merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα στην παρεα, ειμαι σε αναζητηση επεξεργαστη αυτη την περιοδο και θα ηθελα την γνωμη σας. Να περασω σε i5 2500k (απο αγγελιες στο forum) και να το συνδυασω με υγροψυξη για OC στο μελλον ή να παω σε i3 6100; Λογικα τα βρισκω σε παρομοιες τιμες, απλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, ο ενας ειναι τετραπυρηνος και ξεκλειδωτος και ο αλλος 2πυρηνος αλλα με μεγαλυτερη συχνοτητα και φυσικα πιο καινουρια γενια. Τι προτεινετε;
kostasSTi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα να προτιμήσεις τον 6100. Όπως και να'χει, είναι καλύτερη πρόταση στο σύνολο. Εκτός αν θες να παίξεις με oc, οπότε εκεί αλλάζει το θέμα. 2
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει πρόβλημα αν επιλέξω τελικά τον i5 2500k και αποφασίσω να τον τρέχω μονίμως με overclock? Γνωρίζω από pc κάποια πράγματα και με ενδιαφέρει να διαβάσω λίγο και να παίξω με oc, απλά δεν γνωρίζω αν το pc θα έχει θέμα αν τρέχει μονίμως με oc. Φυσικά θα έχω πάνω υδρόψυξη.
cpttony Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα να πας στον i7 2600K, μα η χρηματική διαφορά απο τον 2500Κ είναι μικρή στις αγγελίες με μια ματιά που έριξα. Για οτιδήποτε δουλειά τον θες, θα ανταποκριθεί καλύτερα ο ι7. 2
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το Budget μου δεν μπορει να ανεβει καθολου, αυτη την στιγμη με λιγοτερο απο 200 euro βρισκω μητρικη, i5 2500k και υδροψυξη ολα μαζι...
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ποια υδροψυξη? μια καλη αεροψυκτρα ειναι υπεραρκετη.
life is music Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 στα 200 ευρω περνεις μιτρικη σοκετ 1150 επεξεργαστη i5 4460 και μια ψυκτρα coolermaster 212 evo και ολα αυτα με 175 ευρω ..! merkon
benign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αγορασε τον Sandybridge i5 2500K θα τον πας ευκολα κοντα στα 4,5 και θα εχεις καλυτερες επιδοσεις απο οποιονδηποτε κλειδωμενο Haswell. Επισης επειδη καταλαβα για ποια αγγελια λες ,αλλος ενας λογος ειναι οτι το συγκεκριμενο ατομο ειναι εξαιρετικο παιδι,ξερει απο hardware και ειναι παλιος χρηστης του ινσομνια και μπορεις να εισαι σιγουρος για την εντιμοτητα του και οτι θα σου δωσει πολυ καλο υλικο. 7
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκέφτομαι, αν τον ανεβάσω σε συχνότητα δεν θα έχει θέμα, το ερώτημα μου είναι μπορεί να τρεχει μονίμως έτσι ή θα τα φτυσει? Επίσης τι τροφοδοτικό χρειάζομαι για αυτό?
benign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκέφτομαι, αν τον ανεβάσω σε συχνότητα δεν θα έχει θέμα, το ερώτημα μου είναι μπορεί να τρεχει μονίμως έτσι ή θα τα φτυσει? Επίσης τι τροφοδοτικό χρειάζομαι για αυτό? Δεν θα τον τρεχεις μονιμως ετσι στα 4,5 , αυτο θα ηταν χαζο.Οταν χρειαζεται το συστημα σου την μεγαλυτερη ισχυ θα πηγαινει μεχρι εκει. Τροφοδοτικο εξαρταται τι καρτα γραφικων και γενικα τι συστημα θα εχεις.Με μια μεσαια προς καλη καρτα γραφικων παντως, ενα ποιοτικο 550αρι που θα στοιχισει γυρω στα 80 ευρω,θα σου ειναι επαρκες.Μπορεις να βρεις και αξιοπρεπες τροφοδοτικο λιγο φτηνοτερα.Τροφοδοτικα των 20-30 ευρω τα ξεχνας ,ειναι για τα σκουπιδια και θα σου καψουν υλικο απο τον υπολογιστη σου. 1
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καρτα γραφικων αυτη την στιγμη δεν θα παρω, μια καλη και οικονομικη λυση ποια θα ηταν; Με ενδιαφερει κατι οσο το δυνατον πιο οικονομικο, τα παιχνιδια που θα παιζω κιολας δεν χρειαζονται κατι το πολυ δυνατο (simcity, cities skylines, company of heroes, age of empires, τωρα αν μπορει να τρεξει και κανενα gta v καλα θα ηταν!) Τροφοδοτικο ποιοτικο; Απο αγγελιες παιζει να βρω κατι εδω;
benign Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καρτα γραφικων αυτη την στιγμη δεν θα παρω, μια καλη και οικονομικη λυση ποια θα ηταν; Με ενδιαφερει κατι οσο το δυνατον πιο οικονομικο, τα παιχνιδια που θα παιζω κιολας δεν χρειαζονται κατι το πολυ δυνατο (simcity, cities skylines, company of heroes, age of empires, τωρα αν μπορει να τρεξει και κανενα gta v καλα θα ηταν!) Τροφοδοτικο ποιοτικο; Απο αγγελιες παιζει να βρω κατι εδω; Απο αγγελιες δεν ξερω,ισως,αλλα εφοσον δεν χρειαζεσαι κατι το ακριβο,καλυτερα να παρεις ενα φτηνο,καλο vfm τροφοδοτικο,καινουργιο με την εγγυηση του. Θα σου προτεινα το δικο μου που ειναι και semi-modular που σημαινει οτι θα κερδισεις και χωρο μεσα στο κουτι με λιγοτερα καλωδια. http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μιας που βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, γνωριζεις αν στην motherboard MSI P67A-GD55 (B3) μπορω να κανω overclock το CPU και μεχρι ποιον CPU μπορει να δεχτει για μελλοντικη αναβαθμιση;
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα : είμαι ανάμεσα σε 2500 vs 3470. Τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα