Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε Malthador όταν έχεις την όρεξη κάνε ένα τοπικ να μας πείς κανα 2 πραγματάκια αν θέλεις να μοιράσεις την εμπειρία σου :)

Σε αυτό το νήμα έχουμε μοιραστεί τις εμπειρίες μας όσοι έχουμε Steam Link και Steam Controller. :)

Χρησιμοποιείτε αυτό για να αλληλοβοηθηθούμε.

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και περιμένουμε το steam link ας ετοιμάσουμε χώρο στο δίσκο μας (και πιστωτικό όριο στις κάρτες :P ).

Χειμερινές εκπτώσεις στο steam απο 22/12 - 2/1.

Δημοσ.

Χχαχαχαχα.. Θα πονεσουμε παλι.. Δεν νομιζω να το δουμε αυτην την βδομαδα παντως.. Απο δευτερα

Δημοσ.

Μιας και περιμένουμε το steam link ας ετοιμάσουμε χώρο στο δίσκο μας (και πιστωτικό όριο στις κάρτες :P ).

Χειμερινές εκπτώσεις στο steam απο 22/12 - 2/1.

Και να σκεφτείς...πήρα 2. Κάηκα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μ στείλανε από ένα Γαλλικό ταχυδρομιο για διευκρίνηση μέσα σε 48 ώρες μάλλον γ αυτό θα είναι, σας ήρθε εσάς τπτ;

Δημοσ.

Αν κάποιος φίλος πήρε και το έχει μετανιώσει (χλομό μεν :) ) ή παραπάνω κομμάτια και δεν το χρειάζεται πολύ ευχαρίστως να το πάρω.

Πληρωμή μετρητά ή paypal

Δημοσ.

Προσωπικα εχω παρει 2 και ενα για εναν φιλο που μαλλον δεν ψηνεται οποτε θα εχεις ενα πμ αμα μ ριξει ακυρο.. email εγω δεν πηρα ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα εχω παρει 2 και ενα για εναν φιλο που μαλλον δεν ψηνεται οποτε θα εχεις ενα πμ αμα μ ριξει ακυρο.. email εγω δεν πηρα ακομα

Οκ θα περιμένω

Ευχαριστω

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα πρεπει να τους παρω τηλ για να παραλαβω το πακετο απο Γαλλια αλλιως παει πισω μεσα σε 48 ωρες.... τρεχα γυρευε, εποικοινωνησα με game και μ ειπαν να περιμενω 21 μερες για international shipping και μετα να ζητησω refund....ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Φίλε μ τ εψαξα λίγο κ μπορεί να είναι phising τελικά, πήρα από καρτοκινιτο τ νούμερο π έλεγε κ έκανε 3 τουτ κ έκλεινε οπότε αναμενω κ εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρηκανε το mail μ την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...