AiWaaa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εχει κανεις ιδεα με τι θα μας ερθει ελτα καποια κουριερ η οτιδηποτε ?
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ρε Malthador όταν έχεις την όρεξη κάνε ένα τοπικ να μας πείς κανα 2 πραγματάκια αν θέλεις να μοιράσεις την εμπειρία σου Σε αυτό το νήμα έχουμε μοιραστεί τις εμπειρίες μας όσοι έχουμε Steam Link και Steam Controller. Χρησιμοποιείτε αυτό για να αλληλοβοηθηθούμε. 3
NewGascp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και περιμένουμε το steam link ας ετοιμάσουμε χώρο στο δίσκο μας (και πιστωτικό όριο στις κάρτες ). Χειμερινές εκπτώσεις στο steam απο 22/12 - 2/1.
AiWaaa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Χχαχαχαχα.. Θα πονεσουμε παλι.. Δεν νομιζω να το δουμε αυτην την βδομαδα παντως.. Απο δευτερα
teo20net Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και περιμένουμε το steam link ας ετοιμάσουμε χώρο στο δίσκο μας (και πιστωτικό όριο στις κάρτες ). Χειμερινές εκπτώσεις στο steam απο 22/12 - 2/1. Και να σκεφτείς...πήρα 2. Κάηκα...
Metaksas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά μ στείλανε από ένα Γαλλικό ταχυδρομιο για διευκρίνηση μέσα σε 48 ώρες μάλλον γ αυτό θα είναι, σας ήρθε εσάς τπτ;
djuan1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αφού έγραφε στο site 3-5 εργάσιμες. Εξαιρετικά φθηνά τα μεταφορικά τους αν είναι πράγματι έτσι τα πράγματα.
AiWaaa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Οταν λες σου στειλανε που ακριβως ? Στο email σου ? Eμενα παντως δεν μοτ ηρθε τοτ
gkarabid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αν κάποιος φίλος πήρε και το έχει μετανιώσει (χλομό μεν ) ή παραπάνω κομμάτια και δεν το χρειάζεται πολύ ευχαρίστως να το πάρω. Πληρωμή μετρητά ή paypal
AiWaaa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα εχω παρει 2 και ενα για εναν φιλο που μαλλον δεν ψηνεται οποτε θα εχεις ενα πμ αμα μ ριξει ακυρο.. email εγω δεν πηρα ακομα 1
gkarabid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα εχω παρει 2 και ενα για εναν φιλο που μαλλον δεν ψηνεται οποτε θα εχεις ενα πμ αμα μ ριξει ακυρο.. email εγω δεν πηρα ακομα Οκ θα περιμένω Ευχαριστω
Metaksas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 απο οτι καταλαβα πρεπει να τους παρω τηλ για να παραλαβω το πακετο απο Γαλλια αλλιως παει πισω μεσα σε 48 ωρες.... τρεχα γυρευε, εποικοινωνησα με game και μ ειπαν να περιμενω 21 μερες για international shipping και μετα να ζητησω refund....ΕΛΕΟΣ!
Metaksas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μ τ εψαξα λίγο κ μπορεί να είναι phising τελικά, πήρα από καρτοκινιτο τ νούμερο π έλεγε κ έκανε 3 τουτ κ έκλεινε οπότε αναμενω κ εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρηκανε το mail μ την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα