Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαλασμενα τοτε θα ειναι.δεν γινεται να παιζουν στα 2 και στα αλλα 2 οχι οι ιδιες μνημες.δες αν τα πινακια στο σοκετ ειναι οκ η εχει κανενα προβλημα το pcb της μητρικης απο την πισω μερια γρατζουνια κτλ.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω αν και η μητρική μου φαινεται οκ και ο πωλητής ήταν πολυ αξιόπιστος και με διαβεβαίωσε πως η μητρική δούλευε με όλα τα σλοτς

Δημοσ.

Ριξε λιγο διαβασμα εδω http://www.tomshardware.co.uk/forum/302469-30-motherboard-boot-slot φαινεται κλασικη η περιπτωση σου (ολοι με corsair vengeance εν τω μεταξυ, παντα στον λαιμο μου καθονταν για αναβαθμισεις).

Αν μπορεις βρες το manual της μητρικης σου να διαβασεις ακριβως τι αναφερει για το dual channel μηπως μας διαφευγει κατι. 

Δημοσ.

Θα δοκιμασω μνήμη Ραμ όταν μου δωθεί η ευκαιρία τις επόμενες μέρες απο κάποιον φίλο, Kingston hyperfury να δω τι γίνεται με αυτές, ελπίζω απλα να ειναι ασυμβατότητα με τις corsair και οχι κατεστραμμένα slots της μητρικής γιατι τότε δεν ξερω τι θα κανω :P

Δημοσ.

Κάτι μου λέει οτι ψώνισες από κιούπι φίλε :( Εξ' ού και το καινιούργιο είναι 1000 άριστα μεταχειρισμένα.

Ελπίζω να βρείς άκρη.

Δημοσ.

Συμφέρει να πουλήσω το σύστημα και να μεταβώ σε i3 6100 ή να παρω απλα άλλη μητρική;

Δημοσ.

Ο προηγούμενος το δούλευε με 4 dimm των 2gb και έτσι χρησιμοποιούσε όλα τα slots, λέτε να πρέπει να είναι γεμάτα όλα τα slots για να παίξει κανονικά και σε dual channel;

Δημοσ.

Το manual λέει 1-3 ή 2-4... όμως το 3ο και το 4ο σλοτ με το που βάλω ram το pc δεν ξεκινάει καν, ούτε στο bios, κάνει συνεχόμενα restart

Δημοσ.

Δύο λύσεις υπάρχουν.

Βάζεις 2 dimm διπλάσιας χωρητικότητας και το δουλευεις ως έχει.

Το "πετάς" γιατί δεν νομίζω να πάρει κανείς μητρική με στραβά/κομμενα πιν και πας για άλλα.

Διάλεξε και κάνε ;)

Μία ερώτηση, πήρες την μητρική γνωρίζοντας για τα στραβά πινάκια; Εάν ναι τότε την πήρες φτηνά και ρισκαρες...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα και με τα 8gb που ειμαι τωρα, το συστημα παει μπαλα, το θεμα ειναι αν χανω σε αποδοση αρκετα σε παιχνιδια κλπ αφου οι μνημες δουλευουν σε single channel και οχι σε dual...
Δεν φαινεται να εχει στραβα - κομμενα πιν πουθενα!
Ο φιλος που μου την εδωσε επαθε πλακα οταν του ειπα για αυτο το προβλημα, σε εκεινον επαιζε κανονικα με 4 dim των 2gb και μου ειπε πως μπορω να του την δωσω πισω αν εχω θεμα!

Λετε να πρεπει να εχω πανω 4 dim για να δουλευουν ολα και σε dual channel;

Δημοσ.

99.9% όχι

Ο επεξεργαστής είναι οκ; Από κάτω είδες τα pad αν είναι όλα οκ;

Εάν και αυτό είναι καλά μένει το slot της μνήμης ή καμιά γρατσουνια στην μητρική.

Άλλο τίποτα δεν μου έρχεται στο μυαλό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...