NewGascp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά λογικά θα έλθει με ΕΛΤΑ κάποια στιγμή. Το αποκλείω να κάνει 5-6 μέρες και ας το λέει το game. Αν παραλάβουμε σε 15 και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι ... Ας κάνουμε λίγο υπομονή.
ADHD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλά μην τρελαίνεστε με τις 5-6 μέρες εδώ το amazon πρόσφατα με ΕΛΤΑ έχει αργήσει πάνω από βδομάδα.
soik85 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά λογικά θα έλθει με ΕΛΤΑ κάποια στιγμή. Το αποκλείω να κάνει 5-6 μέρες και ας το λέει το game. Αν παραλάβουμε σε 15 και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι ... Ας κάνουμε λίγο υπομονή. δεν αγοράζεις απο Κίνα.... το πολύ 8 εργάσιμες έχω δει απο κει
madtracker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εν αναμονη ακομα..ουτε μειλ οτι ξεκινησε δεν εχω λαβει ακομα.
petroudis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ έλαβα email αποστολής πριν 8 μέρες αλλά ακόμα περιμένω να έρθει. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από petroudis
salesnow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα τίποτα ,μάλλον πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μέσω PayPal με τον πωλητή
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ενημερωτικά, πέρυσι τέτοια εποχή που είχα παραγγείλει εγώ το Link συν το controller από το game.co.uk έκαναν τρεις εβδομάδες να έρθουν περίπου. Ζήτησα refund, μου το έκαναν και μετά από τρεις μέρες ήρθαν μέσω ταχυδρομείου, οπότε και ζήτησα να ξανατραβήξουν τα χρήματα. Τα δέματα αργούν πάρα πολύ από Αγγλία μέσω Royal Mail.
stroumfita2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 παιδιά έχετε κάνει παραγγελία στο peak της περιόδου, Χριστούγεννα και black friday ΜΑΖΙ , κάντε λίγο υπομονή , λογικά θα αρχίσουμε να παραλαμβανουμε την άλλη εβδομάδα.
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 παιδιά έχετε κάνει παραγγελία στο peak της περιόδου, Χριστούγεννα και black friday ΜΑΖΙ , κάντε λίγο υπομονή , λογικά θα αρχίσουμε να παραλαμβανουμε την άλλη εβδομάδα. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα, ουτε ενα tracking number, μου εστειλαν ενα mail την επομενη μερα οτι εγινε shipped και αυτο ηταν ολο.
fou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα, ουτε ενα tracking number, μου εστειλαν ενα mail την επομενη μερα οτι εγινε shipped και αυτο ηταν ολο. Γιατί να έρθει tracking number ; Το Game όσες φορές έχω πάρει τα στέλνει (τα μικρά σε όγκο τουλάχιστον ) με απλο ταχυδρομείο...
Metaksas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβε κάνεις παίδες; Εγώ λογικά από Κρητη θα παραλαβω πιο αργά από σας.. αν παραλάβουμε κ γίνει κανενα refund..
tsofras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τίποτα , τους έστειλα πάλι email σήμερα , όταν με το καλό απαντήσουν θα ενημερώσω εδώ
teo20net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ άνοιξα case στο Paypal και για τις 2 αγορές. Και αναμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα