Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι σιγουρα καλυτερα απο μια μετρια αερα αλλα δεν πιανει με τιποτα καλες. 

Το τι μπορει να κανει εξαρταται και απο το CPU αν ανεβει με καλα ρευματα μια χαρα θα εισαι  :-)

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα στήσω το pc μεςα στο Σαββατοκύριακο ελπίζω, μακάρι να εκανα καλή επιλογή σε cpu :) Γιατι ο i3-6100 καραδοκούσε στην γωνία :P

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, αν τον ανεβάσω σε συχνότητα δεν θα έχει θέμα, το ερώτημα μου είναι μπορεί να τρεχει μονίμως έτσι ή θα τα φτυσει?

Επίσης τι τροφοδοτικό χρειάζομαι για αυτό?

Καλοκαιράκι ξέχνα υπερβολικά OC εκτός και εάν είσαι μονίμος με AC και το μόνο που θα κάνεις είναι browsing/μουσική/ταινίες. Αλήθεια, τότε γιατί να τον έχεις OC?

Οι διαφορές θα είναι μικρές μεταξύ των 2 επεξεργαστών, σαφώς και θα προτιμούσα τον νέο ή τον άλλο ι5 που πρότείνε ο φίλος.

Πολλά μεταχειρισμένα με περιορισμένο budget, και μεταχειρισμένα πολλών ετών. Δεν παθαίνουν τίποτα αλλά δεν βάζεις και το μαχαίρι στο λαιμό (μιλάω και για την όποια παλαιότητα της υγρόψυξης επίσης.)

Δημοσ.

Για μνημακια ram, να παω στα ddr3 1600mhz corsair vengeance 8gb (4gb x 2 ) low profile CL 9 με 40€

ή στα Kingston value ram 16gb ( 8gb x 2) ddr3 1600mhz CL 11 στα 70€;

Δημοσ.

G.Skill παρε ειναι οι καλυτερες μνημες με την μεγαλυτερη συμβατοτητα και η μονη εταιρια που οι μνημες της δεν δινουν λαθος ενδειξεις σε καμμια εφαρμογη ακομη και επιστημονικη.

https://en.wikipedia.org/wiki/G.Skill

G.Skill was shown to be the only DDR4 manufacturer not vulnerable to Rowhammer.[8]

Γεγονος αυτο που αναφερεται εδω,το εχω διαπιστωσει με πολλες ωρες memtest σε modules απο σχεδον ολες τις εταιριες.

• Like 3
Δημοσ.

Θα πάρω τις corsair vengeance low profile 8gb ddr3 1600mhz cl 9... Και λογικά θα είμαι κομπλε :)

Αν τις βρίσκεις ακόμη στα 40 ευρώ που λες αξίζουν !  Αν θες 16gb ψάξου να βρεις στα λεφτά των 2x8 kingston value που βρήκες στα 70 για κάποιες πιο γρήγορες, π.χ 1600 cl9 να είναι το μίνιμουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...