δεν εχει γινει overclock στο cpu ντε και καλα πρεπει να πω οτι εχει γινει;

Δηλαδη τι, εδω δεν προλαβα καλα καλα να στησω το μηχανημα, το κλοκαρα κιολας; :fear: 
Μακαρι να προλαβαινα να το δοκιμασω, αλλα αφου δεν εκατσε τι να κανω...
Παρακαλω πολυ μην σχολιαζετε για την αγγελια, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω απαγορευεται ο σχολιασμος των αγγελιων και οποιος ενδιαφερεται θα στειλει πμ... 

Δημοσ.

Παιδια βρηκα το προβλημα, στραβο πιν στην μητρικη, τωρα τα ανοιξα ολα και τα ξηλωσα, τι κανουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...