Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λιγα δεν είναι ρε παιδιά τα 1600 για ξεκλείδωτο i5? Τόσα βάζουμε σε 775 συστήματα.
fallen4ngel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λίγο είναι, ας δει σε 1866 cl9 ή 2133 άλλωστε δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή 2
merkon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά τις πηρα τις μνήμες, δεν μπορουςα να βρω κατι αλλο δυστυχώς και ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος.... Στήνω το σύστημα σιγά σιγά, εκει με την πάστα και την υδρόψυξη λίγο κόλλησα αλλα νομίζω όλα καλα
seithan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Λιγα δεν είναι ρε παιδιά τα 1600 για ξεκλείδωτο i5? Τόσα βάζουμε σε 775 συστήματα. όχι πολύ καλά είναι. Υπάρχει και το άριστο φυσικά αλλά οι διαφορές είναι αμελητέες σε 2500κ 1
Orpheas1992 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μεχρι 1333mhz ram εδινε η ιντελ επισημα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη απο ο,τι θυμαμαι και στην αμεσως επομενη γενια μεχρι 1600mhz...οτιδηποτε παραπανω θα τρεχει κλοκαρισμενο.Cl 9 και κατω, οσο χαμηλοτερο γινεται και χεσε τα mhz
merkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 CL 9 ειναι οι μνημες παλικαρια, νομιζω η mobo εχει δικη της ρυθμισει να τις τρεξει εως 2133mhz... Αλλο ομως ειναι το θεμα μου τωρα...Εβαλα τις μνημες σε dual channel (1-3 slots) και το pc ξεκιναει και μετα απο 5'' κανει reboot... Και ξανα τα ιδια συνεχεια! Αλλαξα τις ram και τις εβαλα στα slots 2-4 και παλι το ιδιο... Με το που τις εβαλα σε single channel 1-2 slots τρεχει κανονικοτατα το συστημα, αλλα μου εμφανιζει στο speeccy οτι ειναι single channel οι ραμ. Τι κανουμε;
seithan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Περίεργο.. έχεις επιλέξει XMP profile στο bios για τις μνήμες; Επίσης να φανταστώ οτι είναι και οι δυο σετάκι και όχι άλλης μάρκας και χωρητικότητας/ταχύτητας.
merkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι σετακι και οι δυο ιδιες, δες στην υπογραφη μου.... Οχι αυτη την ρυθμιση δεν την ξερω, σκεψου πως δεν μπορει να ξεκινησει καν το Pc αν τις βαλω σε dual διαταξη, επομενως τις τρεχω σε single channel.
fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πινάκια οκ; Οι μνήμες παίζουν σε όλα τα slot μία μία;
merkon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Οι μνήμες είναι οκ και τα πινακια, παίζουν μια μια μόνο στο 1ο και το 2ο σλοτ... ίσως είναι θέμα ασυμβατότητας?
fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα 2 εκδοχές μου έρχονται στο μυαλό. 1. Τα πιν στο socket (λες ότι είναι οκ) 2. Αν έχεις κάνα γομαρακι ψύξη να "στραβωνει" ή μητρική, το ίδιο μπορεί να γίνει και από πολύ σφίξιμο. Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν θυμάμαι, την μητρική την είχες ή έγινε αγορά μτχ; 2
denis_kos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν τα πιν είναι οκ, ίσως είναι το δεύτερο που λέει ο fallen. Κ εμένα μου το είχε κάνει με την V8 παλιά. Δεν ποσταρε καν με 2 dimm. Όταν έβγαλα κ έβαλα την ψύκτρα έπαιξε κομπλέ. Απλά πρόσεχε στο σφίξιμο.
merkon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Την μητρικη την πηρα μεταχειρισμενη απο αξιοπιστο ατομο, πανω το cpu φοραει υδροψυξη Corsair Hydro series H50, λετε να παιζει ρολο αυτο; Να το εχω σφιξει αρκετα; Θα δοκιμασω να ξεσφιξω λιγο, επισης ψαχνω να βρω καποια αλλη ddr3 ram μηπως ειναι θεμα ασυμβατοτητας... Αλλα γιατι στο 1ο και 2ο σλοτ παιζουν κανονικα οι μνημες; (single channel βεβαια)
seithan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εάν έχει δοκιμάσει κάθε μία μνήμη σε κάθε ένα σλοτ και δουλεύουν, τότε δοκίμασε να ξαναπεράσει bios (update)/.
merkon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα το τελευταιο bios update, οι μνημες δε δουλευουν στο 3ο και 4ο σλοτ... Παρολα αυτα ο προηγουμενος ιδιοκτητης ανεφερε πως δουλευαν κανονικα οι δικες του και ποτε δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα!Λετε να υπαρχει μερικη ασυμβατοτητα στις μνημες που πηρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα