BigRed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον εν λόγο υπολογιστή με την αγορά ενός καινούριου ssd σκληρού δίσκου των 500 Gb σαν βασικού δίσκου. Αυτόν που έχω τώρα θα ήθελα να τον βάλω σαν δεύτερο σε caddy tray αντί για το cd/dvd που υπάρχει.Τι θα μου προτείνατε για τον SSD κ' τι για το caddy?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 παρα πολλα λεφτα για 500gb ssd και δεν βρισκω καποιο νοημα.εφοσον θα βαλεις και δευτερο βαλε καποιον πιο μικρο για ssd και 1 terra εγω θα πηγαινα σε wd για το caddy. 1
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πιστεύω κάποιος SSD 240 Gb θα σε καλύψει,βάλε μεγάλης χωρητικοτητας μηχανικό δίσκο >500GB και να το έχεις για αποθηκευση δεδομένων 1
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 240 Ναι ειναι πολυ καλα και ειναι νορμαλ τιμη.για εξωτερικο κατω απο 1 tb δεν αξιζει.μικρη διαφορα.η wd εχει τους scorpio σε 2,5 inches 2
BigRed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα ήθελα να δώσω 100€ για 250άρη δίσκο ενώ με 130€ μπορώ να πάρω 500άρη.Θα μου μείνει κ' σε περίπτωση αλλαγής του μηχανήματος. Κάποιο καλό κ' αξιόπιστο μοντέλο έχουμε για αγορά του ssd? Κάτι για το caddy στο συγκεκριμένο μηχάνημα που να δουλέψει χωρίς πρόβλημα? links?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα ήθελα να δώσω 100€ για 250άρη δίσκο ενώ με 130€ μπορώ να πάρω 500άρη. Θα μου μείνει κ' σε περίπτωση αλλαγής του μηχανήματος. Κάποιο καλό κ' αξιόπιστο μοντέλο έχουμε για αγορά του ssd? Κάτι για το caddy στο συγκεκριμένο μηχάνημα που να δουλέψει χωρίς πρόβλημα? links? αν δεν σε πειραζουν τα 30 ευρω ναι πας για μεγαλυτερο.απλα ο αλλος καλο ειναι να ειναι 1 giga.επισης μικρη διαφορα με τον 500αρι.ssd διαφορες εταιρειες βγαζουν.απο εκει και περα ειναι τι ταχυτητα θες και τι τεχνολογιας.mlc,tlc,slc 1
ss13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα να πάρεις έναν καλό hdd https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489547/2-5.html?keyphrase=western+digital+black παρά ssd αργό , για να είναι τεχνολογίας mlc πρέπει να τα σκάσεις
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα να πάρεις έναν καλό hdd https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489547/2-5.html?keyphrase=western+digital+black παρά ssd αργό , για να είναι τεχνολογίας mlc πρέπει να τα σκάσεις ο μηχανικος ειναι αρκετα αργος.ssd μπορει να παει σε καποιον μικροτερο σε giga για να ειναι με καλυτερης τεχνολογιας mlc απο οτι να παει να παρει καποιον 500αρη ssd που θα ειναι tlc.μετα υπαρχει και η λυση του hubrid για ενδιαμεση κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα